imas pravo, verstehe was du meinstmaccarona wrote:izgledam li takoSaian wrote:jel to sugerirash neki kompromismaccarona wrote:
sanjaj![]()
ne dam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cccc
da li je moguce voljeti dvije osobe...ili
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
psiha
wow, bas interesantan topic
... a direktoru cista 5ica ! macarona, i ja volim samo sebe i kad mislim da sam se zaljubiska u nekog, obicno je neko vrlo vrlo slican meni!
a legionarka, mozda ti nekako nesvjesno/tajno nedostaje muzeva ljubomora? mislim da zene imaju potrebu da se osjecaju zasticene, a malo muske ljubomore je dovoljno da zasiti taj osjecaj u zeni. posto zvuci kao da i nije neki ljubomorko, ... ti trazis neku avanturicu pa malo sveras. nema nista lose u tome i ja navijam da nastavis! 21. je vijek... tako da mislim ako ti je uzbudljivo, interesantno, i LIJEPO biti sa obojicom, budi! ako te tzv. prijatelj pocinje sekirati, onda rascisti to s njim, i skoncentrisi se na muza.
'aj sretno!
a legionarka, mozda ti nekako nesvjesno/tajno nedostaje muzeva ljubomora? mislim da zene imaju potrebu da se osjecaju zasticene, a malo muske ljubomore je dovoljno da zasiti taj osjecaj u zeni. posto zvuci kao da i nije neki ljubomorko, ... ti trazis neku avanturicu pa malo sveras. nema nista lose u tome i ja navijam da nastavis! 21. je vijek... tako da mislim ako ti je uzbudljivo, interesantno, i LIJEPO biti sa obojicom, budi! ako te tzv. prijatelj pocinje sekirati, onda rascisti to s njim, i skoncentrisi se na muza.
-
KeepItSimplE
psiha: legionarka, mozda ti nekako nesvjesno/tajno nedostaje muzeva ljubomora? mislim da zene imaju potrebu da se osjecaju zasticene, a malo muske ljubomore je dovoljno da zasiti taj osjecaj u zeni. posto zvuci kao da i nije neki ljubomorko, ... ti trazis neku avanturicu pa malo sveras. nema nista lose u tome i ja navijam da nastavis! 21. je vijek... tako da mislim ako ti je uzbudljivo, interesantno, i LIJEPO biti sa obojicom, budi! ako te tzv. prijatelj pocinje sekirati, onda rascisti to s njim, i skoncentrisi se na muza. 'aj sretno!
Ja se ne slazem s ovim prethodnim postom.Ovo prvo..da zenama nedostaje muzeva ljubomora si upravu,ali bas da se osjecaju zasticenima na taj nacin,tu se opet ne slazem..jer u tom slucaju se mogu osjecati i zarobljenima.Ima razlicitih muskaraca,neki su normalno ljubomorni,pa zenama godi,a neki su pak bolesnici.I ne godi ljubomora svim zenama,
recimo..meni godi suprotno..kad je moj hladan prema meni..i kad me
fol ignorise,onda se ja sva topim oko njega,osvajam ga..a kad je ljubomoran ide mi na zivce,znaci...sve u granicama nekim.
To sto je 21 vijek ne treba da znaci da je uredu prevariti muza,zenu..jer po meni se brak sklapa kad si 100% spreman i zreo za takvo nesto,a pod spreman mislim kad te vec sve bubice prodju,kad se izivis dobro.. kad odlucis da se 100% posvetis jednom covjeku/zeni i on/ona tebi,kad otkrijes da li je ta osoba stvarno za tebe.To je svaciji izbor ustvari,ali nije uredu da kazes da je normalno da svera sa strane,a ima muza..jer ni ona sigurno ne bi voljela da to njen muz radi.Sto je jos gore,vidi se da se radi o curi (zeni),koja ima ipak savijest i koju sve to pece i
ako se udala za njega,znaci da je njega ipak odabrala i on nju i kakva je
ljubav ako mu radis iza ledja SVJESNO?To ne da nije ljubav,nego drskost i
sebicnost.U ovom slucaju..koliko sam ja upratila..legionarka nije namjerno ni
svjesno ovo dozivjela i vidi se da se pokajala.. svakoga mogu demoni
obuzeti,ali da svjesno kazes:
21 vijek,budi s obojicom i s muzem i MUZEVIM jaranom..PSIHO....
nije ti to na mjestu;),ali eto..
Demoni+zabranjeno voce=ubojita kombinacija.
