Da li da mu napisem prva poruku?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Industrialyzer

#26 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Industrialyzer »

sasvim_neozbiljna wrote:
Meni kad djevojka napise poruku sta ima sta radis , dodje mi da placem majke mi. Pa pobogu zar ne mozete biti malo kreativnije :mrgreen:

a sta sam mu trebala napisati? :-)

Bilo kakva glupost bi bolje prosla , mozda je on previse tipican ali mene to jezi , inace mrzim pitanje : Sta ima :shock: :roll:
zelenashica

#27 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by zelenashica »

johnny-bravo wrote:
zelenashica wrote: Ma sve sam ja to moj johnny prosla :roll: :D :lol: :lol: :lol:

ja joj samo velim da u mene mi bivsem čojku nijedna nije smjela vikendom poslat sms....kad je prvi dobio posto je bivsi. :skoljka:
qq... :o a sta da ti kazem, iskustvo je najbolja skola, samo je skolarina vrlo skupa... :roll:
Neke stvari nemaju cijene :wink:
BASS

#28 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by BASS »

Neozbiljna,koliko imaš godina :?:
cucamonga

#29 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by cucamonga »

BASS wrote:Neozbiljna,koliko imaš godina :?:

evo jedan ozbiljan se javio

baba baba baba - moR'te l' ga u studio prebac't :lol: :lol:
Zoya

#30 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Zoya »

Nema to veze sa godinama, znam masu cura koje se tako nece nikad prve javiti a imaju i preko 30 godina.
Alen___

#31 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Alen___ »

Splinter wrote:cuj "on je taj koji se uvijek prvi javi, ja se inatim necu prva da pisem, neprirodno"... :lol: :lol: :lol: ojjj bozeeee :smajlikojibitenapenalionogom

nebi ti dugo sa mnom ostala...
takve su najgore
BASS

#32 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by BASS »

Zoya wrote:
Nema to veze sa godinama, znam masu cura koje se tako nece nikad prve javiti a imaju i preko 30 godina.
Ma kužim ja to,ali kako reče njen lik se redovno prvi javlja - to znači da je pokazao interes,privženost i šta li već masu puta do sad i znači da nisu u nekim početnim stadijima nadmudrivanja.i sada mi se postavlja pitanje ili je mlada ili nesigurna ili razmazena :)
mrtva kokoš

#33 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by mrtva kokoš »

Alen___ wrote:
Splinter wrote:cuj "on je taj koji se uvijek prvi javi, ja se inatim necu prva da pisem, neprirodno"... :lol: :lol: :lol: ojjj bozeeee :smajlikojibitenapenalionogom

takve su najgore
dobro je li ti meni odg. ili njoj :D :lol:
arijela

#34 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by arijela »

Pa zar uopšte treba postavljati ovakva pitanja u vezi? :shock: Zar je bitno ko prvi salje SMS?! Svašta!
Zoya

#35 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Zoya »

Ja evo cekam da se mlada oglasi pa da idem na pocinak, u protivnom necu moci zaspati :roll:
sasvim_neozbiljna

#36 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by sasvim_neozbiljna »

nista od odgovora jos ...dal da napisem jos jednu poruku? :D
BASS

#37 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by BASS »

sasvim_neozbiljna wrote:nista od odgovora jos ...dal da napisem jos jednu poruku? :D
napiši da si duboko razočarana što ti nije ekspresno odgovorio na prvu poruku i kako ne znaš više kuda dalje,to će ga učiniti automatski horny :-)
Zoya

#38 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Zoya »

sasvim_neozbiljna wrote:nista od odgovora jos ...dal da napisem jos jednu poruku? :D
A nee, sad ga pocni cimati pozivima, ono, zazvonis mu dva puta i spustis slusalicu.
Industrialyzer

#39 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Industrialyzer »

Posalji mu link ove teme , i neces imati ovih problema definitivno :-D
plejka2

#40 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by plejka2 »

mojne puno je 10 feninga u danasnji vakat
theTruePath

#41 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by theTruePath »

kad on tebi odgovori ti cekaj duplo onoliko koliko je on tebi cekao da odgovori :D
sophieEl

#42 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by sophieEl »

:lol: Jeste neozbiljni :D
d.a.d.a.

