kako ih nece mrziti kad su sve proklete (osim onih shto pushe samo osunecenima...InfraRedRidinghood wrote:www.gay.hrPrema Suljiću, homoseksualci su “ženomrsci”, koji svojom seksualnom orijentacijom idu “protiv Boga i svega prirodnog”. Rješenje je “pronaći najveću zgradu u gradu i s nje baciti homoseksualca na glavu, pa ga nakon toga kamenovati”. Za profesora Suljića, takav čin nije ništa drugo “nego milost Božija”, iako se kamenovanje bačenih s najviše zgrade čini samo kao overkill...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
- danas
ja sam malo zbunjena sad... ovdje u cafirlooku, znas i sama lady, svi osunecenilady midnight wrote:
kako ih nece mrziti kad su sve proklete (osim onih shto pushe samo osunecenima...![]()
)... jashta nego svak svome
:D:D
- lady midnight
MENSUREEEEEEE, PONESI KONOPAC, CARSIJA JE PUNA ZENA

-
Leonid Breznjev
-
Sogan
Ma vidim ja da prof. Suljagic kao znanstvenik prilazi problemu sistematski i nista ne prepusta slucajuInfraRedRidinghood wrote:A, Sogi, jebate, što si pećinac takavSogan wrote:Razocaran sam u prof. Suljagicako ce se penjati na najvecu zgradu u gradu, dusha da mi ispa'ne
zar se ne moze direktno nakon identifikacije pristupiti kamenovanju
![]()
:D:D
, vidiš da je čika Harmin čovjek širokih shvatanja, za njegove metode čak moraš imati prikladna arhitektonska rješenja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
nisam ni kapi, svega mi
- Prozor
#284 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Necu da budem sabotator teme, ali meni se cini da si ti "prijateljica".lady midnight wrote:nemam obichaj da dijelim vazhne pojedinosti iz privatnog zhivota sa shirom javnoshcu, ali silom prilika sam doshla u situaciju u kojoj treba da posavjetujem dragu osobu, a ni sama ne znam kako nadam se da ce se naci ozbiljnih dusha na ovom forumu koje ce biti u stanju da pomognu, kao shto vidim da to chesto ovdje chine
radi se o jednoj dobroj prijateljici, koju znam vec od djetinjstva. Znam joj dobro i muzha, u braku su vec pet godina, ali to je bila ljubav iz mladosti rane. Svi, pa i oni sami, bili su ubijedjeni da imaju idealan brak sve, bash sve, chinilo se kako treba, i razumijevanje, i donoshenje zajednichkih odluka, i putovanja, i izlasci naravno da je dolazilo do povremenih konfrontacija, ali sve se drzhalo u normalnim granicama i koliko je meni poznato, a shto ona potvrdjuje, nikada nisu imali ozbiljnijih svadja njena porodica ga obozhava, kao i njegova nju oboje su situirani, imaju zanimljive profesije, i shto je najvazhnije (maglashavam da se pozivam na izvore iz druge ruke) seks im je uvijek bio dobar i chest. ona je njemu chinilo se bila naj-naj, u svemu, a i on njoj chinilo se.
Problem je nastupio prije nekoliko dana, i moja prijateljica ga je dozhivjela kao grom iz vedra neba. Bila ona na sluzhbenom putovanju, medjutim sticajem okolnosti te neophodne razgovore zavrshila prije zvanichnog roka, tako da je sva sretna uzela povratni let jedan dan ranije, ochekujuci da ce joj se muzh obradovati kako tom lijepom iznenadjenju tako i jednom slobodnom danu vishe i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte
da ne duljim .nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!
