nema isti efekat kod zenabosmen wrote:pa sta ce ga ona pitHarrys wrote:Sad ja tebe ne kontam.
jedino za lizace ako hoce da ima smek ananasa
Da li gutate ili pljujete?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- black
najbolje ti je da probas kad si toliko navalio sa ananasomHarrys wrote:bosmen wrote:pa sta ce ga ona pitHarrys wrote:Sad ja tebe ne kontam.
jedino za lizace ako hoce da ima smek ananasa![]()
Hos da kazes da oni koji piju imaju smek ananasa.
-
kaokakao
#108 Re: Da li gutate ili pljujete?
kazu da je zdravo gutati je...helo wrote:Zanimaju me iskustva cura a ne pedera. Da li cure više volite da gutate spermu ili da pljujete?
-
skojotovski
a, tek prnut!geronimove mudrolije wrote:sve nešto kontam da je od samog gutanja puno gore poslije podrignut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
#110 Re: Da li gutate ili pljujete?
treba pazit da se ne pretjera, posebno one sto su na dijetikaokakao wrote:kazu da je zdravo gutati je...helo wrote:Zanimaju me iskustva cura a ne pedera. Da li cure više volite da gutate spermu ili da pljujete?
a kazu zdravije je NA kozi, nego u stomaku
- tech10
A tablespoon of semen contains approximately six calories. Semen does contain protein, but it also contains all kinds of chemicals and minerals, including water, sugar, calcium, chlorine, magnesium, nitrogen, vitamin B12, and zinc. But it does not contain enough of any of these things to be considered "nutritious."
Hope this information helps!
Hope this information helps!
- Fair Life
A i bosmen je zreo..._BosanaC wrote:Mislim da je pravo bez veze da budes banovan zbog ovakvih izjava...helo wrote:Ne mogu da vjerujem da nema ni jedne cure na ovome forumu, ja kažem ne zanimaju me misljenja pedera, a oni se odma jave iste sekunde, nemam ništa protiv njih ali nisam njih za mišljenje pitao.
bosmen wrote:do 15 godina pljuju a od 18 gutajupinkzelena wrote:koliko je tebi godinahelo wrote:Zanimaju me iskustva cura a ne pedera. Dali cure više volite da gutate spermu ili da plujete?
-
bekrija_swe
#116 Re: Dali gutate ili pljujete?
A izmedju 15 i 18 sta rade?bosmen wrote:do 15 godina pljuju a od 18 gutajupinkzelena wrote:koliko je tebi godinahelo wrote:Zanimaju me iskustva cura a ne pedera. Dali cure više volite da gutate spermu ili da plujete?
-
Narandza007
anais_nin wrote:nema isti efekat kod zenabosmen wrote:pa sta ce ga ona pitHarrys wrote:Sad ja tebe ne kontam.
jedino za lizace ako hoce da ima smek ananasa
Vazno da ima dobar efekat
- MOSALJOZE
-
sha_ba
#119 Re: Da li gutate ili pljujete?
10 godina heeejMOSALJOZE wrote:
- Jack Be Nimble
#120 Re: Da li gutate ili pljujete?
Ananas i povrce pomazu muskarcu i zeni sto se tice mirisa/ukusa. Crveno meso, spargle, bijeli luk nisu toliko pozeljni prije oralnog.
Nisam jos bio sa jednom a da je pljunula. Sve su rekle da imam dobar ukus i miris pa im ne smeta. A vocna salata mi je dorucak i naravno ananas je glavni + mango, borovnice, maline/kupine
Licno mi to gutanje i pljuvanje ne znaci puno jer mi je mnogo vaznije ono sto dodje prije toga svega.
Nisam jos bio sa jednom a da je pljunula. Sve su rekle da imam dobar ukus i miris pa im ne smeta. A vocna salata mi je dorucak i naravno ananas je glavni + mango, borovnice, maline/kupine
Licno mi to gutanje i pljuvanje ne znaci puno jer mi je mnogo vaznije ono sto dodje prije toga svega.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#121 Re: Da li gutate ili pljujete?
meni to mirise na pokosenu travu
inace
koja plejada likova
inace
koja plejada likova
- Connaisseur Karlin
#122 Re: Da li gutate ili pljujete?
aaaaa jos nisi dijelo svoju spremu sa njom, tj. metodom usta-na-usta , da te ona pocne ljubiti i podjeli tvoju spremu sa tobomJack Be Nimble wrote:Ananas i povrce pomazu muskarcu i zeni sto se tice mirisa/ukusa. Crveno meso, spargle, bijeli luk nisu toliko pozeljni prije oralnog.
Nisam jos bio sa jednom a da je pljunula. Sve su rekle da imam dobar ukus i miris pa im ne smeta. A vocna salata mi je dorucak i naravno ananas je glavni + mango, borovnice, maline/kupine![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#123 Re: Da li gutate ili pljujete?
jednom sam ga baco sjedeci
i prozuja mi pored uha kao metak
ode na plafon
pretjero

i prozuja mi pored uha kao metak
pretjero
- ho oponopono
#124 Re: Da li gutate ili pljujete?
...oblizujem se...
... gora mi je cvekla...pljuvanje je inače nepristojno...

... gora mi je cvekla...pljuvanje je inače nepristojno...
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#125 Re: Da li gutate ili pljujete?
ova tema je s razlogom bila zapostavljena 10 godina...
jedino ako hocemo da znamo dali su se cure promijenile u to vrijeme...
jedino ako hocemo da znamo dali su se cure promijenile u to vrijeme...