Vise imaju svoje glasace plus imaju jaku infrastrukturuJoseMujica wrote:preživit će uz SDA....predviđam nekih 10-12% glasova
Sad ces vidjeti kad se stane otvarat 102km havtoputa i pocne gradit termohelektrana u Tuzli
Vise imaju svoje glasace plus imaju jaku infrastrukturuJoseMujica wrote:preživit će uz SDA....predviđam nekih 10-12% glasova
22%, SDA mozda malo vise ali tu su negdje. Ne bi me iznenadilo i da budu bare/bare.JoseMujica wrote:meni je i ovih 10-12 % optimistično i dao sam im na jaku stranačku infrastrukturu direktno ovisnu o stranci...sve ljude koje znam a da su tradicionalno bili naklonjeni SDP-u i glasali za SDP više nisu ni u ludilu i kamaraju im sve redom, pa idu dotle da kažu da su se pokazali gorim i od SDA
dormeo wrote:Pitanje glasi da li ce SDP prezivjet naredne izbore? Da li ce dozivjeti sudbinu stranke za BiH. Opce raspolozenje medju drustvom je da je SDP sve najveci promasaj proslih izbora. Bosni i Hercegovini je potrebna jaka socijaldemokratska stranka, ali ociglecno to nije SDP. Kad bi sad nabrajali odlaske iz SDP-a: Od Nijaza Durakovica i stare skole, pa do najnovijeg osipanja sa Zeljkom Komsicem, jednostavno mi ne uliva nadu postojeci kadar da moze bilo sta uradit. Prica Drzava za covjeka je bila demagogija, jer SDP nije bio u stanju da napravi Koaliciju duzu od 3 mjeseca, a kako ce onda drzavu.
Sad će te Zlaja optužiti da si ti uništio socijaldemokratiju na ovim prostorima.dormeo wrote:Pitanje glasi da li ce SDP prezivjet naredne izbore? Da li ce dozivjeti sudbinu stranke za BiH. Opce raspolozenje medju drustvom je da je SDP sve najveci promasaj proslih izbora. Bosni i Hercegovini je potrebna jaka socijaldemokratska stranka, ali ociglecno to nije SDP. Kad bi sad nabrajali odlaske iz SDP-a: Od Nijaza Durakovica i stare skole, pa do najnovijeg osipanja sa Zeljkom Komsicem, jednostavno mi ne uliva nadu postojeci kadar da moze bilo sta uradit. Prica Drzava za covjeka je bila demagogija, jer SDP nije bio u stanju da napravi Koaliciju duzu od 3 mjeseca, a kako ce onda drzavu.
@dormeo, k'o da mi citas misli. Da citiram Bakira - "zlatnu kasiku" : nece prezivjeti, InsAllah ...dormeo wrote:SDP članstvo je dominantno poltronsko uhljebljeno članstvo i zbog te činjenice neće se usuditi da traže smjenu Lagumdžije i njegovih saradnika. A Lagumdžija će svojim demagoškim spinovanjima priču preusmjerit na proceduralne stvari, jel kongres treba biti redovni ili vanredni itd. dok se stvar ne ohladi...