To je za nju bio jedan neopisiv shok, jedna katastrofa dotada nepoznatih razmjera kazhe da joj se cijeli svijet srushio u toj jednoj sekundi a ona ostala bez rijechi ne samo taj dan, nego i poslije toga
On jeste valjda pokushavao da razgovara sa njom, medjutim ona ga je samo slushala, ali nije bila u stanju da progovori ni rijech on otada spava u garazhi, a ona ipak na kauchu u dnevnoj sobi .kazhe, ne da joj se u onu sobu ne mozhe
I pita mene, shta da radi
Sigurna je da ga josh voli, ali haj ti zhivi sa nekim ko je kod sebe otkrio takve sklonosti za kojih u braku po njenom (a i po mom) mishljenju nema mjesta, i ko ochigeldno ima namjeru da ih nastavi uprazhnjavati (tako se izjasnio)? Ja bih joj savjetovala da ga napusti ali mozhda sam ja po tom pitanju isuvishe konzervativna, pa mozhda chak i homofobichna???
Da stvar bude josh gora, prijateljica mi je trudna, treci mjesec netom saznala postavlja se pitanje shta sa tim djetetom da li da odrasta kod samohrane majke da li da odrasta u porodici u kojoj je jedan roditelj biseksualan?
Ne pomazhe ni chinjenica da je komshija druge nacionalnosti kako objasniti njegovoj porodici da im se sin kara sa mushkarcem, povrh toga sa nekim koga oni smatraju chetnikom? Roditelji su mu vjernici njeni nisu, ali ni njima ne bi bilo svejedno .
- lady midnight
#285 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
a meni se chini da bi tebe marko na putu za kosovo u krivini prestig'oProzor wrote:Necu da budem sabotator teme, ali meni se cini da si ti "prijateljica".lady midnight wrote:nemam obichaj da dijelim vazhne pojedinosti iz privatnog zhivota sa shirom javnoshcu, ali silom prilika sam doshla u situaciju u kojoj treba da posavjetujem dragu osobu, a ni sama ne znam kako�nadam se da ce se naci ozbiljnih dusha na ovom forumu koje ce biti u stanju da pomognu, kao shto vidim da to chesto ovdje chine�
radi se o jednoj dobroj prijateljici, koju znam vec od djetinjstva. Znam joj dobro i muzha, u braku su vec pet godina, ali to je bila ljubav iz mladosti rane. Svi, pa i oni sami, bili su ubijedjeni da imaju idealan brak � sve, bash sve, chinilo se kako treba, i razumijevanje, i donoshenje zajednichkih odluka, i putovanja, i izlasci�naravno da je dolazilo do povremenih konfrontacija, ali sve se drzhalo u normalnim granicama i koliko je meni poznato, a shto ona potvrdjuje, nikada nisu imali ozbiljnijih svadja�njena porodica ga obozhava, kao i njegova nju�oboje su situirani, imaju zanimljive profesije, i shto je najvazhnije (maglashavam da se pozivam na izvore iz druge ruke) � seks im je uvijek bio dobar i chest. ona je njemu chinilo se bila naj-naj, u svemu, a i on njoj�chinilo se.
Problem je nastupio prije nekoliko dana, i moja prijateljica ga je dozhivjela kao grom iz vedra neba. Bila ona na sluzhbenom putovanju, medjutim sticajem okolnosti te neophodne razgovore zavrshila prije zvanichnog roka, tako da je sva sretna uzela povratni let jedan dan ranije, ochekujuci da ce joj se muzh obradovati kako tom lijepom iznenadjenju tako i jednom slobodnom danu vishe � i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte�
da ne duljim�.nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!
To je za nju bio jedan neopisiv shok, jedna katastrofa dotada nepoznatih razmjera�kazhe da joj se cijeli svijet srushio u toj jednoj sekundi�a ona ostala bez rijechi�ne samo taj dan, nego i poslije toga�
On jeste valjda pokushavao da razgovara sa njom, medjutim ona ga je samo slushala, ali nije bila u stanju da progovori ni rijech� on otada spava u garazhi, a ona ipak na kauchu u dnevnoj sobi�.kazhe, ne da joj se u onu sobu�ne mozhe�
I pita mene, shta da radi�
Sigurna je da ga josh voli, ali haj ti zhivi sa nekim ko je kod sebe otkrio takve sklonosti za kojih u braku po njenom (a i po mom) mishljenju nema mjesta, i ko ochigeldno ima namjeru da ih nastavi uprazhnjavati (tako se izjasnio)? Ja bih joj savjetovala da ga napusti�ali mozhda sam ja po tom pitanju isuvishe konzervativna, pa mozhda chak i homofobichna???
