Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:ja ljudi inace ne pijem, al zato kad ga zalomim :D:D
licni mi je rekod negdje oko 30 jeggera za jednu noc u kaficu (cirka 100KM : ) tada sam se unistio!!
Inace od alkohola pijem samo jeger i nikada nisam povratio zbog istog, ma koliko popio :D:D
cuj 30 jegera.
Za zagrijavanje prije izlaska 0.7l flasica Jegera + 2 konzerve red bulla
u kaficu lagano preko 5 shotova tequille i 3 case Long Iceland IceTea-a (one malo povece) zavrsim sa par casa jacky-coke.
Uvijek se probudim sa laganom glavoboljom, valjda zato sto inace ne pijem
anais_nin wrote:zbog Corone mogu trpiti ovo ostalo pisi propalo...ne da mi se patiti kad ima votka i tekila
a ljeti na moru, moze vino i pogled ispod obrva jso kakve dobre meze uz to
neee..kod mene danju piva, noću votkaaa...
nema kod mene nocu danju, kod mene moze 24 sata dnevno a vrsta alkohola zavisi od raspolozenja
kreco hakija, znam da vecina ljudi (citaj: muskog roda) ne smatra coronu pivom, ali ja je volim zbog ukusa....probala sam milion vrsta piva (sve moze makar jednom ) jedino mi se u kanadi svidjela tamna tocena piva, ali sve to u malim kolicinama....zato se ja drzim moje zesce
cugam li??????
ma joooooookkkk
samo u extremnim situacijama kao sto su petak,subota navece,rodjendani,derneci ..nekad prije tekme..helem kako god okrenes ..desi se poooonekad
Priznajem jesam sinoć , jesam napio se ........
o ti sudbo kleta nisam imao hrabrosti pred tobom
trijezan stati i pogledati laži u oči koja tako gordo
pred istinu kroči ..........meni se čini da sam promašio temu
Đe su one teme gdje se prepisuju pjesme od pjesnika i doda poneka osobno lična .
Sve je to od dobrog betona