Ostavi ti njih sve skupa....., i tako su stariji......
Nađi nešto što je bliže tebi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
radiostar wrote:1.05 koeficijent da jaran vec krese sajklonovu curu
Samo još nije razvio stil pisanja kao viCharlesBukowski wrote:Vidim da citate moje romane.
i ja mislimamiria wrote:radiostar wrote:1.05 koeficijent da jaran vec krese sajklonovu curu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad neka te taj moderator spašava trajnog banaCyclone986 wrote:hajd sad bez zajebancije...normalan sam ja insan...ovu temu sam postavio u dogovoru s par clanova foruma i jednim moderatorom...![]()
![]()
posto svaki dan citamo razne budalastine nasih clanova, najvise onih kojima je to ujedno prvi post, prelistah forum i skontah da ovakva situacija jos nije bila...pa hajd reko da imamo i to...mozda i dodje nekad neka psiha sa ovakvom gluposcu da pista sta ce i kako ce, pa eto, bar da ne otvara novu temu...
Cyclone986 wrote:Ljudi imam jedan veliki problem. Pomozite mi!
S djevojkom sam u vezi vec nekih 5 godina. Sve je bilo super do prije otprilike pola godine. Tada smo poceli da intenzivno, skoro svaki dan izlazimo s mojim jaranom i njegovom djevojkom, koji su u vezi isto tako nekih 5 godina. Od nas cetvero, ja sam najmladji. I moja djevojka, a i jaran i njegova djevojka, stariji su od mene 4 i 6 godina. Kao sto sam vec rekao, izlazimo tako u cetvero vec pola godine i svima nam bude super.
Prije nekih 7 dana kad sam se cuo na telefon s ovim jaranom, rekao mi je da mi mora nesto priznati ali da se ne naljutim. U svom priznanju, rekao mi je da je zaljubljen u moju djevojku. Nisam se naljutio na te njegove rijeci, nego sam i ja njemu prizno da sam zaljubljen u njegovu djevojku. Poceli smo da se salimo da bi se mogli mijenjati za djevojke, ja njemu svoju, a on meni svoju. Nakon 2 sata razgovora na telefon, sve je zvucalo kao sala. Sutradan sam s jaranom i njegovom djevojkom sam izasao na kafu, jer su me zvali da nesto ozbiljno popricamo. Prica je krenula od tog naseg razgovora noc prije, sto me malo i sjebalo, jer je i njegova djevojka bila upucena u sve to. Rekli su mi da su njih dvoje razgovarali otvoreno o svemu. On je njoj rekao isto sto i meni na telefon i pitao ju je da li bi ona pristala na zamjenu. Ona mu je odgovorila sa DA. Kad su mi to pricali, nisam vjerovao i mislio sam da se zezaju, samo da vide moju reakciju. Nakon sto sam im rekao da me ne zezaju, ona je sjela pored mene i pocela me ljubiti (u usta). Tada sam shvatio da nije nikakva sala u pitanju. Iz neke telefonske zezancije, sve se pretvorilo u stvarnost. Sad ziv ne znam sta da radim. Pomozite!
Stvarno mi je stalo do jaranove djevojke, a kako mi on kaze, i njemu je do moje.
1. Da li da priznam svojoj trenutnoj djevojci sve?
2. Da li da je pitam da li bi ona pristala na zamjenu?
3. Ako ne pristane, a ja sve prizno, sta da radim?
4. Da li uopste da pristanem na tu zamjenu, sta mogu izgubiti?
Molim vas pomozite, hitno mi je!
Molim vas, bez suvisnih komentara, jer sutra hocu da rijesim cijelu stvar...

ja bas pomislila vidi ovogCyclone986 wrote:ma nisam mogo majke mi...pomislit ce neko da sam zreo za ludare...Forman wrote:Trebao si pustiti barem jos 20 stranica onda
ovo "pomislice" komotno promijeni u "pomislili"Cyclone986 wrote:ma nisam mogo majke mi...pomislit ce neko da sam zreo za ludare...Forman wrote:Trebao si pustiti barem jos 20 stranica onda
1000% se svi oko dečka krešuradiostar wrote:1.05 koeficijent da jaran vec krese sajklonovu curu
Officer Crabtree wrote:I meni se ovo isto desilo.
Ako se volite, ostanite zajedno.
komentar dana!!!Officer Crabtree wrote:I meni se ovo isto desilo.
I'm so not convinced. Istinska šala ili stvarna situacija kod koje opipavanje javnog mnenja nije otišlo u željenom smjeru? Only smarties know the answer...Cyclone986 wrote:ma nisam mogo majke mi...pomislit ce neko da sam zreo za ludare...Forman wrote:Trebao si pustiti barem jos 20 stranica onda
Odgovori sebi na ovo pitanje i znaces odgovor. Mislim da je to gotova stvar stari moj! Ili je zeni i kuci vodi ili je j...... ili odhebi! Sta je sa ovim djevojkama!?Ljubicasta27 wrote:I ti bi rizikovao 5 godina veze zbog neke trenutne furke???Cyclone986 wrote:moja djevojka je starija od mene 4 godine, kao i djevojka od jarana, a on je od mene stariji 6 godina...Ghost_Rider_XXX wrote:Oči moje, ti ovo ozbiljno?
Prvo pitanje, koliko je tvoja djevojka starija od tebe?
Drugo pitanje, koliko su to dvoje stariji od tebe?![]()
I sta ste radili svaki dan skupa vas 4??? Svasta
pazi da ti jaran ne uletiCyclone986 wrote:ma meni je najjaci onak da jos uzmem 5 stoja...xsk wrote:komentar dana!!!Officer Crabtree wrote:I meni se ovo isto desilo.
sjooo ma na temi nekoj, zato sto si komentirao eto stoCyclone986 wrote:a zasto ti citas moje postove??malosutra81 wrote: ja bas pomislila vidi ovog, a neki dan citam njegove postove cinio mi s ko normalan lik
ma bjezi ba...kad vidim kakvih bolesnika dodje sa svojim ljubavnim jadima, ne bude mi dobro...ali ona od jucer s komsinicom mi je vrh...
hahahahaha...xsk wrote: ovo "pomislice" komotno promijeni u "pomislili"moRe i ta varijanta...
svi ste vi meni neozbiljni ( vas cetvero).Cyclone986 wrote:ma meni je najjaci onak da jos uzmem 5 stoja...xsk wrote:komentar dana!!!Officer Crabtree wrote:I meni se ovo isto desilo.