kikivandersaar wrote:Ja i cura sve normala super cool extra... Onda je morao da dodje taj sumorni dan... Eee da te upoznam ovo je moja "najbolja " prijateljica"... Super... Poslije par dana, ono udsutni pogled, odgovori tipa nije mi nista, nemam vremena i tako ostah sam... Kasnije, skontam, saznam, jbg. nisam se svidio jaranici pa iznjedrila svasta nesta na moj racun, kako nisam za nju bla bla bla... Kontam, *ebo, pa nema cura 10 godina da slusa sta njena drugarica baljezga... I onda skontam, haman svaki put, sto meni sto vecini drugih ljudi, desi si slicna stvar, ono uvijek imaju dvije cure koje su najbolje prijateljice i jedna je uvijek cool, dobra kao avion, puna ko brod, nemoralno do *aja, uvijek u centru paznje, a druga susta suprotnost od nje... I kada se to "ruzno pace" napokon skrasi i nadje nekog, ova se pohasi i usere sve...
Kako onda predeverat to, ne uletiti ponovo u isti film, a vjerujte mi nije rijec od 18-to godisnjakinjama-ne-znam-sta-da-radim-u-zivotu-svom-jer-mi-je-dosadno, vec o odraslim haman pred udaju curama...
prvo...sve napisano su tvoje neke pretpostavke..otkud znas da nisi napravio nest sto se tvojoj djevojci nije svidjelo... ili joj se dopada neko drugi ili...milion razloga...
a ovo za prijateljstvo...glupo je generalizirati bilo sta...moja najbolja prijateljica i ja imamo potpuno drugaciji ukus sto se tice momaka (sto je super)

tako da (govorim u svoje ime) kad je ona upoznala mog momka nije imala nikakav stav..danas su super prijatelji i svako iznenadenje koje je on meni napravio bilo je uz njenu pomoc..
u svakom slucaju sta zelim reci...ocito se tebi bash nije svidjela ta njena prijateljica...i imam dojam da uopce nisi fleksibilna osoba...njena prijateljica je njoj bitnija od tebe ili ste tu negdje (ovisi koliko ste dugo zajedno) ali ako ti ocekujes da prijateljica govori o tebi sve najbolje onda se i ti tako trebas ponasati u vezi nje...