da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

lady midnight

Post by lady midnight »

InfraRedRidinghood wrote:
Prema Suljiću, homoseksualci su “ženomrsci”, koji svojom seksualnom orijentacijom idu “protiv Boga i svega prirodnog”. Rješenje je “pronaći najveću zgradu u gradu i s nje baciti homoseksualca na glavu, pa ga nakon toga kamenovati”. Za profesora Suljića, takav čin nije ništa drugo “nego milost Božija”, iako se kamenovanje bačenih s najviše zgrade čini samo kao overkill...
www.gay.hr

:oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kako ih nece mrziti kad su sve proklete (osim onih shto pushe samo osunecenima...:oops: :oops: )... jashta nego svak svome :D:D:D
SaraLe

Post by SaraLe »

danas wrote:
SaraLe wrote:
danas wrote: hebala profu :oops: :oops: :oops:
Jok vala ja, :D nemam razloga niti potrebe :oops: :D
pa ne lozi nas onda, vidis da se zabrinusmo :D :D :D :oops:
Sta se vi brinete, vidis da se macca :) nije zabrinula :D
danas

Post by danas »

lady midnight wrote:
kako ih nece mrziti kad su sve proklete (osim onih shto pushe samo osunecenima...:oops: :oops: )... jashta nego svak svome :D:D:D
ja sam malo zbunjena sad... ovdje u cafirlooku, znas i sama lady, svi osuneceni :D :D :D sta cemo sad? :roll: :oops:
lady midnight

Post by lady midnight »

MENSUREEEEEEE, PONESI KONOPAC, CARSIJA JE PUNA ZENA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

lady midnight wrote:MENSUREEEEEEE, PONESI KONOPAC, CARSIJA JE PUNA ZENA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma pravi sexualni majstor i intelektualac
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by danas on 26/06/2007 00:39, edited 1 time in total.
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

Sogan

Post by Sogan »

InfraRedRidinghood wrote:
Sogan wrote:
InfraRedRidinghood wrote: www.gay.hr

:oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Razocaran sam u prof. Suljagica :oops: ko ce se penjati na najvecu zgradu u gradu, dusha da mi ispa'ne :roll: zar se ne moze direktno nakon identifikacije pristupiti kamenovanju :? :D:D:D
A, Sogi, jebate, što si pećinac takav :oops:, vidiš da je čika Harmin čovjek širokih shvatanja, za njegove metode čak moraš imati prikladna arhitektonska rješenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma vidim ja da prof. Suljagic kao znanstvenik prilazi problemu sistematski i nista ne prepusta slucaju :D ali mora se razmisljati globalno a djelovati lokalno, ovdje kod mene najveca zgrada plaho visoka, dok bi ja pedera odvuk'o gore posust'o bi i klon'o a necu ni da pomislim sta bi mi se jos moglo desiti u putu :D :D
lady midnight

Post by lady midnight »

nisam ni kapi, svega mi :lol: :lol: :lol:
Prozor

#284 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Post by Prozor »

lady midnight wrote:nemam obichaj da dijelim vazhne pojedinosti iz privatnog zhivota sa shirom javnoshcu, ali silom prilika sam doshla u situaciju u kojoj treba da posavjetujem dragu osobu, a ni sama ne znam kako…nadam se da ce se naci ozbiljnih dusha na ovom forumu koje ce biti u stanju da pomognu, kao shto vidim da to chesto ovdje chine…

radi se o jednoj dobroj prijateljici, koju znam vec od djetinjstva. Znam joj dobro i muzha, u braku su vec pet godina, ali to je bila ljubav iz mladosti rane. Svi, pa i oni sami, bili su ubijedjeni da imaju idealan brak – sve, bash sve, chinilo se kako treba, i razumijevanje, i donoshenje zajednichkih odluka, i putovanja, i izlasci…naravno da je dolazilo do povremenih konfrontacija, ali sve se drzhalo u normalnim granicama i koliko je meni poznato, a shto ona potvrdjuje, nikada nisu imali ozbiljnijih svadja…njena porodica ga obozhava, kao i njegova nju…oboje su situirani, imaju zanimljive profesije, i shto je najvazhnije (maglashavam da se pozivam na izvore iz druge ruke) – seks im je uvijek bio dobar i chest. ona je njemu chinilo se bila naj-naj, u svemu, a i on njoj…chinilo se.

Problem je nastupio prije nekoliko dana, i moja prijateljica ga je dozhivjela kao grom iz vedra neba. Bila ona na sluzhbenom putovanju, medjutim sticajem okolnosti te neophodne razgovore zavrshila prije zvanichnog roka, tako da je sva sretna uzela povratni let jedan dan ranije, ochekujuci da ce joj se muzh obradovati kako tom lijepom iznenadjenju tako i jednom slobodnom danu vishe … i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte…
da ne duljim….nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!

