HAVANA wrote:Nedo joj bog.
ti macane ne brini
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i kod mene,al' kad mol bolje razmislim,juga bila zrno od drzavemalaplavooka wrote:kaponeh1 wrote:Moja supruga je bila u ovakvoj situaciji, ja ili francuska... Tamo rodbina, obrazovanje, posao...itd. Ne samo francuska, vec pariz! Izabrala je mene, covjeka koji je u tom momentu imao sve! Novac, radnju i najvise od svega, ljubav prema njoj! Taj biznis mi je bio sve u zivotu, par mjeseci nakon sto je ona napravila taj izbor, meni biznis propadne i vratim se medju raju na platne liste...! Nije mi bilo bitno, nisam se ni okrenuo, volio sam je a i ona mene. Izabrala je mene kada sam imao sve, udala se za mene kada nisam imao apsolutno i u potpunosti nista, otisla od mene dok sam ponovo sve sticao i zanemario njenu ljubav...!
Dakle, sve bude i prodje, sva bogatstva i neimastine su samo bljeskovi u nasim zivotima kojima ne treba predavati neku posebnu paznju sem onaj mali dio koji im pripada i u zivotu se moze i s jednim i sa drugim, lahko, no, bez ljubavi i osobe koju istinski volis...tesko! Kada imas svo bogatstvo ovog svijeta, djaba ti bez ljubavi, prazan zivot! Zivot u bijedi sa ljubavi pored sebe ti si najbogatiji covjek na svijetu!
Svaka čast!
Imam ja nešto slično u svojoj kući.Tata imao takav posao da je vukao mamu i djecu po cijeloj bivšoj drzavi. Kućili se 100 puta, djeca mijenjala škole 100 puta...iz moje perspektive bespotrebno iz njihove-neophodno. Ona kaže da izbora u stvari i nije bilo, gdje on tu i ona. A mogla je lijepo ostati kući i čekati da on povremeno dođe ali...NE.Izabrali jedno drugo. Nas djecu mazili na svakom koraku, ali uvijek se znalo : Ona je njemu broj 1, on njoj takođe.Danas su stari, imaju sve, mirnu starost, brižnu djecu, kažu kad bi opet morali ponovo ništa ne bi mijenjali.
Brak ne mogu ni zamisliti drugačije nego što su ga oni imali.
he he he ,kakva jurnjava,pa u sred jurnjave se moze sresti osoba svog zivota,o cemu tiGhost_Rider_XXX wrote:Nije to tako, u silnoj jurnjavi za materijalnim ispuštamo prave vrijednosti. Super je i stan i auto i fakultet i bazen i golf teren, al kad nemaš to s nekim podjelit koji će ti moj.Zelena Carapa wrote:Kako je lijepo sve znatiI sve zene ukalupiti i odrediti im putanje kretanja.
Puno lakse, mozak se ne napreze baa i opravdas se sebi sto nemas ni skolu, ni stan ni auto
Još žalosnije je što se ljudi totalno poistvjećuju sa onim što imaju ili nemaju, otišao nam je sistem vrijednosti u vražju mater.
jesi dosadna sa feministkinjama,ap to su vecinm danas lezbjeke,ako nisi znala,isti fazon je sa sovnistima,vecina ih imaju iskrivljenu sliku vrijednostižuta wrote:Macan ili ne, može se postići balans u zivotu i kad bi pojedine bile malo manje feministkinje u životu mislim da bi im bilo lakše e sad ja nisam feministkinja mozda je subina sve što mi se desilo dobar macan....posao al sam sigurno u nekim dvadestim nisam baš lelujala misleći kako sam ja najljepša najpametnija kako ću upoznat princa bez mana ...
zato opušteno ,alo spustite loptu i sve će bit ok
i bolje će poći 35 sa dvoje djece nego ona sama ova sa dvoje djece uvjek ima opravdanje a ova sama bogami teško
i zene nemojte šta zamjerit petak je ne sjedite po forumima već u lov po svog macana
Da je siguran ne bi postavljao ovu temuanthraxQ wrote:ti si sutvari ovu temu otvorio da bi se ubjedio da si uradio ispravno.
zar to ne znas kada zagrliš "nju"?
Istina zna da bude ponekad tako surovamadner wrote:Pa nema problema tu, jer ko nema para kupi ono zasta ima. Problem je sto vlasnici golfova jos uvijek svoje pokusavaju prodati kao da u medjuvremenu nema puno veci izbor, puno bolja auta koja su usla malo u godine ali su u svim segmentima bolja.hocunecu wrote:nece ga kupovat sigurno ko ima pare za novog
problem nastaje kad gleda novog a nema uslova ni za ovog 85 godiste