cudna logika...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ja pacijenta, Tito dragi, i Jovanko...
Prvo Judzin, pa Upadljivo Tih, cekamo treceg kandidata, da pokrenemo - temu ko prvi djevojci, sam u nju upada. Sve tri kite iz gore, spustile sa na Seher.
Prvo Judzin, pa Upadljivo Tih, cekamo treceg kandidata, da pokrenemo - temu ko prvi djevojci, sam u nju upada. Sve tri kite iz gore, spustile sa na Seher.
-
callmethebreeeze
ja i ovdje imam nesto da kazem, ali ne zelim da budem upadljiv
kontam, ispascu pametniji ako cutim 
- lady midnight
nosferatu,Nosferatu wrote:Ja pacijenta, Tito dragi, i Jovanko...
jesam li ja tebi ikad rekla da si ti meni kralj ovog foruma
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
nemoj da ti prishijemo stigmu (ovako se reche
-
callmethebreeeze
lady midnight wrote:nosferatu,Nosferatu wrote:Ja pacijenta, Tito dragi, i Jovanko...
jesam li ja tebi ikad rekla da si ti meni kralj ovog foruma![]()
![]()
![]()
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
nemoj da ti prishijemo stigmu (ovako se reche![]()
![]()
) taktichara
:D:D
ja cu sad zabaciti glavusu unazad, pogled u daljinu i duboko uzdhnuti, onako misteriozno, kao da me muce muke isusove.
- lady midnight
nemoj ni sluchajno, to privlachi samo one sa majchinskim instinktomcallmethebreeeze wrote:lady midnight wrote:nosferatu,Nosferatu wrote:Ja pacijenta, Tito dragi, i Jovanko...
![]()
![]()
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
![]()
) taktichara
ja cu sad zabaciti glavusu unazad, pogled u daljinu i duboko uzdhnuti, onako misteriozno, kao da me muce muke isusove.
nego fino glavu naprijed, pogled u blizinu i izbaci kakav aforizam
-
callmethebreeeze
odoh sad na umjetnost i kulturu da ucim napametlady midnight wrote:nemoj ni sluchajno, to privlachi samo one sa majchinskim instinktomcallmethebreeeze wrote:lady midnight wrote: nosferatu,
![]()
![]()
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
![]()
) taktichara
ja cu sad zabaciti glavusu unazad, pogled u daljinu i duboko uzdhnuti, onako misteriozno, kao da me muce muke isusove.:D da ne kazhem djevice marije
nego fino glavu naprijed, pogled u blizinu i izbaci kakav aforizam:D:D imam ja jendog rodjaka, sve ih hvata na tu foru
:D:D:D
-
callmethebreeeze
odoh sad na umjetnost i kulturu da ucim napametlady midnight wrote:nemoj ni sluchajno, to privlachi samo one sa majchinskim instinktomcallmethebreeeze wrote:lady midnight wrote: nosferatu,
![]()
![]()
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
![]()
) taktichara
ja cu sad zabaciti glavusu unazad, pogled u daljinu i duboko uzdhnuti, onako misteriozno, kao da me muce muke isusove.:D da ne kazhem djevice marije
nego fino glavu naprijed, pogled u blizinu i izbaci kakav aforizam:D:D imam ja jendog rodjaka, sve ih hvata na tu foru
- danas
da se nisi malo preracunalalady midnight wrote:nemoj ni sluchajno, to privlachi samo one sa majchinskim instinktomcallmethebreeeze wrote:lady midnight wrote: nosferatu,
![]()
![]()
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
![]()
) taktichara
-
rikardoreis
kojeg rodjakalady midnight wrote:nemoj ni sluchajno, to privlachi samo one sa majchinskim instinktomcallmethebreeeze wrote:lady midnight wrote: nosferatu,
![]()
![]()
ako nisam, da nadoknadim
@callmethebreeze
![]()
) taktichara
- lady midnight
rikardoreis wrote:kojeg rodjakalady midnight wrote:nemoj ni sluchajno, to privlachi samo one sa majchinskim instinktomcallmethebreeeze wrote:
![]()
![]()
nisi ti, svega mi
-
rikardoreis
dobro je ondalady midnight wrote:rikardoreis wrote:
kojeg rodjaka![]()
![]()
nisi ti, svega mi![]()
![]()
![]()
-
upadljivo_tih
pa mora li na svaku temu sto otvorim da se skupi 30 lezbosa i 20 feniniziranih federa?