To je za nju bio jedan neopisiv shok, jedna katastrofa dotada nepoznatih razmjera…kazhe da joj se cijeli svijet srushio u toj jednoj sekundi…a ona ostala bez rijechi…ne samo taj dan, nego i poslije toga…
On jeste valjda pokushavao da razgovara sa njom, medjutim ona ga je samo slushala, ali nije bila u stanju da progovori ni rijech… on otada spava u garazhi, a ona ipak na kauchu u dnevnoj sobi….kazhe, ne da joj se u onu sobu…ne mozhe…

I pita mene, shta da radi…
Sigurna je da ga josh voli, ali haj ti zhivi sa nekim ko je kod sebe otkrio takve sklonosti za kojih u braku po njenom (a i po mom) mishljenju nema mjesta, i ko ochigeldno ima namjeru da ih nastavi uprazhnjavati (tako se izjasnio)? Ja bih joj savjetovala da ga napusti…ali mozhda sam ja po tom pitanju isuvishe konzervativna, pa mozhda chak i homofobichna???

Da stvar bude josh gora, prijateljica mi je trudna, treci mjesec…netom saznala…postavlja se pitanje shta sa tim djetetom…da li da odrasta kod samohrane majke…da li da odrasta u porodici u kojoj je jedan roditelj biseksualan?

Ne pomazhe ni chinjenica da je komshija druge nacionalnosti…kako objasniti njegovoj porodici da im se sin kara sa mushkarcem, povrh toga sa nekim koga oni smatraju chetnikom? Roditelji su mu vjernici…njeni nisu, ali ni njima ne bi bilo svejedno….
Necu da budem sabotator teme, ali meni se cini da si ti "prijateljica".
lady midnight

#285 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Post by lady midnight »

Prozor wrote:
lady midnight wrote:nemam obichaj da dijelim vazhne pojedinosti iz privatnog zhivota sa shirom javnoshcu, ali silom prilika sam doshla u situaciju u kojoj treba da posavjetujem dragu osobu, a ni sama ne znam kako�nadam se da ce se naci ozbiljnih dusha na ovom forumu koje ce biti u stanju da pomognu, kao shto vidim da to chesto ovdje chine�

radi se o jednoj dobroj prijateljici, koju znam vec od djetinjstva. Znam joj dobro i muzha, u braku su vec pet godina, ali to je bila ljubav iz mladosti rane. Svi, pa i oni sami, bili su ubijedjeni da imaju idealan brak � sve, bash sve, chinilo se kako treba, i razumijevanje, i donoshenje zajednichkih odluka, i putovanja, i izlasci�naravno da je dolazilo do povremenih konfrontacija, ali sve se drzhalo u normalnim granicama i koliko je meni poznato, a shto ona potvrdjuje, nikada nisu imali ozbiljnijih svadja�njena porodica ga obozhava, kao i njegova nju�oboje su situirani, imaju zanimljive profesije, i shto je najvazhnije (maglashavam da se pozivam na izvore iz druge ruke) � seks im je uvijek bio dobar i chest. ona je njemu chinilo se bila naj-naj, u svemu, a i on njoj�chinilo se.

Problem je nastupio prije nekoliko dana, i moja prijateljica ga je dozhivjela kao grom iz vedra neba. Bila ona na sluzhbenom putovanju, medjutim sticajem okolnosti te neophodne razgovore zavrshila prije zvanichnog roka, tako da je sva sretna uzela povratni let jedan dan ranije, ochekujuci da ce joj se muzh obradovati kako tom lijepom iznenadjenju tako i jednom slobodnom danu vishe � i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte�
da ne duljim�.nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!

To je za nju bio jedan neopisiv shok, jedna katastrofa dotada nepoznatih razmjera�kazhe da joj se cijeli svijet srushio u toj jednoj sekundi�a ona ostala bez rijechi�ne samo taj dan, nego i poslije toga�
On jeste valjda pokushavao da razgovara sa njom, medjutim ona ga je samo slushala, ali nije bila u stanju da progovori ni rijech� on otada spava u garazhi, a ona ipak na kauchu u dnevnoj sobi�.kazhe, ne da joj se u onu sobu�ne mozhe�

I pita mene, shta da radi�
Sigurna je da ga josh voli, ali haj ti zhivi sa nekim ko je kod sebe otkrio takve sklonosti za kojih u braku po njenom (a i po mom) mishljenju nema mjesta, i ko ochigeldno ima namjeru da ih nastavi uprazhnjavati (tako se izjasnio)? Ja bih joj savjetovala da ga napusti�ali mozhda sam ja po tom pitanju isuvishe konzervativna, pa mozhda chak i homofobichna???