Da stvar bude josh gora, prijateljica mi je trudna, treci mjesec�netom saznala�postavlja se pitanje shta sa tim djetetom�da li da odrasta kod samohrane majke�da li da odrasta u porodici u kojoj je jedan roditelj biseksualan?
Ne pomazhe ni chinjenica da je komshija druge nacionalnosti�kako objasniti njegovoj porodici da im se sin kara sa mushkarcem, povrh toga sa nekim koga oni smatraju chetnikom? Roditelji su mu vjernici�njeni nisu, ali ni njima ne bi bilo svejedno�.
ja sabotirala temu vec tamo na nekoj petoj/shestoj stranici
-
Moraja
#286 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte�
da ne duljim�.nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!
Komšija se dovezao autom do prvog komšije?
Cijela je priča debilna izmišljotina!
- lady midnight
prvi pa u glavu...eureka
ja stvarno ne kontam zashto se ljudi osjecaju pozvani da komentarishu kad ochigeldno nisu u stanju ni da prochitaju o chemu se radi ???????
ja stvarno ne kontam zashto se ljudi osjecaju pozvani da komentarishu kad ochigeldno nisu u stanju ni da prochitaju o chemu se radi ???????
- zena21
#288 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????
mozda zive u jednoj od onih Americkih selendri gdje ti je prvi komsija kilometrima udaljenMoraja wrote:i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte�
-
Moraja
lady midnight wrote:prvi pa u glavu...eureka![]()
![]()
![]()
Evo ti i drugi u glavu!
Zašto se ti osjećaš pozvana (ili pozvan) da svoje fantazije dijeliš sa širokim narodnim masama? I, Tita ti, lijepo kucaj, mani se tih sh, zh,ch sranja.
- lady midnight
@danas, ho'sh molim te meni za ljubav objasniti ovom frustriranom djetetu o chemu se radi, ja nemam vremenadanas wrote:ma najvolim kad ovako tema![]()
gets a life of its own
![]()
![]()
![]()
- danas
samo ako pocnes pisati normalno i manes se tih zh, ch, ch sranjalady midnight wrote:@danas, ho'sh molim te meni za ljubav objasniti ovom frustriranom djetetu o chemu se radi, ja nemam vremenadanas wrote:ma najvolim kad ovako tema![]()
gets a life of its own
![]()
![]()
![]()
:D:D:D:D ustvari ja vishe i ne znam o chemu se radi
:D
PS seha -- znaci, prokletsvo lifted
-
Shoba
Situacija jeste komplikovana.......
ja bih na njihovom mjestu otisao u neko bracno savjetovaliste, naravno, ako je oboma stalo do ocuvanja braka. Znaci, sve se svodi na tome da li oni zele da budu zajedno ili ne. Njemu je ocigledno stalo, inace bi je davno napustio.....zbog komsije.
A i nije to najgore... mnogo gore je otkriti da vam je dijete seksualno zlostavljano od strane nekog ko vam je blizak. Ovde u americi malo-malo pa otkriju nekog svecenika koji je bludio sa djecom. Prosle godine su kod nas ufatili nekog hodzu u okolini tuzle sa djecakom od 12 godina.....
ja bih na njihovom mjestu otisao u neko bracno savjetovaliste, naravno, ako je oboma stalo do ocuvanja braka. Znaci, sve se svodi na tome da li oni zele da budu zajedno ili ne. Njemu je ocigledno stalo, inace bi je davno napustio.....zbog komsije.
A i nije to najgore... mnogo gore je otkriti da vam je dijete seksualno zlostavljano od strane nekog ko vam je blizak. Ovde u americi malo-malo pa otkriju nekog svecenika koji je bludio sa djecom. Prosle godine su kod nas ufatili nekog hodzu u okolini tuzle sa djecakom od 12 godina.....