Da li biste djevojke pristale na to??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.
cisto informativno,ne "jebu"se svi za novac..
taxi_driver

Post by taxi_driver »

PITARKA_SA wrote:
mima wrote:Al seru ove zenske. Pa vi se jebete za mnogo manje novaca. Nijedna nebi odbila takvu ponudu.

kako ne jebu?a pokloni koje dobivas od dragog?sad ces reci to je znak paznje? :D :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

taxi_driver wrote:
PITARKA_SA wrote:

kako ne jebu?a pokloni koje dobivas od dragog?sad ces reci to je znak paznje? :D :D
a pokloni koje od mene dobiva??
jel i on ravaku onda,mislim "jebe"se za narukvice i ostale poklone? :D
smesno bre,smesno.... :D :D
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:03, edited 1 time in total.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mima wrote:Nije " bre " smesno, nego jadno. Frajer vam plati vecericu u nekom jeftinom restoranu u kojem ste prvi put i ti si njegova. Ma nemojmo bit djeca.
iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..
taxi_driver

Post by taxi_driver »

PITARKA_SA wrote:
mima wrote:Nije " bre " smesno, nego jadno. Frajer vam plati vecericu u nekom jeftinom restoranu u kojem ste prvi put i ti si njegova. Ma nemojmo bit djeca.

pitarka,nista licno ,ali zar nije pun grad sponzorusa?zar ,u gradu trebama nije vazno ima li frajer golfa dvicu ili bmw 5?nije ali u k....
mislim da 95 posto cura u gradu gleda da joj je frajer neko i nesto i da ima love.
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:04, edited 1 time in total.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

taxi_driver wrote:
PITARKA_SA wrote:

pitarka,nista licno ,ali zar nije pun grad sponzorusa?zar ,u gradu trebama nije vazno ima li frajer golfa dvicu ili bmw 5?nije ali u k....
mislim da 95 posto cura u gradu gleda da joj je frajer neko i nesto i da ima love.
pa nisma ja sa marsa :-) naravno,da sve to vidim,cujem i znam.
ali ne moze se sve gurati u isti kosh.samo to sam htjela reci..nista vise...
zar je toliko cudno ako neka djevojka kaze da nebi zbog neke vecere ili nekog poklona spavala sa momkom?? :?
PS:ovaj post se ne odnosi na temu,vec konkretno na neke stvari iz svakodnevnog zivota i o tim,nekim realnim ponudama...
taxi_driver

Post by taxi_driver »

PITARKA_SA wrote:
taxi_driver wrote:
PITARKA_SA wrote: iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..

pa nisma ja sa marsa :-) naravno,da sve to vidim,cujem i znam.
ali ne moze se sve gurati u isti kosh.samo to sam htjela reci..nista vise...
zar je toliko cudno ako neka djevojka kaze da nebi zbog neke vecere ili nekog poklona spavala sa momkom?? :?
PS:ovaj post se ne odnosi na temu,vec konkretno na neke stvari iz svakodnevnog zivota i o tim,nekim realnim ponudama...

niko i nije rekao da su sve iste.ne daj boze da jesu,onda kokuzi kao ja ne bi imali cure.ali kazem u procentima 75% cura su sponzoruse.
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:05, edited 1 time in total.
Kwaheri

Post by Kwaheri »

mima wrote:Ali zasto pisu da bi odbile toliku cifru?
1. zato sto tako misle.
2. zato sto vole da se o njima tako misli.
3. zato sto one vole da o sebi tako misle.

... i imaju one van svih kategorija :oops:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ali zasto pisu da bi odbile toliku cifru?
Malo im milion :D:D
kekec

Post by kekec »

horns&drums wrote:
Ali zasto pisu da bi odbile toliku cifru?
Malo im milion :D:D
Treba im ponuditi bar 100 KM pride.
Jebiga, moraju paziti na renome. :D
*mima*

Post by *mima* »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Mislim da te pratim od danas pa ubuduće .....biće da je ljubav iznikla .,...... :( :( nema veze što je nesretna :D :D
Pearl

Post by Pearl »

A wrote:
taxi_driver wrote:
PITARKA_SA wrote: iskreno se nadam da pises onako,vise figurativno..