ajde bre, sibe , igra bela mecka
ajde bre, sibe , igra bela mecka
- anais_nin
rekoh svaka cast onima koji su takvi sami od sebe...priroda i to....lady midnight wrote:anais_nin wrote:ma ne kontam taj sindrom povucenih neshvacenih muskaracaupadljivo_tih wrote: lav koji ne laje nije lav, jeli tako?mislim kome je to privlacno bujrum nek izvoli....svaka cast onima koji su takvi sami od sebe, ono malo stidni, povuceni....ali sada ici na neke skalkulisane taktike zato sto to djeluje privlacnije, ma bjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazi....
igrice zavodjenja su super, ali da ja nesto mjenjam svoje ponasanje, predstavljam lazno svoj karakter da bih mozda u nekom filmu bila privlacnija suprotnom polu, ma ne dolazi u ozbir....i ne bi me privlacio muskarac koji to radi, to je odraz nesigurnosti, nedostatak ljubavi prema samom sebi onakav kakav si, a kome je to uopste privlacno?![]()
sta cu mozda zato sto sam veoma zaljubljena u sebe, privlace me oni sa istom podlogom, koji gaje iste romanticne osjecaje isto tako prema sebi![]()
![]()
![]()
a ko kazhe da cutljivi gaje manje romantichnih osjecaja prema sebi:D evo shta kazhe mudri pjesnik
Ne ljubi manje koji mnogo ćuti
on mnogo traži, i on mnogo sluti,
i svoju ljubav (kao parče kruva
za gladne zube) on brižljivo čuva
za zvijezde u visini
za srca u daljini.
:-):-)
p.s. mene bash privlache ti cutljivimislim, ne taktichari (hebo taktichare
:D), nego oni prirodno povucheni
koji se rasprichaju onda kad za to dodje vrijeme
:D
-
LjepoticaiZvjer
ja bih rekla da lav koji laje ima krizu identitetaupadljivo_tih wrote:ma ne da kupe nego ... bivaju pokupljeni od strane cura.
pa da, joj, jos sam cuo poslovicu 'lav koji laje ne ujeda' (citiram doslovce kako sam cuo iako ide drugacije). E pa ta poslovica je malo sumljive istinitosti, ali cure misle da su samo cutljivi momci 'opasni'.
Ma cure su retard.
a ono sto mozda sto sutljivi bolje prolaze je zbog toga sto pricljivi odmah pokazu glupost, a kod sutljivih za to treba vremena
a za ovo zadnje boldirano, pa uvijek su tu decki, mozda oni vole pricljive
-
lora
#41 Re: cudna logika...
upadljivo_tih wrote:ukratko:
doslo je tako apsurdno 'vrijeme' da se neki momci cak trude
da budu sto cutljiviji i da sto manje 'registruju' curu da bi ona
sto vise 'registrovala' njih....
A zato si ti odabrao nick ''upadljivo_tih''
- anais_nin
nick mi je anais_nin jer mi dobro stojiupadljivo_tih wrote: zasto ti je nick 'anais_nin'
pa eto si pomenula igrice zavodjenja, i ja ih volim, mada nemam ih mnogo 'smisljenih' u 'rezervi' ali bogu hvala imrpovizujem, ali nikad ne kazem nesto sto 'sam vidio da pali uvjek, sto koristi drug' nego nesto sto ja volim, o tim igricama i o nedostatku njih cim prodju 3 dana poznanstva (jer te igrice traju kratko ebem mu ...) moze da se prica do sjutra. Ne samo da je to odraz nesigurnosti prema sebi - ta cutljivost, nego je to odraz i nepostovanja perma zenskinoj muci da trpi hladno vrijeme da bude u suknju da bi se nekome dopala, ako je obukla mini suknju i ti uzivas - zahvali joj se. Bolje prici curi ...nego sjedjeti kuci i dr*ati ku*ac, jer bog kaze da treba da se dijeli, a ako ga ja izd*kam onda od toga samo ja imam koristi, a ako pridjem nekoj curi pa se ebemo onda imamo oboje mamu mu ebem, samo vise ona nego ja jer one cim vide da je neko aktivan u seksu i da se trudi, tad one nista nece da rade da zadovolje toga, nece ni da puse same. Ebem ti moja iskustva... vidte kakva iskustva imambolje da ih nemam.