betametazon wrote:hvala...malo mezbog pohvala
![]()
inace, u kombinaciji sa mojim licem izgledaju jos bolje...![]()
sliku
Moderator: anex
betametazon wrote:hvala...malo mezbog pohvala
![]()
inace, u kombinaciji sa mojim licem izgledaju jos bolje...![]()
Ma jel to fakat neko vjeruje da mrka može drastično popraviti vid?Ramzess Veliki wrote:0,75 ... oćoravio od računara da mu ja pos'o i računar!![]()
Istina slabo mrkvu gotivim. Najviše je volim kad je sva u komadima u supi, pa je začas izbacim van.
Jeste...i ništa im ne smeta. Nikad stakla nisam morao mijenjati niti bilo šta.Big Ang wrote:čuj stelexom![]()
jel fakat?
Gdje uze ovo djetetat'?
u visokomKataklinger wrote:Gdje uze ovo djetetat'?
Ma jebo naocale, ,zar ti ocima ne smeta? Mene mi sve grizla za oci ona hemija.julisiz es grant wrote:Jeste...i ništa im ne smeta. Nikad stakla nisam morao mijenjati niti bilo šta.Big Ang wrote:čuj stelexom![]()
jel fakat?
julisiz es grant wrote:Ma kakvi smeta, pa ne pršćem u oči

Nisam siguran 100% da li se dobro sjećam, ali ram + stakla bi trebalo biti negdje od 500 do 600 KM. Ponavljam, ne znam da li se ovog iznosa baš najbolje sjećam, ali mislim da je barem približno tačno.Big Ang wrote:Poshto?

zateznistub wrote:imam ih negdje u ladici, strah jarca kad ih turim na nos!
Isto muha (mislim na insekta, ne na forumasa) a zena mi ih masno platila ono nesto preko neke vanbrede...cikne ogledalo svaki put kad sa njima stanem pred isto...weltschmertz wrote:zateznistub wrote:imam ih negdje u ladici, strah jarca kad ih turim na nos!![]()
![]()
![]()
De ba, ionako raja ima problema sa forumom, samo falim ja sa svojim cvikama da rastjeram ovo malo jada...weltschmertz wrote:Daj postavi sliku živ bio..