#43 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by d.a.d.a. »

Pošalji mu kredita, možda je do toga :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#44 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by Velkoski »

Splinter wrote:
Alen___ wrote:

takve su najgore
dobro je li ti meni odg. ili njoj :D :lol:
oo, nisam znao da je splinter zensko :mrgreen:
*mima*

#45 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by *mima* »

sasvim_neozbiljna wrote:On je uvijek taj koji pise prvi,i par puta se zalio sto nikad ne pocinjem prva kontakt.Evo vec tri dana nece da se javi..a ja se inatim necu da prva pisem,,,nekako neprirodno,kako da zapocnem sad ja odjednom? sta da mu napisem i da li uopste treba da pisem????

nemoj da bi mu pisala
argeta i hljeb

#46 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by argeta i hljeb »

i na ovom forumu svasta kunem vam se :)
ella.ella

#47 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by ella.ella »

Zovem se Zelena wrote:Ebem ti kalkulaciju u vezi...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Upravo tako. Kalkulacije u vezi su idiotluci koje plasira MTV, Oprah Show, Glorija i ostalo smece. :run:
Ako ga volis, onda ga volis, ako ga ne volis onda nemas sta pisat. Stavi se malo i u njegovu poziciju. Da li on razmislja zasto mu ti nikada ne napises poruku, i da li ce zauvijek on pisati poruke ili ce samo jednom otici.
sasvim_neozbiljna

#48 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Ako ga volis, onda ga volis, ako ga ne volis onda nemas sta pisat. Stavi se malo i u njegovu poziciju. Da li on razmislja zasto mu ti nikada ne napises poruku, i da li ce zauvijek on pisati poruke ili ce samo jednom otici.

cuj volim li ga,naravno da ne volim..ne voli se neko odjednom,da smo toliko "daleko" dogurali u vezi nebi ovo ni pitala

a sad se pravite da ove "dileme" niste imali na pocetku jedne veze(mislim na vas cure) :D
sasvim_neozbiljna

#49 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

nemoj da bi mu pisala

kasno sad,napisala i ostala bez odgovora :D
pustopoljina

#50 Re: Da li da mu napisem prva poruku?

Post by pustopoljina »

sasvim_neozbiljna wrote:

cuj volim li ga,naravno da ne volim..ne voli se neko odjednom,da smo toliko "daleko" dogurali u vezi nebi ovo ni pitala

a sad se pravite da ove "dileme" niste imali na pocetku jedne veze(mislim na vas cure) :D
nisam.
ja bih se uvijek javila kad mi je bilo da se javim. u svoju odbranu, moram reci da nisam nikad sumno disala u slusalicu :P :lol: kod mnogih ispadnes donja zbog toga, jer pomisli da je toliko hebeno neodoljiv i pomisli da moze bolje :lol: ali to vec nije moj problem. sa takvim tako i tako ne bih dugo izdrzala. neki te ipak shvate kako treba.
postoje i ljudi kojima se nisam javljala, jer su mi se cinili skroz neozbiljni ili sam predosjecala nevolje :lol: ozbiljno...skontam na p'o puta da sami ne znaju DJe gone pa pustim kraju...

e sad, ako ti imas manje od 25 godina, pa su tvoje zagondzije isto tako oko 25...zaboravi sve sto sam napisala. vi imate neka svoja pravila.

ali moram potvrditi (iz licnog iskustva), sto se manje javljas vise kotiras :-) s tim sto, ako se ti moras kontrolisati kad ces se javiti...ionako nemate isti ritam, a to je vec problem.
e to je poenta:
ako se ne kontas s nekim na pocetku, mislim da su malene sanse da se ikad skontas...mislim, moguce je...ali tesko...

postoji samo jedna osoba kojoj se javljam, iako se on dugo ne javi...i ne planiram se prestati javljati...ali tu osobu jako cijenim kao prijatelja, to je neki drugi odnos i jednostavno ne zelim izgubiti kontakt i mislim da vrijedi truda.
Locked