doduse jos je nisam informisao da istupam iz vlademaccarona wrote:nista ba ja pobrkala loncicevidim tek sad koalicija se raspala
![]()
masala masala
da li je moguce voljeti dvije osobe...ili
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Majstorinho
Moguce je.Ja volim npr.sve zgodne zene. 
-
Majstorinho
-
mostarac
pa moram priznat da malo patim jer ce ostat iznenadjena i uvrijedjenamaccarona wrote:stas kad sam emocionalnamostarac wrote:eh sad ti je ko zaomaccarona wrote:sva sreca pa nisam blizu da je tjesim![]()
![]()
![]()
kad je meni nije zao, sta tebi ima bit![]()
![]()
![]()
i ti patiskroz smijeh
![]()
![]()
- legionarka
grrrr....zachataste mi temu...aj brishite na spavanje:)
-
zmijaIzmaj
mah
imati odredjene osjecaje prema vise osoba (ono m/ž relacije
) istovremeno, sustinski, nista ne predsavlja..imas osjecaj povrsne ushicenosti, a zapravo nista nemas...nekako se ti osjecaji rasporede po horizontali ...fokus je duboka vertikala
pravi osjecaj...ali ja ovo pricam za svojevoljno uplitanje u tu situaciju, a kad ti samo dodje nesto tako
vjerujem da je gadno i ne bih da mi se desi ta situacija, rili 
- Suicidal Siberian
Ja ne vjerujem da je moguce voljeti dvije osobe odjednom...jer kad ti se neko drugi svidi, to je sam trenutno stanje uma...ili volis ili ne volis...nema sredine...poznajem malo ljudi koji su imali tu srecu da se nadju sa ljudima koji su bukvalno njima namjenjeni u pravom smislu rijeci...znaci kad ih vidis skupa, vidis jing i jang....
- legionarka
mozda sam malo sludjena trenutnim stanjem uma pogresno formulisala....i rekla voljeti....ipak je to daleko od ljubavi....ali je osjecaj poprilicno intenzivan...
-
bianconero
stavis dva kestena u dzep i to ce brzo proci.
samo ostavi kestenje da odstoji jedno 2-3 dana

samo ostavi kestenje da odstoji jedno 2-3 dana
-
bianconero
sta ako muz vidi ovu temu?
nije valjda da mu krijes da si forumasica?
nije valjda da mu krijes da si forumasica?
-
bianconero
a i kakav ti je to muz pa ne vidi da si se zagrijala za tog lika?
a i kakav je to jaran kad se shmeki sa jaranovom zenom?
ccc
a i kakav je to jaran kad se shmeki sa jaranovom zenom?
ccc
- Suicidal Siberian
to je taj primitivni dio uma...koji nas tjera da se u neku ruku ponasamo u skladu sa instinktima...koji nas u vecini slucajeva varaju, jer nisu "dodirljivi" kao sto moze biti nesto sto si gradio sa nekim 10,15 godina...i onda kad poslusas instinkt...uradis nesto...onda vidis da sebe ne prepoznajes vise...da to nisi ti...i onda ti je samo pad prema provaliji samo sebe...e sad...popeti se iz te provalije je tezak posao...
-
Vozdra_123
reci muzu da ti se frajer ne svidja... nalazi sto god znaslegionarka wrote:potrudicu se....ali ne znam kako...svaki dan je sve gore...
precesto se vidjamo...jer moj muz i on su odjednom ultra super prijatelji...i da prostis to mi ide na zivce...jer samim tim sam ukljucena u njihova druzenja...prije par sedmica smo zajdno isli na put (kraci odmor) i sad zamisli kako mi je bilo....
cak mi je padalo na pamet da bi bilo super da zena moze imati dva muza:):) bas bi mi odgovorali ..ufff....
vidis kakve meni nebuloze padaju na pamet...
prijateljstvo zavrseno
i onda ti mozes raditi sta hoces
-
zzzzz
legionarka wrote:potrudicu se....ali ne znam kako...svaki dan je sve gore...
precesto se vidjamo...jer moj muz i on su odjednom ultra super prijatelji...i da prostis to mi ide na zivce...jer samim tim sam ukljucena u njihova druzenja...prije par sedmica smo zajdno isli na put (kraci odmor) i sad zamisli kako mi je bilo....
cak mi je padalo na pamet da bi bilo super da zena moze imati dva muza:):) bas bi mi odgovorali ..ufff....
vidis kakve meni nebuloze padaju na pamet...
Prvo da ti kazem da si dobro hrabra kad ovakve stvari iznosis na forumu. Opet kontam, nisi tako aktivna (145 poruka) pa su male sanse da ti se ovo obije o glavu.
Ne znam sto trazis savjete kad si ti dala najbolju definiciju u svom prvom postu, citiram :" je to sebican momenat moga ega...kojem imponuje paznja i emocije sa dvije razlicite stranei"
Razmisljam i o tome kako to puno ruznije izgleda kad covjek gleda sa strane i kako smo laki na tom da druge osudjujemo a kad je nas licni ego u pitanju, uvijek nalazimo neka opravdanja.
Razumjevanje mozes naci, ako to trazis, ali za jednu stvar ja ne mogu imati razumijevanja a to je ta naprasna blizina tvog novog prijatelja sa tvojim muzem i cinjenica da ti to prihvatas pa cak nalazis i neku draz u svemu tome. Ima prevara i prevara, a prevare ovakvog tipa su one najbolnije, zato ti je moj savjet da nikad ne dopustis da ti muz sazna za ovo, ako ti je stvarno stalo do njega.
Ne znam jesam li u pravu ali meni je velika razlika ukoliko covjek ili zena, koji se nadju u toj situaciji, makar stite privatnost i dostojanstvo voljene osobe (ukoliko ga/je stvarno vole), na taj nacin sto ne dozvoljavaju sebi ni da spomenu ime u prisustvu tog nekog drugog a kamo li sta vise, kao npr. prepricavanje svakodnevnice, povezivanje sa zajednickim prijateljima ili ono najcrnje, upoznavanje. Mislim da se muskarci obicno cvrsce drze ovog nazovi kodeksa.
Sto se tice tvog novog hairlije, on definitivno hrani svoj ego time sto je naprasno postao prijatelj s tvojim muzem, to svemu ovom daje vecu car i izazov i vjerovatno se tim nasladjuje (naslusao se milion prica od takvih). Imas dvije tipe, onu koju sam upravo opisao i one koji bi gledali da se sto prije i sto vise udalje od tvog muza (ali ne i od tebe
Da zavrsim, on vam u svemu ovom dodje ko klaun za podgrijavanje atmosfere.