Nista ovo njemu nije bilo.
A broj 7 Jagodinska haubica. Ustegne shorc do sisa. Veselinovicu vazda ti mater jebem
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jooooj kako se ovoga nesjetiti ja veliki Željovac na istoku gledao tu tekmu, Rahmetli ĐILDA na glavi imo fes i na njega zakačen plavi balon sjedio na istoku i smijali se rezultatu koji svi znaju. Pančevu dva gola a Sarajevu bodovi.van Basten wrote:i vi dugo pamtiteja se sjećam one sezone kad je Pančev bio najbolji strijelac i ganjao rekord Santrača , i trebala mu 2 gola u zadnjem kolu da ga prestigne, a nama trebala pobjeda za opstanak. Naravno, bilo je 3:2 za Sarajevo uz 2 gola Pančeva
Taj Tifo magazin ima svoje mjesto u ratovima devedesetih. Kroz njega je pocelo hajncanjesaravara wrote:Jooooj kako se ovoga nesjetiti ja veliki Željovac na istoku gledao tu tekmu, Rahmetli ĐILDA na glavi imo fes i na njega zakačen plavi balon sjedio na istoku i smijali se rezultatu koji svi znaju. Pančevu dva gola a Sarajevu bodovi.van Basten wrote:i vi dugo pamtiteja se sjećam one sezone kad je Pančev bio najbolji strijelac i ganjao rekord Santrača , i trebala mu 2 gola u zadnjem kolu da ga prestigne, a nama trebala pobjeda za opstanak. Naravno, bilo je 3:2 za Sarajevo uz 2 gola Pančeva
U to vrijeme bili aktuelni kolaži i slike navijača za onaj časopis Tifo , mi slikakli horde zla a oni redovno nas.....bila su to neka bolja vremena za sve navijače ...a ovo danas FUJ FUJ...pozz
Micaha wrote:A nacija natezala da Toza umre. Ne znam ko je prenosio.
Da, Jagodinska haubica Nikolic Jovica. Dobar igrac bio. Dovela ga Zvjezda iz druge lige i odma posto kljucni igrac. A najbolji strjelac te polusezone - Maric iz Vojvodine. Podsjeco na mog omiljenog napadaca Elkjera iz Danske
apsolutoNajbolje svjetsko ikad
daSjecas li se Sovjeta i pobjeda od 5:0?
nekad fuce, nekad do kafića.Prva u osam. Pa lopte do druge u dvanest.
Jesi li ti prijeratni forcer?Romanista 101% wrote:iz kojeg grada je izlazio "Tifo"...jel ima neko mozda u pdf formatu
a mladen delić i čuveno "nebo plače nad marjanom" ili nabrajanje uže i šire familije duhačkog orkestra sa lovranaMicaha wrote:Na Stojakovica sam i mislio. Kad je od Stevea Oweta mislio da je zec. I penaltik. I sad mi se kosa na glavi digne.
Zaboravih velikog Dragana Nikitovica: kao da su se sudarili Mercedes i Fica.
Sve ostalo-pojacaj pa ugasi.
ko što je edo peci svaki izvještaj sa poljuda započinjao sa "na našem najkomfornijem stadionu" ili ono čuveno kad je sarajevo uzelo hajduku bod na poljudu 0:0, u sezoni kad je bilo prvak, kaže edo, samo što ne plače preko radia "neće lopta u mrižu"Micaha wrote:E pa igraj sad sa Obilicem. Moralo je puknut, jednostavno jebanje u zdrav mozak. Ne samo Zvezda vec i ostali. I onda jos slusam Milojka kako mu je svaka druga "sa naseg najveceg stadiona". Ko da mu je prestolonaslednik Karadorcevic poslo hartiju da ga napravi
Bio ja na utakmici. Namjesteno sto posto. Navijaci Sarajeva dosli na Zapad ko u svoju kucu. Niko tu nije nista sakrivovozač wrote:ko što je edo peci svaki izvještaj sa poljuda započinjao sa "na našem najkomfornijem stadionu" ili ono čuveno kad je sarajevo uzelo hajduku bod na poljudu 0:0, u sezoni kad je bilo prvak, kaže edo, samo što ne plače preko radia "neće lopta u mrižu"Micaha wrote:E pa igraj sad sa Obilicem. Moralo je puknut, jednostavno jebanje u zdrav mozak. Ne samo Zvezda vec i ostali. I onda jos slusam Milojka kako mu je svaka druga "sa naseg najveceg stadiona". Ko da mu je prestolonaslednik Karadorcevic poslo hartiju da ga napravi
te godine inače, kad je već bilo pred kraj sezone sarajevo odigralo sa željom 2:2 na grbavici, sa veležom 2:2 u mostaru, nema tog ko će me uvjeriti da obje utakmice nisu bile namještene, ne tako očito kao neke druge, ali 100 % dogovor, inače i tu se već nekoliko kola prije kraja moglo naslutiti kako će se odvijati stvari
Hajde ti. Ja se ovoga uopste ne sjecamradostan dan wrote:a tek kad otvorimo novu stranicu - namještaje utakmica kao način plaćanja dugova iz prelaznog roka...![]()
![]()
ko će prvi?
radostan dan wrote:nemoj me zezati, kao ne znaš...![]()
kad velika čtvorka kupi kakvog asa iz manjih klubova, sledeću sezonu im je sem love zagarantovano dva boda i reflektori.
ili semafor.
savičević, iz budućnosti titograd u cz, npr.
kako mislis prihvatio remi? to je bilo 26.kolo i zeljo se tada ravnopravno borio sa zvijezdom i partizanom za titulu... sumnjam da su zvjezdasi nudili zelji kad su bili rame uz rame uz nas...skenderija04 wrote:Ako je to sve tako , a bilo je svega, ja se i dan danas pitam zasto Osim nije prihvatio nerjeseno sa Zvezdom ? Izgubi Zeljo 1-3 i tako i titulu.