Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sanabe wrote:
Lupis li ti kad glavom o onaj Avazov toranj? Iste ste visine, mensecini de bureke, na zamlju malo
Zamislite zhene koje znate od njihovih 20-ih pa nekih 20 - 30 godina kasnije, i recite mi da izgleda bolje nego tad u mladosti.
Dok sa druge strane, postoje mushkarci koji shto su stariji, to sve bolje izgledaju. Pogrijeshio sam kad sam rekao da je vecina takva, jer nije. Ali dosta mushkaraca jeste takvo.
I pritom nisam mislio na sebe uopshte, jer ne znam kakav cu biti za 15-20 godina, a da ne govorim o pedesetim.
kiki-miki wrote:@Burek i @komi -bome sve sam ljepša i mlađa iz dana u dan
Ljepsha mozhda jesi, mladja nisi sigurno.
Sarajevski_Marlboro wrote:
i po
Hajde da se chujemo za 10-ak godina (ko zhiv ko mrtav do tad ), kad krenu grudi ka zemlji da naginju, kad se celulit bude slagao, da vidish da nije samoljublje iz mene prichalo.
sanabe wrote:
Pa gdje nadje celulit spominjati, zivota ti? Prvo imaju ga i curice od 16 godina, drugo, pravi muskarac zna da ne postoji zensko bez celulita, da i manekenke ga imaju a na kraju krajeva ''bes zensko bez imalo celulita. Eto to mi problem neki. mos mislit; celulit
Celulit ce vishe doci do izrazhaja na zheni od 50 nego na djevojci od 20, mada i kod ove mladje mozhe biti jako izrazhen. Ali evo, da ne bude celulit samo, lakshe gomilate kile kako starite, iliti salo.
Meni samo nije jasno kako donese zakljuchak da sam ja povrshan jer sam spomenuo celulit
sanabe wrote:
Pa sta tebe briga za ove od 50 godina i njihov celulit? Ili, sta ces ti kad ti zena, a hoce nabaci celulit?
A sta je s vasim trbusinama, gubitkom kose, sijedim kosama, dlakama iz usiju, nosa... stvarno nisu ni muskarci bas lijepi kad ostare, ali eto nek nemaju celulita, jebo sve ostalo
nemoj mi diskriminacije
Pa nije me briga, samo spominjem u prichi.
Necu nishta, shto treb'o bih da se zabrinem?!
Trbushine ima samo onaj kome je mrsko da radi na sebi. Celavi i sijedi mushkarci mogu biti jako sexy. Vashe rijechi.
I nije diskriminacija, samo kazhem da mushkarci ljepshe stare od zhena.
Zar ne kazhete da vas ne treba niko paziti, i da se sredjujete i chuvate prvo radi sebe, a tek onda radi mushkaraca?!
Pa ne mogu žene na sebe paziti od silnog kuhanja,pranja,pegla i čišćenja za njima.
Nego stvarno koji je to kompleks odvojiš se od mame (ko fol odrasteš) i nađeš djevojku,ženu,švalerku i traže da im budu nova mama? To mi nikad neće biti jasno
burek_in_space wrote:Dovedi je pred odluku ili/ili... shta te briga shto je u vezi, ako ti ne iskoristish, neko drugi hoce.
Zakazhi joj randes u nekom motelu, ako izradi, jebo cvaju shto si dao, bar znash na chemu si.
kiki-miki wrote:
Pa ne mogu žene na sebe paziti od silnog kuhanja,pranja,pegla i čišćenja za njima.
Nego stvarno koji je to kompleks odvojiš se od mame (ko fol odrasteš) i nađeš djevojku,ženu,švalerku i traže da im budu nova mama? To mi nikad neće biti jasno
Ne znam, perem peglam kuham kad treba, chistim, usisavam, klofam i uz to josh .
rashtiman wrote:
Koji je to hotel cvaja bgt da sutra odem
Nemoj samo u Evropu otici, a u svakom drugom ti je dnevni boravak 20 do 30 KM.
sanabe wrote:
jesu ovi muskarci ufurani
Kaze jedan "Kad sretnem svoje bivse djevojke, tako mi je drago sto su bivse, jer su ostarile, nikakve su" Velim mu ja "Zadovoljstvo je obostrano - vjerujem".... cuj majke ti, kao da oni ne strare
Besana ti propustila onaj tekst nekidan o tome sa koliko se godina zene osjecaju starim, a sa koliko muskarci?
burek_in_space wrote:Dovedi je pred odluku ili/ili... shta te briga shto je u vezi, ako ti ne iskoristish, neko drugi hoce.
Zakazhi joj randes u nekom motelu, ako izradi, jebo cvaju shto si dao, bar znash na chemu si.
kiki-miki wrote:A šta su ti polovnjače ? Ono pola žensko pola muško?
pa, da, transfestite...
ps: da li si cula za termin "polovno auto"? ako nisi, to je auto sa puno km, curi mu ulje iz menjaca i motora, klima ne radi, prozori lose dihtuju, zimi pali lose, sedista su izlizana, blatobrane i pod mu rdja nagriza...
Nova studija pokazala je da žene smatraju da su stare kada se nađu na pragu tridesetih, tačnije kada napune 29 godina, dok muškarci za sebe neće reći da su stari sve dok ne proslave 58. rođendan.
A ne smatram da su puno pogrijesili. Mozemo se mi ovdje svi lagati na forumu i glumiti savrsene ali to ti je uglavnom tako, psiha je cudo.
@Kiki-pa dobro ta naucna istrazivanja jesu glupost vecinom, ali eto smatram da sada nisu puno fulali.