Ja ti legionarko savjetujem da ne poslusas ovaj savjet oko sveranja sa strane i da se 100% posvetis svom muzu,a ovo ostalo..ubijedi sebe da se
nije ni desilo.. potisni u drugi plan,smatraj to greskom koja se mogla svakome desiti..i zivot ide dalje--cuvaj muza i sretno;)
Ja se ne slazem s ovim prethodnim postom.Ovo prvo..da zenama nedostaje muzeva ljubomora si upravu,ali bas da se osjecaju zasticenima na taj nacin,tu se opet ne slazem..jer u tom slucaju se mogu osjecati i zarobljenima.Ima razlicitih muskaraca,neki su normalno ljubomorni,pa zenama godi,a neki su pak bolesnici.I ne godi ljubomora svim zenama,
recimo..meni godi suprotno..kad je moj hladan prema meni..i kad me
fol ignorise,onda se ja sva topim oko njega,osvajam ga..a kad je ljubomoran ide mi na zivce,znaci...sve u granicama nekim.
To sto je 21 vijek ne treba da znaci da je uredu prevariti muza,zenu..jer po meni se brak sklapa kad si 100% spreman i zreo za takvo nesto,a pod spreman mislim kad te vec sve bubice prodju,kad se izivis dobro.. kad odlucis da se 100% posvetis jednom covjeku/zeni i on/ona tebi,kad otkrijes da li je ta osoba stvarno za tebe.To je svaciji izbor ustvari,ali nije uredu da kazes da je normalno da svera sa strane,a ima muza..jer ni ona sigurno ne bi voljela da to njen muz radi.Sto je jos gore,vidi se da se radi o curi (zeni),koja ima ipak savijest i koju sve to pece i
ako se udala za njega,znaci da je njega ipak odabrala i on nju i kakva je
ljubav ako mu radis iza ledja SVJESNO?To ne da nije ljubav,nego drskost i
sebicnost.U ovom slucaju..koliko sam ja upratila..legionarka nije namjerno ni
svjesno ovo dozivjela i vidi se da se pokajala.. svakoga mogu demoni
obuzeti,ali da svjesno kazes:
21 vijek,budi s obojicom i s muzem i MUZEVIM jaranom..PSIHO....
nije ti to na mjestu;),ali eto..
Demoni+zabranjeno voce=ubojita kombinacija.
Ja ti legionarko savjetujem da ne poslusas ovaj savjet oko sveranja sa strane i da se 100% posvetis svom muzu,a ovo ostalo..ubijedi sebe da se
nije ni desilo.. potisni u drugi plan,smatraj to greskom koja se mogla svakome desiti..i zivot ide dalje--cuvaj muza i sretno;)
-
KeepItSimplE
nisam bona,samo sam i ja izrazila svoje misljenjepsiha wrote:ma samo sam opravdala njeno ponasanje za njukad to vec trazi... a ako cemo ozbiljno, zasluzila je kvalitetan samar.
![]()
a ti me simple sreza macem!ASA!
mir mir mir niko nije kjiv
-
KeepItSimplE
sta tacnoProzor wrote:I je li se rjesilo?![]()
![]()
-
psiha
hoce li u ovom gradu sunce ikad zas'jat kako treba!
ma hajmo i mi neke frajere traziti!
ja bih decka prevarila sa onim likom sto prodaje dvd-ove ispred katedrale. nosi naocale i malo je prosijed.. mmmmljac. bas mi ga je zao nekad, zimi, ljeti, on stoji... a ja, samo razgledam dvd-ove, sirotica...
.. i tu se zavrsi sav moj promiskuitet 
ma hajmo i mi neke frajere traziti!
-
KeepItSimplE
sad mi je jasno sto meni momak nabavlja cd-ove..psiha wrote:hoce li u ovom gradu sunce ikad zas'jat kako treba!![]()
ma hajmo i mi neke frajere traziti!ja bih decka prevarila sa onim likom sto prodaje dvd-ove ispred katedrale. nosi naocale i malo je prosijed.. mmmmljac. bas mi ga je zao nekad, zimi, ljeti, on stoji... a ja, samo razgledam dvd-ove, sirotica...
.. i tu se zavrsi sav moj promiskuitet
slucajno razgledala vise nego sto treba
- legionarka
...napokon smo daleko od ¨prijatelja¨ ...mozda daljina ucini svoje....
u svakom slucaju pozdravi iz suncane.......=)
u svakom slucaju pozdravi iz suncane.......=)