Ja bih ti predložila pudlu ili nekog mješanca pudle,koliko sam čula i oni su za ljude koji imaju alergiju na pse,a ako nije tako neka me lucie ispravi,nerazumijem se baš u takve stvari
cuko kome ne opada dlaka
Moderator: anex
- Baby
#26 Re: cuko kome ne opada dlaka
O moj bože,čovjek samo traži psa,bez poddlake,jer je alergičan na pse...Vaše nebulozne komentare poput plišanih igračaka,pstavljajte na nekim drugim temama...
Ja bih ti predložila pudlu ili nekog mješanca pudle,koliko sam čula i oni su za ljude koji imaju alergiju na pse,a ako nije tako neka me lucie ispravi,nerazumijem se baš u takve stvari
- Lucie
#27 Re: cuko kome ne opada dlaka
u pravu si, u svemuBaby wrote:O moj bože,čovjek samo traži psa,bez poddlake,jer je alergičan na pse...Vaše nebulozne komentare poput plišanih igračaka,pstavljajte na nekim drugim temama...
-
Zah
#28 Re: cuko kome ne opada dlaka
Moj prijedlog pudla ili mali snaucer.
-
alijadzigibau
#29 Re: cuko kome ne opada dlaka
americki stafogradski terijer - pravi pas kojem minimalno opada dlaka ! 
- Baby
#30 Re: cuko kome ne opada dlaka
nije do opadanja dlake,već do psa bez poddlake,jer je čovjek alergičanalijadzigibau wrote:americki stafordski terijer - pravi pas kojem minimalno opada dlaka !
Uglavnom,moj prijedlog je pudla,i to srednja pudla...Također možeš nabaviti mješanca pudle,koliko sam čula i oni su za alergične ljude...
A da ,još sam negdje čitala da su mekodlaki psi odlični za ljude sa alergijom na pse!
- Lucie
#31 Re: cuko kome ne opada dlaka
vidis i za mene koja zivi sa psima KOJE NIKAKO se nelinjaju, posjeta sa AST je zamene katastrofa i zena koja nam dolazi spremati kucu, je ljuta celog dana. jer za nas to predstavlja GOMILU dlaka i jako u odnosu na druge pasmine se moze tebi ciniti da to nije nista. Ostavi AST na kozenoj secii sat vremna i vidices sta znaci gomila dlaka. u poredenje sa ovim je i westie pas koji se nelinjaalijadzigibau wrote:americki stafogradski terijer - pravi pas kojem minimalno opada dlaka !
BABY PUNO PUNO HVALA zahvalujuc tebi mislim da moje textove ipak neko i cita
Jadan alergicar koji poslusa neke strucne savjete
- Baby
#32 Re: cuko kome ne opada dlaka
Lucie,jesi sigurna da ja jedina čitam
A stford spada u oštrodlake pse ? Ugl.ako spada,jadan onaj koji je nabavio novi namještaj a ima staforda...Nakon sedmicu dana,to više ne bio kauč,većć jež
Njihove dlake sa zabadaju u namještaj i teško ih je otkloniti 
A stford spada u oštrodlake pse ? Ugl.ako spada,jadan onaj koji je nabavio novi namještaj a ima staforda...Nakon sedmicu dana,to više ne bio kauč,većć jež