Da li imati sex ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
novalic

Post by novalic »

sizofrenija.. alo.. alo...

tvoj pupak nije srediste svijeta 8-)
edu

Post by edu »

nebi wrote:
edu wrote:
nebi wrote: Ma ja bih se zakleo da je mislila na tvoj IQ :D :D :D :D :D
Sta rece, maleni...

:lol: :lol: :lol: :lol:
ma pricaj sta hoces,care,ali tvoj nick je kraci od mog za cetvrtinu. :D :D
Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci... :D :D :D
nebi

Post by nebi »

edu wrote:
nebi wrote:
edu wrote: Sta rece, maleni...

:lol: :lol: :lol: :lol:
ma pricaj sta hoces,care,ali tvoj nick je kraci od mog za cetvrtinu. :D :D
Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci... :D :D :D
To ti iz iskustva? :D
Neka,ahbabu,moj je ok.
A ti ili kupi vakuum-pumpu ili nadji koku sa manje izradjenom....
edu

Post by edu »

nebi wrote:
edu wrote:
nebi wrote: ma pricaj sta hoces,care,ali tvoj nick je kraci od mog za cetvrtinu. :D :D
Neka,ahbabu,moj je ok.
Tebi je OK..ali Princeza nije zadovolj(e)na...
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Zadig wrote:deder SP, reci ti nama sta je to OB?
Sto se pravis da ne znas kad si s njima bio 100x? :lol:
Idem praviti kafu ba i vidis da ima starijeg naroda, deda i nana ovdje koliko hoces, a ja sve kontam kad pisem komentare to je mladja raja - mislim ono u cvijetu mladosti. hehe..... onda se ispostavi da sam se dopisivala sa Dedukom nekim i onda hey....... joj osjecam se lose. :D
nebi

Post by nebi »

edu wrote:
nebi wrote:
edu wrote: Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci... :D :D :D
Neka,ahbabu,moj je ok.
Tebi je OK..ali Princeza nije zadovolj(e)na...
Pa?
Nisam ja pistolj,pa da pucam na svaku kantu.
whatattitudeproblemjerk?

Post by whatattitudeproblemjerk? »

iskreno, ja se ne bih odlucila za sex u tvojoj situaciji.

bila sam u identicnoj situaciji, i srecom nisam to uradila.

sad ti se cini da je to ljubav, ali vidjeces sta daljina cini...sex ti moze jos vise otezati stvari... a ako je to stvarno "to", znaces nakon par mjeseci daljine...i onda kad dodjes u posjet kuci, navali na sex! :D

u mom slucaju, veza je trajala samo par sedmica daljine...

bottom line: ako se neckas i postavljas to pitanje sama sebi, znaci da nisi spremna na sex!
nebi

Post by nebi »

Sarajevska Princeza wrote:
Idem praviti kafu ba i vidis da ima starijeg naroda, deda i nana ovdje koliko hoces, a ja sve kontam kad pisem komentare to je mladja raja - mislim ono u cvijetu mladosti. hehe..... onda se ispostavi da sam se dopisivala sa Dedukom nekim i onda hey....... joj osjecam se lose. :D
Nista ne brini.To je sve normalno.Uskoro ce se pojaviti promjene na tvom tijelu,grudi ce poceti da ti rastu,pojavice se neke cudne dlake oko pipi,
koja ce povremeno krvariti.Osim toga,osjecaces neki cudan nemir kad prodjes pored momka.Tvoji roditelji nece vise dozvoljavati da tvoji drugovi za igru prenoce u tvojoj sobi i opravdavace to nekim pricama o "nezgodnom dobu".Ali sve su to normalne pojave,u strucnom govoru poznate kao pubertet i normalan su dio odrastanja.
Zadig

Post by Zadig »

Vidi sad
:roll:

Neces ni da kazes, hajd svega ti reci nam.
Nemoj nas drzat u neizvjesnosti, time pokazujes svoju moc, a meni to smeta, jer kao sto rekoh, plasim se tvojih kognitivnih sposobnosti...

hajd hajd, reci sada
mrmot

Post by mrmot »

U kafanu neka prvi uđe deda!

(trebalo bi dedama podati da ovo sve razdjeviče - da se ne razmišljaju ovoliko - ko da je pica sapun - nije sine - potrošiti se neće - reče deda)
Post Reply