Mislim prije da je to divna isprika samom sebi - nisam jebach jer nemam para za sponzoruse ;)

A tih 75%, to je 75% od zena koje TI PRIMJECUJES na ulici. One bodu oci - nasminkane, utegnune, skupo obucene. One hiljade cura koje studiraju, rade, koje su diskretne i tihe - njih ne primjecujes. No one predstavljaju vjerovatno 90% zenske populacije, ali nisu vidljive za jebache poput tebe 8-)

Kad bismo sad ukljucili nekog psihologa u ovu pricu, on bi jos dodao: razumljivo je da su mladici privuceni tim djevojkama "sponzorusama" - naime, fascinirani lokalnim lopovima & tajkunima, mladici zele sve ono sto ti njihovi idoli imaju - njihove aute, njihove djevojke. Ipak smo mi samo evoluirane zivotinje, gdje se mladi muzjaci otimaju za zenke predvodnika copora :oops:
:thumbup:

dzaba im pricati, nikako da shvate :D

isto ti je na temi da li cure da prilaze... vole da im prilaze cure, samo nek nisu "gabori" ... :D:D
Vingo

Post by Vingo »

A tih 75%, to je 75% od zena koje TI PRIMJECUJES na ulici. One bodu oci - nasminkane, utegnune, skupo obucene. One hiljade cura koje studiraju, rade, koje su diskretne i tihe - njih ne primjecujes. No one predstavljaju vjerovatno 90% zenske populacije, ali nisu vidljive za jebache poput tebe

I da podebljamo....

(Andjo....proglasila bih te svojim idolom, ali znas za prokletstvo da moji idoli stradaju pod nerazjasnjenim okolnostima.... :D )
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Jah , tirada čednosti :D ideala i naznaka da ima onih koje ne bi popustile :D :D .....eh da su mi dva miliona jedna bih bacio na ispitivanje procenta ovih 25 ili 75 ne zanima koji je sporan .... :D :D
pitt

Post by pitt »

Dzaba al to je tako vazda bilo. Mnoge (ne vecina) djevojke zude za tim alfa males sumnjiva morala i samim tim postaju predmet zelja onih kojima su ti predvodnici copora idoli. I tako iz generacije u generaciju..... :roll:
tako je u neku ruku i najbolje.....neka njima njihovih utegnutih sponzorusha, meni su draze normalne cure koje takvi ne primjecuju :D
Pearl

Post by Pearl »

da, mi bi jedva docekale, a eno oni tamo ne smiju od zena svojih.. ili ne bi..:D:D

ma sranje kroz gusto granje.. nikad ne znas u kakvoj situaciji se mozes naci i za sta ti moze zatrebati.. sto je mamina kolegica u ratu rekla: sine, za 2 lanch paketa bih guze dala...

a ne za milion..
manijak1

Post by manijak1 »

Pitt ja kao da vidim dvije :D jedna je Vingo ....A je isto tu neđe :D :D džaba ti milion jarane :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Pearl ode ti predaleko ako mene pitaš :D u takvim situacijama se dijele paketići bez naknade u naturi ili bilo kojoj drugoj :D mada opet ima nas svakakvih :D :D i svakojakih :D
anais_nin

Post by anais_nin »

a koju to ti cijenu inace placas? :lol: :lol: :lol:

P.S. jesi se to nasekirao sto nemas milione da odradis svaku od nas sto je rekla da bi za milion? :lol:
Last edited by anais_nin on 15/11/2006 16:48, edited 1 time in total.
Pearl

Post by Pearl »

manijak1 wrote:Pearl ode ti predaleko ako mene pitaš :D u takvim situacijama se dijele paketići bez naknade u naturi ili bilo kojoj drugoj :D mada opet ima nas svakakvih :D :D i svakojakih :D
ma ovo je cisto odgovor za ove: ne bih ja NIKAD! :D ne zna su kakvu te situaciju zivot moze staviti :D a opet, mozda neke skontaju za 5 godina da se isplati biti sponzorusa pa promijene misljenje.. koliko sam ih takvih znala :D

ako sam ista u zivotu naucila to je: nikad ne reci nikad :D
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:07, edited 1 time in total.
Post Reply