Da stvar bude josh gora, prijateljica mi je trudna, treci mjesec�netom saznala�postavlja se pitanje shta sa tim djetetom�da li da odrasta kod samohrane majke�da li da odrasta u porodici u kojoj je jedan roditelj biseksualan?

Ne pomazhe ni chinjenica da je komshija druge nacionalnosti�kako objasniti njegovoj porodici da im se sin kara sa mushkarcem, povrh toga sa nekim koga oni smatraju chetnikom? Roditelji su mu vjernici�njeni nisu, ali ni njima ne bi bilo svejedno�.
Necu da budem sabotator teme, ali meni se cini da si ti "prijateljica".
a meni se chini da bi tebe marko na putu za kosovo u krivini prestig'o :D:D:D

ja sabotirala temu vec tamo na nekoj petoj/shestoj stranici ;)
Moraja

#286 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Post by Moraja »

i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte�
da ne duljim�.nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!

Komšija se dovezao autom do prvog komšije?
Cijela je priča debilna izmišljotina!
lady midnight

Post by lady midnight »

prvi pa u glavu...eureka :oops: :oops: :oops:

ja stvarno ne kontam zashto se ljudi osjecaju pozvani da komentarishu kad ochigeldno nisu u stanju ni da prochitaju o chemu se radi ???????
zena21

#288 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Post by zena21 »

Moraja wrote:i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte�

Komšija se dovezao autom do prvog komšije?
Cijela je priča debilna izmišljotina!
mozda zive u jednoj od onih Americkih selendri gdje ti je prvi komsija kilometrima udaljen :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hastor

Post by Hastor »

N E M O G U Č E !!!!
Optimistično! :)
Moraja

Post by Moraja »

lady midnight wrote:prvi pa u glavu...eureka :oops: :oops: :oops:

ja stvarno ne kontam zashto se ljudi osjecaju pozvani da komentarishu kad ochigeldno nisu u stanju ni da prochitaju o chemu se radi ???????

Evo ti i drugi u glavu!
Zašto se ti osjećaš pozvana (ili pozvan) da svoje fantazije dijeliš sa širokim narodnim masama? I, Tita ti, lijepo kucaj, mani se tih sh, zh,ch sranja.
danas

Post by danas »

ma najvolim kad ovako tema :D :D gets a life of its own :lol: :lol: :lol: :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

danas wrote:ma najvolim kad ovako tema :D :D gets a life of its own :lol: :lol: :lol: :lol:
@danas, ho'sh molim te meni za ljubav objasniti ovom frustriranom djetetu o chemu se radi, ja nemam vremena :D:D:D:D:D ustvari ja vishe i ne znam o chemu se radi :D:D
danas

Post by danas »

lady midnight wrote:
danas wrote:ma najvolim kad ovako tema :D :D gets a life of its own :lol: :lol: :lol: :lol:
@danas, ho'sh molim te meni za ljubav objasniti ovom frustriranom djetetu o chemu se radi, ja nemam vremena :D:D:D:D:D ustvari ja vishe i ne znam o chemu se radi :D:D
samo ako pocnes pisati normalno i manes se tih zh, ch, ch sranja :D :D :D :D

PS seha -- znaci, prokletsvo lifted :? :oops: :lol: :lol: :lol:
babanovac

Post by babanovac »

Mozda nisam najbolje upratio,pa sam sada zbunjen.
Je li komsija Srbin?
danas

Post by danas »

babanovac wrote:Mozda nisam najbolje upratio,pa sam sada zbunjen.
Je li komsija Srbin?
aha :roll: :roll: :roll:
Shoba

Post by Shoba »

Situacija jeste komplikovana.......

ja bih na njihovom mjestu otisao u neko bracno savjetovaliste, naravno, ako je oboma stalo do ocuvanja braka. Znaci, sve se svodi na tome da li oni zele da budu zajedno ili ne. Njemu je ocigledno stalo, inace bi je davno napustio.....zbog komsije.

A i nije to najgore... mnogo gore je otkriti da vam je dijete seksualno zlostavljano od strane nekog ko vam je blizak. Ovde u americi malo-malo pa otkriju nekog svecenika koji je bludio sa djecom. Prosle godine su kod nas ufatili nekog hodzu u okolini tuzle sa djecakom od 12 godina.....
maccarona

Post by maccarona »

nije ba :roll: problem je sto je komsija srbin :oops: :D
vesela

Post by vesela »

pa sta ima veze! :-) ...ovo je dokaz da smo multi-kulti! :roll: ...ljubav ne priznaje nikakve granice...ja ne skontah sta ce biti sa djetetom!...da joj predlozimo usvajanje! :roll:
maccarona

Post by maccarona »

nek je sve multi-kulti, neka svako sa svakim, bolje reci sa svacim :-)
i zivjecemo sretno do kraja zivota :-)

:roll:

:oops:

8-)

:D
Post Reply