anais_nin wrote:pa eno ima u filmuGaladriela wrote:ihhhh, ti bi i jare i pare...nema toga!flora.sa wrote:ako bi i muz na tu ponudu pristao, naravno![]()
![]()
jedna je noc, a milion dolara u pitanju![]()
ali je bitno i da frajer ne bude gabor![]()
![]()
ako bi se ovo sve poklopilobila bih luda da ne pristanem
![]()
Da li biste djevojke pristale na to??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Galadriela
- taxi_driver
Lalaa wrote:NE bih nikad pristala na takvo nešto. Fuuj.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Galadriela
kad ti voda dođe do grla, ima da se daš za po' marke...i još da vratiš kusurLalaa wrote:Šta je smiješno? Ti bi vjerovatno prodao svoje dostojanstvo za novac. Ja ne bih, ne znam koliko da mi nude.taxi_driver wrote:Lalaa wrote:NE bih nikad pristala na takvo nešto. Fuuj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Lalaa
Curo, jel' to pričaš iz ličnog iskustva?Galadriela wrote:kad ti voda dođe do grla, ima da se daš za po' marke...i još da vratiš kusurLalaa wrote:Šta je smiješno? Ti bi vjerovatno prodao svoje dostojanstvo za novac. Ja ne bih, ne znam koliko da mi nude.taxi_driver wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
gavrilo
da sam ozenjen, bijeda itd ... i zena mi dobije ponudu. pa samo kada bi se predomislila (bez da bilo sta ucini...), bio to vec kraj braka.
vjerujem da bi se isto dogodilo kada bi ja od neke bogatasice dobio ponudu
e sad... mene ova tema podsjeca na onaj vic kada tip pita trebu da li bi se jebala s njim za milion dolara. ona (naravno) odgovara sa da. posle toga je on pita da li bi se ona jebala za 100 dolara, a ona mu odgovara "sta ti mislis sta sam ja? kurva?" ... "sta si, smo vec ustanovili. sada se samo cenjkamo oko cijene"
vjerujem da bi se isto dogodilo kada bi ja od neke bogatasice dobio ponudu
e sad... mene ova tema podsjeca na onaj vic kada tip pita trebu da li bi se jebala s njim za milion dolara. ona (naravno) odgovara sa da. posle toga je on pita da li bi se ona jebala za 100 dolara, a ona mu odgovara "sta ti mislis sta sam ja? kurva?" ... "sta si, smo vec ustanovili. sada se samo cenjkamo oko cijene"
- anais_nin
de sad ponovo objasni taj prvi dio, bio bi kraj braka kad bi ona samo i pomislila da prihvati ponudu? jesi to mislio?gavrilo wrote:da sam ozenjen, bijeda itd ... i zena mi dobije ponudu. pa samo kada bi se predomislila (bez da bilo sta ucini...), bio to vec kraj braka.
vjerujem da bi se isto dogodilo kada bi ja od neke bogatasice dobio ponudu![]()
a ovo drugo, eh nije to isto
- manijak1
- taxi_driver
zena21 wrote:Sve neki moralisti ovdje
![]()
Sve se bojim da bi neko odbio 1000000![]()
ma ovdje niko nebi odbio ni 5000 €.
- anais_nin
taxi_driver wrote:zena21 wrote:Sve neki moralisti ovdje
![]()
Sve se bojim da bi neko odbio 1000000![]()
ma ovdje niko nebi odbio ni 5000 €.
![]()
- zena21
Evo finaly neko sa iskrenim odgovorom. Svaka castkekec wrote:Pamet u glavu, cunu u guzu, pare na bankuzena21 wrote:Nikad se ne znaMozda opet dobijes neku primamljivu ponudu, ali onda pamet u glavu
![]()
i kamate cine buducnost ljepsom.![]()
Ih, milion dolara.![]()
I dvije, a ne samo jednu noc.
- kekec
Izgledalo je da je kljucna rijec "dzaba"?Qler wrote:kljucna rijec je boldiranakekec wrote:To se zove "KRIZA".Qler wrote:ma ja bi i dzabaako je neka dobra
:D
nije tolika kriza:D
E, tu vec dolazi "kriza".
Ali, ako je "dobra", onda je OK- prolazna ocjena.
- taxi_driver
mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.
to mima legendo.ka kazem i za 1000 bi vecina ali niko nece da prizna.