aaaaa, pa valjda bira onaj koji kupujemadner wrote:Pa nema problema tu, jer ko nema para kupi ono zasta ima. Problem je sto vlasnici golfova jos uvijek svoje pokusavaju prodati kao da u medjuvremenu nema puno veci izbor, puno bolja auta koja su usla malo u godine ali su u svim segmentima bolja.hocunecu wrote:nece ga kupovat sigurno ko ima pare za novog
problem nastaje kad gleda novog a nema uslova ni za ovog 85 godiste
da li bi otisli ???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hocunecu
#301 Re: da li bi otisli ???
-
hocunecu
#302 Re: da li bi otisli ???
Zelena Carapa wrote:Negdje procitah da ljudi koji objektiviziraju zene i porede ih s automobilima imaju mali..
automobil, jel ?
-
hocunecu
#303 Re: da li bi otisli ???
bas tako koga interesuje vecinadječak sa šibicama wrote:Nisam ni rekao da ne ferceraja svoje misljenje govorim.
A kako vecina drustva gleda na nesto, zalibo me krasni... penis.
- Ma.Le.Na
#304 Re: da li bi otisli ???
i tohocunecu wrote:Zelena Carapa wrote:Negdje procitah da ljudi koji objektiviziraju zene i porede ih s automobilima imaju mali..![]()
automobil, jel ?
- Zelena Carapa
#305 Re: da li bi otisli ???
pa ja, o autima pricamoMa.Le.Na wrote:i tohocunecu wrote:Zelena Carapa wrote:Negdje procitah da ljudi koji objektiviziraju zene i porede ih s automobilima imaju mali..![]()
automobil, jel ?![]()
-
dječak sa šibicama
#306 Re: da li bi otisli ???
Madner je mazohist svakako, covjek uziva da ga zene verbalno vrijedjaju 
- Zelena Carapa
#307 Re: da li bi otisli ???
jeko to?dječak sa šibicama wrote:Madner je mazohist svakako, covjek uziva da ga zene verbalno vrijedjaju
- MedenoSrce
#308 Re: da li bi otisli ???
Dirty talkdječak sa šibicama wrote:Madner je mazohist svakako, covjek uziva da ga zene verbalno vrijedjaju
- madner
#309 Re: da li bi otisli ???
Naravno, ali ovdje se zale vlasnici da ne mogu prodati robu i to smatraju age diskriminacijomhocunecu wrote:aaaaa, pa valjda bira onaj koji kupujemadner wrote:Pa nema problema tu, jer ko nema para kupi ono zasta ima. Problem je sto vlasnici golfova jos uvijek svoje pokusavaju prodati kao da u medjuvremenu nema puno veci izbor, puno bolja auta koja su usla malo u godine ali su u svim segmentima bolja.hocunecu wrote:nece ga kupovat sigurno ko ima pare za novog
problem nastaje kad gleda novog a nema uslova ni za ovog 85 godiste
- respo
#310 Re: da li bi otisli ???
zasto imam osjecaj da ti ispred lokacije fali rijec supak 
- Teta Macheta
#311 Re: da li bi otisli ???
Djevojke drage, pišite šta hoćete samo mi nemojte madnera sekirat.
Moja TETKA je zaljubljena u njega!!
Šifra: Švedska, Kućica, Kakao i Kolačić
Ja sam više puta upozorena da mu ne smijem ništa odgovorit da ga ne sekiram.
Moja TETKA je zaljubljena u njega!!
Ja sam više puta upozorena da mu ne smijem ništa odgovorit da ga ne sekiram.
- madner
#312 Re: da li bi otisli ???
Koje je godiste draga tetka sa papirima? 
