Da li je ona onim činom možda meni prenijela nešto što mi sad daje miris vjetra kao što je njen zadah?
Znači,tukne joj iz usta ko tvoj prdež?
ja budalaština na ovoj temi...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Da li je ona onim činom možda meni prenijela nešto što mi sad daje miris vjetra kao što je njen zadah?
16vradostan dan wrote:Yapi Yapo wrote: karavanom
ford mondeo, karavan, 2.0 tdci?
Naveo sam da nije smrad.PM72 wrote:Da li je ona onim činom možda meni prenijela nešto što mi sad daje miris vjetra kao što je njen zadah?![]()
![]()
![]()
Znači,tukne joj iz usta ko tvoj prdež?![]()
![]()
Jarane,ona je prije tebe imala seks samo ga je primila u pogrešnu rupu a srećni kraj je obavljen u njenim ustima.
![]()
![]()
ja budalaština na ovoj temi...
dječak sa šibicama wrote:Jesi ti siguran da si ti nju ljubio u usta.
Da ne bude ko Mujo u onom grupnjaku, daj palite svjetlo da se organizujemo, vec treci put pusim q
Yapi Yapo wrote:Sinoć sam bio vani sa jednom djevojkom. Popili smo par pića i otišli sa mojim karavanom negdje u mrak.
Imala je malo čudan zadah kada su nam se usne zbližile, ali sam imao žvake pa sam nam dao po jednu. Zadah nije bio od pića, nego od nečega drugog.
Radili smo one stvari.
Došao sam kući prije 2-3 sata, istuširao se, legao da spavam i kao svako kad legne u krevet, ispustio vjetar. Taj vjetar je imao isti miris kao njen zadah. Nikad prije nisam imao vjetar ovog tipa.
Znači bukvalno je isto. NIJE SMRAD, nego je neopisivo nekako, čudno.
Nisam ni uspio zaspati, sve vrijeme mislim o tome.
#help
Pa ona ti je to prenijela jedino ako te bila digla na kanal!Yapi Yapo wrote:Sinoć sam bio vani sa jednom djevojkom. Popili smo par pića i otišli sa mojim karavanom negdje u mrak.
Imala je malo čudan zadah kada su nam se usne zbližile, ali sam imao žvake pa sam nam dao po jednu. Zadah nije bio od pića, nego od nečega drugog.
Radili smo one stvari.
Došao sam kući prije 2-3 sata, istuširao se, legao da spavam i kao svako kad legne u krevet, ispustio vjetar. Taj vjetar je imao isti miris kao njen zadah. Nikad prije nisam imao vjetar ovog tipa.
Znači bukvalno je isto. NIJE SMRAD, nego je neopisivo nekako, čudno.
Nisam ni uspio zaspati, sve vrijeme mislim o tome.
#help
Saiane bizaran siSaian wrote:cudno iskustvo ili kako walter to zove, a usual night on the town
sherbett wrote:Ja cu se ranit
sherbett wrote:Ja cu se ranit
Nemoj samo u sisusherbett wrote:Ja cu se ranit
nema veze .....sisacemo da zamladiuvijekIInikadI wrote:Nemoj samo u sisusherbett wrote:Ja cu se ranit
cekamo epilog dogadjajaspreca wrote:nema veze .....sisacemo da zamladiuvijekIInikadI wrote:Nemoj samo u sisusherbett wrote:Ja cu se ranit![]()