cisto informativno,ne "jebu"se svi za novac..mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.
Da li biste djevojke pristale na to??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PITARKA_SA
- taxi_driver
PITARKA_SA wrote:cisto informativno,ne "jebu"se svi za novac..mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.
kako ne jebu?a pokloni koje dobivas od dragog?sad ces reci to je znak paznje?
-
PITARKA_SA
a pokloni koje od mene dobiva??taxi_driver wrote:PITARKA_SA wrote:cisto informativno,ne "jebu"se svi za novac..mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.
kako ne jebu?a pokloni koje dobivas od dragog?sad ces reci to je znak paznje?![]()
jel i on ravaku onda,mislim "jebe"se za narukvice i ostale poklone?
smesno bre,smesno....
-
PITARKA_SA
iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..mima wrote:Nije " bre " smesno, nego jadno. Frajer vam plati vecericu u nekom jeftinom restoranu u kojem ste prvi put i ti si njegova. Ma nemojmo bit djeca.
- taxi_driver
PITARKA_SA wrote:iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..mima wrote:Nije " bre " smesno, nego jadno. Frajer vam plati vecericu u nekom jeftinom restoranu u kojem ste prvi put i ti si njegova. Ma nemojmo bit djeca.
pitarka,nista licno ,ali zar nije pun grad sponzorusa?zar ,u gradu trebama nije vazno ima li frajer golfa dvicu ili bmw 5?nije ali u k....
mislim da 95 posto cura u gradu gleda da joj je frajer neko i nesto i da ima love.
-
PITARKA_SA
pa nisma ja sa marsataxi_driver wrote:PITARKA_SA wrote:iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..mima wrote:Nije " bre " smesno, nego jadno. Frajer vam plati vecericu u nekom jeftinom restoranu u kojem ste prvi put i ti si njegova. Ma nemojmo bit djeca.
pitarka,nista licno ,ali zar nije pun grad sponzorusa?zar ,u gradu trebama nije vazno ima li frajer golfa dvicu ili bmw 5?nije ali u k....
mislim da 95 posto cura u gradu gleda da joj je frajer neko i nesto i da ima love.
ali ne moze se sve gurati u isti kosh.samo to sam htjela reci..nista vise...
zar je toliko cudno ako neka djevojka kaze da nebi zbog neke vecere ili nekog poklona spavala sa momkom??
PS:ovaj post se ne odnosi na temu,vec konkretno na neke stvari iz svakodnevnog zivota i o tim,nekim realnim ponudama...
- taxi_driver
PITARKA_SA wrote:pa nisma ja sa marsataxi_driver wrote:PITARKA_SA wrote: iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..
mislim da 95 posto cura u gradu gleda da joj je frajer neko i nesto i da ima love.naravno,da sve to vidim,cujem i znam.
ali ne moze se sve gurati u isti kosh.samo to sam htjela reci..nista vise...
zar je toliko cudno ako neka djevojka kaze da nebi zbog neke vecere ili nekog poklona spavala sa momkom??![]()
PS:ovaj post se ne odnosi na temu,vec konkretno na neke stvari iz svakodnevnog zivota i o tim,nekim realnim ponudama...
niko i nije rekao da su sve iste.ne daj boze da jesu,onda kokuzi kao ja ne bi imali cure.ali kazem u procentima 75% cura su sponzoruse.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Malo im milionAli zasto pisu da bi odbile toliku cifru?
- manijak1
Mislim da te pratim od danas pa ubuduće .....biće da je ljubav iznikla .,......
nema veze što je nesretna

-
Pearl
A wrote:Mislim prije da je to divna isprika samom sebi - nisam jebach jer nemam para za sponzorusetaxi_driver wrote:PITARKA_SA wrote: iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..
A tih 75%, to je 75% od zena koje TI PRIMJECUJES na ulici. One bodu oci - nasminkane, utegnune, skupo obucene. One hiljade cura koje studiraju, rade, koje su diskretne i tihe - njih ne primjecujes. No one predstavljaju vjerovatno 90% zenske populacije, ali nisu vidljive za jebache poput tebe
Kad bismo sad ukljucili nekog psihologa u ovu pricu, on bi jos dodao: razumljivo je da su mladici privuceni tim djevojkama "sponzorusama" - naime, fascinirani lokalnim lopovima & tajkunima, mladici zele sve ono sto ti njihovi idoli imaju - njihove aute, njihove djevojke. Ipak smo mi samo evoluirane zivotinje, gdje se mladi muzjaci otimaju za zenke predvodnika copora
dzaba im pricati, nikako da shvate
isto ti je na temi da li cure da prilaze... vole da im prilaze cure, samo nek nisu "gabori" ...
-
Vingo
A tih 75%, to je 75% od zena koje TI PRIMJECUJES na ulici. One bodu oci - nasminkane, utegnune, skupo obucene. One hiljade cura koje studiraju, rade, koje su diskretne i tihe - njih ne primjecujes. No one predstavljaju vjerovatno 90% zenske populacije, ali nisu vidljive za jebache poput tebe
I da podebljamo....
(Andjo....proglasila bih te svojim idolom, ali znas za prokletstvo da moji idoli stradaju pod nerazjasnjenim okolnostima....
)
I da podebljamo....
(Andjo....proglasila bih te svojim idolom, ali znas za prokletstvo da moji idoli stradaju pod nerazjasnjenim okolnostima....
- manijak1
- pitt
Dzaba al to je tako vazda bilo. Mnoge (ne vecina) djevojke zude za tim alfa males sumnjiva morala i samim tim postaju predmet zelja onih kojima su ti predvodnici copora idoli. I tako iz generacije u generaciju.....
tako je u neku ruku i najbolje.....neka njima njihovih utegnutih sponzorusha, meni su draze normalne cure koje takvi ne primjecuju
tako je u neku ruku i najbolje.....neka njima njihovih utegnutih sponzorusha, meni su draze normalne cure koje takvi ne primjecuju
-
Pearl
da, mi bi jedva docekale, a eno oni tamo ne smiju od zena svojih.. ili ne bi..
:D
ma sranje kroz gusto granje.. nikad ne znas u kakvoj situaciji se mozes naci i za sta ti moze zatrebati.. sto je mamina kolegica u ratu rekla: sine, za 2 lanch paketa bih guze dala...
a ne za milion..
ma sranje kroz gusto granje.. nikad ne znas u kakvoj situaciji se mozes naci i za sta ti moze zatrebati.. sto je mamina kolegica u ratu rekla: sine, za 2 lanch paketa bih guze dala...
a ne za milion..
- manijak1
Pitt ja kao da vidim dvije
jedna je Vingo ....A je isto tu neđe
džaba ti milion jarane

- manijak1
Pearl ode ti predaleko ako mene pitaš
u takvim situacijama se dijele paketići bez naknade u naturi ili bilo kojoj drugoj
mada opet ima nas svakakvih
i svakojakih 
- anais_nin
a koju to ti cijenu inace placas?mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.
P.S. jesi se to nasekirao sto nemas milione da odradis svaku od nas sto je rekla da bi za milion?
Last edited by anais_nin on 15/11/2006 16:48, edited 1 time in total.
-
Pearl
ma ovo je cisto odgovor za ove: ne bih ja NIKAD!manijak1 wrote:Pearl ode ti predaleko ako mene pitašu takvim situacijama se dijele paketići bez naknade u naturi ili bilo kojoj drugoj
mada opet ima nas svakakvih
![]()
i svakojakih
ako sam ista u zivotu naucila to je: nikad ne reci nikad