Da li je zauvijek kraj???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
teletrader
Meni r.nana govorila:
"Bolje kuci dovedi crnu ciganku nego Herku.."
Sta ovo znaci,prosvjetlite me,jesu'l to mozhda cigani u Hercegovini plavi?
-
vinja
hvala r. nani...teletrader wrote:Meni r.nana govorila:
to ti je zbog naglasavanja...o kome se radi...i moja mama tako kaze...mislim, to za "crnu ciganku", ne za Hercegovke...
-
teletrader
Sta to,jesu li sada i u Bosni Cigani plavi..vinja wrote:hvala r. nani...teletrader wrote:Meni r.nana govorila:
to ti je zbog naglasavanja...o kome se radi...i moja mama tako kaze...mislim, to za "crnu ciganku", ne za Hercegovke...
Ja jedino sto znam o Herkama je da se kod njih svaka druga cura zove Maja
-
mostarac
biti dominantna s pokricem je jedno, a biti dominantna bez pokrica je drugo.vinja wrote:e, pa sta je? sta ti to toliko smeta?
Evo, priznajem, jesmo i kucke i volimo "sakom od sto", ali, eto tebi to ok?
pa, sta je?
Ja uopste imam na neki nacin fetis pametnih i ambicioznih cura, ali kad je neka van toga, a hoce da bude dominantna onda mi je to pravo OUT. Volim cure koje dominiraju mentalno, a i i maju svoje JA i koje ne naredjuju, a opet dominiraju na neki nacin. Takve mi daju simetriju i ravnotezu
-
teletrader
Jok jok Sarajka "sa dna kace"... (stagod ovo znacilo)Ćelava cura wrote:teletrader wrote:Meni r.nana govorila:
Sta ovo znaci,prosvjetlite me,jesu'l to mozhda cigani u Hercegovini plavi?Da nije i nana r. Herka bila
pa ono "sine, nemoj Herku znam kakve smo"
- danas
mostarac wrote:biti dominantna s pokricem je jedno, a biti dominantna bez pokrica je drugo.vinja wrote:e, pa sta je? sta ti to toliko smeta?
pa, sta je?
Ja uopste imam na neki nacin fetis pametnih i ambicioznih cura, ali kad je neka van toga, a hoce da bude dominantna onda mi je to pravo OUT. Volim cure koje dominiraju mentalno, a i i maju svoje JA i koje ne naredjuju, a opet dominiraju na neki nacin. Takve mi daju simetriju i ravnotezu

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
konacno sam uspio stvoriti mentalnu sliku fizickog izgleda gospodjice danas...moram reci...svidja mi se
-
femme of_Roi
#111 Re: Da li je zauvijek kraj???
Moras dosta skole da zavrsis da razmisljas na istom nivou kao ja,ho ti Curo Ivacek<.Ivanche wrote:Count me in saja_cura_ wrote:Eto,zbog ovog ja kazem NE sex prije braka
...ma hajd ko je pitati, ti ili ja?
Hajd ja cu...O chemu ti bona femka od roike?
-
Ivanche
#113 Re: Da li je zauvijek kraj???
femme of_Roi wrote:Moras dosta skole da zavrsis da razmisljas na istom nivou kao ja,ho ti Curo Ivacek<.Ivanche wrote:Count me in saja_cura_ wrote:
...ma hajd ko je pitati, ti ili ja?
Mislim da su velike sanse da sam te davno presla sto se tiche skole...
-
vinja
mostarac wrote:biti dominantna s pokricem je jedno, a biti dominantna bez pokrica je drugo.vinja wrote:e, pa sta je? sta ti to toliko smeta?
pa, sta je?
Samo pametan momak moze voljeti takvu curu!
Nisi ti, blago meni, dzaba Mostarac...
-
vinja
#116 Re: Da li je zauvijek kraj???
Ivanche wrote:femme of_Roi wrote:Moras dosta skole da zavrsis da razmisljas na istom nivou kao ja,ho ti Curo Ivacek<.Ivanche wrote: Count me in sa...ma hajd ko je pitati, ti ili ja?
Mislim da su velike sanse da sam te davno presla sto se tiche skole...Ti svoje pisanje zoves "nivo"...bash si slatka
![]()
![]()
![]()
eno, njoj za budalastinu da pusicu, a meni je neki dan ne zna poslati... Ivanche...
-
Felicita
Treba vremena, i vremena, al na kraju ces skontati da je korisno proci kroz takvo nesto i cijenices stvari mnogo vise. Isto dozivjeh u svojoj 20toj al nakon svih ovih godina skontah da je bolje tad nego poslije i da je bolje Ikad nego Nikad, jer bi slijepa hodala kroz zivot.
Slusaj savjete, kupi, nek se slegne, al kao sto neko rece ne treba generalizovat...svi su slucajevi i iskustva razliciti. Ipak ti sam trebas kroz to sve proci i sam nadoci na ono sto smo mi svi nadosli.
Nafaka ti je s nekom drugom s kojom ce ti biti puno puno bolje!
Slusaj savjete, kupi, nek se slegne, al kao sto neko rece ne treba generalizovat...svi su slucajevi i iskustva razliciti. Ipak ti sam trebas kroz to sve proci i sam nadoci na ono sto smo mi svi nadosli.
Nafaka ti je s nekom drugom s kojom ce ti biti puno puno bolje!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
bogme meni se ona slika sve nesto vrti u glavimostarac wrote:ista ona u stvarnostikarabaja-x wrote:konacno sam uspio stvoriti mentalnu sliku fizickog izgleda gospodjice danas...moram reci...svidja mi se