Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:zao mi je ali djaba ti je ovde ispitivanja vrsiti za ponasanje kanadera (cak i nashi koji su ovde duze od 2 godine su izgubljen slucaj )....meni je trebalo godinu dana da provalim njihove rezone, sto ne znaci da ih i dalje razumijem ali barem mogu predvidjeti buduce ponasanje
moj savjet: planiraj putovanje do Montreala ili gdje u USA
jao
ne hvala
no long distance, thank you
postajem lezi-bezi
ma ko govori o long distance da vidis kako su montrealci sriktani (pa nekih dobrih 90%, naravno ne svi), zene su im azdaje fino ga importujes u Ontario i mirna Bosna
a za to preusmjerenje, ne krivim te pored ovakvih emocionalno defektnih frajera nije ni cudo
anais_nin wrote:ma ko govori o long distance da vidis kako su montrealci sriktani (pa nekih dobrih 90%, naravno ne svi), zene su im azdaje fino ga importujes u Ontario i mirna Bosna
a za to preusmjerenje, ne krivim te pored ovakvih emocionalno defektnih frajera nije ni cudo
fazon je... ne palim se na izgled...
nego na karakter, pricu, i inteligenciju
aminchev2 wrote:
ma sve ove sto znam sto su za izgled imaju momka
na tu temu bi se mogli eseji pisati necemo o dubinama takvih veza ako imas imalo u glavi, onda imas i standarde a to je *ebeno u ovoj provinciji jer se frajeri zestoko precjenjuju nije problem naci tipa sa zategnutim stomakom, posebno ako je puno puno gluplji od tebe ali sta ces s njim?
niskoprofilni wrote:@anais_nin
A podrzava li taj sistem importovanje iz Bosne i Hercegovine?
meni se cini da nam nema drugog spasa
ja opet kazem nije bez razloga toronto izglasan najgorim gradom za biti singl i to vise puta mada iskreno da sam muskarac ni meni ne bi bilo mrsko zivjeti ovde jezgro perverzija....ni japanci mu nisu dorasli
jaba wrote:Nekad precesto javljanje stvarno moze naskodit vezi. Ja sam imao jednu vezu gdje je sve bilo uredu dok nisu pocela stalna zivkanja a razlog za zavrsetak te veze je bila poruka koja glasi "Molim te pomozi mi. Meni dosadno hajdi molim te izadji samnom na kafu.Please. Please." pa nismo na pijaci pa da ti dodje cigo i kaze" Ciko daj mi marku" meni se u tom momentu tako cinilo. Jos sto je bolnije bilo ja sam se polako poceo zaljubljivat u tu osobu pa je jos vise bolilo citajuci kako moljacka za kafu. Ja sam odmah prekinuo jer nevolim umazene kmeze. Ja trazim realnu zenu kao sto je Lara Croft npr.
kako je bolan VEZA od 7 dana? ja nista krace od mjesec dana ne racunam nego meni se cini da ti nisi bio nesto zestoko zagrijan za nju, jer da jesi poletio bi ko bez dushe i u 4 ujutru da te na kafu zove
aminchev2 wrote:
na tu temu bi se mogli eseji pisati necemo o dubinama takvih veza ako imas imalo u glavi, onda imas i standarde a to je *ebeno u ovoj provinciji jer se frajeri zestoko precjenjuju nije problem naci tipa sa zategnutim stomakom, posebno ako je puno puno gluplji od tebe ali sta ces s njim?
Hvala bogu da cujem od jedne djevojke da tako nesto kaze Ili si musko .
aminchev2 wrote:
anais_nin wrote:
Shuti i meni je sumnjiva pravo!
mislim da fizicki ne podsjecam na musko ni sekunde
ma samo sam imala srecu da odrastem okruzena rodjacima (muskog roda) i jako dobrim muskim prijateljima zbog kojih sam naucila da gledam stvari i iz one "druge" (muske) perspektive isto kao sto ima odredjenih broj frajera koji ne idu kroz zivot trazeci sebi ukras za ruku, ili samo "dobar komad guze bez obzira sta je unutar pakovanja) i ne gledaju zene samo kao "nesto za povalit" tako ima i odredjenih broj cura koji ne gledaju frajere kroz prizme mishicha, marku auta ili prestiz njegovog radnog mjesta (ili bankovnog racuna) samo treba vremena da se ovi iz grupe A muskog tabora nadju sa odgovarajucim curama istomisljenicama
@aminchev naicice onaj koji ne igra igrice i s kojim se neces misliti da li ce i kada nazvati, koji ce znati cijeniti sta je nasao u tebi u medjuvremenu potrudi se da ne trosis ni vrijeme ni energiju na bezveznjakovice