sasvim_neozbiljna wrote:Ako ga volis, onda ga volis, ako ga ne volis onda nemas sta pisat. Stavi se malo i u njegovu poziciju. Da li on razmislja zasto mu ti nikada ne napises poruku, i da li ce zauvijek on pisati poruke ili ce samo jednom otici.
cuj volim li ga,naravno da ne volim..ne voli se neko odjednom,da smo toliko "daleko" dogurali u vezi nebi ovo ni pitala
a sad se pravite da ove "dileme" niste imali na pocetku jedne veze(mislim na vas cure)

nisam.
ja bih se uvijek javila kad mi je bilo da se javim. u svoju odbranu, moram reci da nisam nikad sumno disala u slusalicu

kod mnogih ispadnes donja zbog toga, jer pomisli da je toliko hebeno neodoljiv i pomisli da moze bolje

ali to vec nije moj problem. sa takvim tako i tako ne bih dugo izdrzala. neki te ipak shvate kako treba.
postoje i ljudi kojima se nisam javljala, jer su mi se cinili skroz neozbiljni ili sam predosjecala nevolje

ozbiljno...skontam na p'o puta da sami ne znaju DJe gone pa pustim kraju...
e sad, ako ti imas manje od 25 godina, pa su tvoje zagondzije isto tako oko 25...zaboravi sve sto sam napisala. vi imate neka svoja pravila.
ali moram potvrditi (iz licnog iskustva), sto se manje javljas vise kotiras

s tim sto, ako se ti moras kontrolisati kad ces se javiti...ionako nemate isti ritam, a to je vec problem.
e to je poenta:
ako se ne kontas s nekim na pocetku, mislim da su malene sanse da se ikad skontas...mislim, moguce je...ali tesko...
postoji samo jedna osoba kojoj se javljam, iako se on dugo ne javi...i ne planiram se prestati javljati...ali tu osobu jako cijenim kao prijatelja, to je neki drugi odnos i jednostavno ne zelim izgubiti kontakt i mislim da vrijedi truda.