- wewa
#313 Re: da li bi otisli ???
moj zivot nema vise nikakvog smislaMa.Le.Na wrote:babyline wrote:kakva tuzna pricažuta wrote:Danas je malo drugačija situacija a to pretim iz okruženja sve nove kolegice prvo imaju cilj završit fakultet ,kupiti stan auto i eto ti 35 i one nisu izgubljene već nafurane one su mace imaju sve u životu samo im još fali macan
al se kasno sjete traže da je zgodan ima lovu stn auto i šta se dešava zaboravile su da je prošlo 10-15 godina od kad su bile mlade lijepe i da su imale druge prioritete a godine ostavljaju svoj trag i one il ostaju same il nečije ljubavnice
jbg...poslije 35. nema zivota...uzmi ubij pa se pusku![]()
-
hocunecu
#314 Re: da li bi otisli ???
gdje to pise majke timadner wrote:
Naravno, ali ovdje se zale vlasnici da ne mogu prodati robu i to smatraju age diskriminacijom
-
žuta
#315 Re: da li bi otisli ???
Strpljiva wrote:Ma nek' si ti nama uhvatila macanažuta wrote:Danas je malo drugačija situacija a to pretim iz okruženja sve nove kolegice prvo imaju cilj završit fakultet ,kupiti stan auto i eto ti 35 i one nisu izgubljene već nafurane one su mace imaju sve u životu samo im još fali macan
al se kasno sjete traže da je zgodan ima lovu stn auto i šta se dešava zaboravile su da je prošlo 10-15 godina od kad su bile mlade lijepe i da su imale druge prioritete a godine ostavljaju svoj trag i one il ostaju same il nečije ljubavnice
macana sa stanom
-
žuta
#316 Re: da li bi otisli ???
Zelena Carapa wrote:Slazem se s tobom. Ne slazem se sa osobom kojoj sam replicirala. U mnogocemu.Ghost_Rider_XXX wrote:Nije to tako, u silnoj jurnjavi za materijalnim ispuštamo prave vrijednosti. Super je i stan i auto i fakultet i bazen i golf teren, al kad nemaš to s nekim podjelit koji će ti moj.Zelena Carapa wrote:Kako je lijepo sve znatiI sve zene ukalupiti i odrediti im putanje kretanja.
Puno lakse, mozak se ne napreze baa i opravdas se sebi sto nemas ni skolu, ni stan ni auto
Još žalosnije je što se ljudi totalno poistvjećuju sa onim što imaju ili nemaju, otišao nam je sistem vrijednosti u vražju mater.
Prvo, reagujem na age diskriminaciju. Drugo, reagujem na stereotipe. Reagujem i na zene koje misle da se vaznije udati nego fakultet zavrsiti. Reagujem i na one sto misle da je udaja (niti rijeci o ljubavi) ultimativni cilj zenskog zivota.
pa da te razuvjerim ja sam i našla macan i fakultet završila doduše tehnički i rodila dvoje djece i sigurno sam bolje prošla od mnogih
I na poslijetku, mislim da je moguce postici balans svega navedenog gore i biti sretan
-
žuta
#317 Re: da li bi otisli ???
samo ovo imam i fakultet i stan i macana i dvije djece i opet bolje kotiram na tržištu nego mnoge
- Zelena Carapa
#318 Re: da li bi otisli ???
@Zuta Bas mi je drago zbog tebe.
Zamolicu te jedino da ili citiras kako teba ili ne citiras nikako - jer ja sigurno nikad svog muza ne bih nazvala macanom
Zamolicu te jedino da ili citiras kako teba ili ne citiras nikako - jer ja sigurno nikad svog muza ne bih nazvala macanom
Last edited by Zelena Carapa on 21/10/2011 16:05, edited 1 time in total.
- MedenoSrce
#319 Re: da li bi otisli ???
samo pojedinci nemaju potrebi da ovo govore jer je očigledno.žuta wrote:samo ovo imam i fakultet i stan i macana i dvije djece i opet bolje kotiram na tržištu nego mnoge
- Cholina_Lokica
#320 Re: da li bi otisli ???
Tobejarabi
-
*mima*
#321 Re: da li bi otisli ???
Cholina_Lokica wrote:Tobejarabi
sta jeeeeeeeeeeeeeeee......................krivo sto nemas macana
- Cholina_Lokica
#322 Re: da li bi otisli ???
Jok, ja sam vise za lafca*mima* wrote:Cholina_Lokica wrote:Tobejarabi
sta jeeeeeeeeeeeeeeee......................krivo sto nemas macana
- Zelena Carapa
#324 Re: da li bi otisli ???
udatih zena sa dvoje djece??HAVANA wrote:A dje to trziste?