covjek se zapalio benzinom na skenderiji

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

urbanagerila

Post by urbanagerila »

Uvjek istinu i samo istinu... zao mi je sto se neki ne mogu nositi sa istinom.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

I, šta bi, ko je rahmetlija? Ja listam po teletextu, niđe informacije...
urbanagerila

Post by urbanagerila »

chuchumbamayumbe wrote:I, šta bi, ko je rahmetlija? Ja listam po teletextu, niđe informacije...
Sto rahmetlija? Jel to nije prezivio? Fakat imal novih vijesti o tome???
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

PTSD jeste naša stvarnost, ma koliko ga nebilo u medijima.
Psihijatar, dr. Senadin Ljubović, za TV Hayat, prepričano wrote:Za razliku od susjedstva (Hr) gdje oboljeli prave masakre i stravične višestruke zločine, kod nas toga nema, ali ima samoubistava.
triton

Post by triton »

Svemirski_Jebach wrote:ispricavam se moderatoru i svima.

imam problem sa ovim uzasavanjem po forumu nad vijesti koju ce vec koliko sutra svi zaboraviti a njega (samoubicu) ko da bog nije ni dao.
takodje,
ne kontam sto, al nije mi zao, hebiga, zali mrtve zali zive zali sebe zali druge ma ne zalim nikog, izgubio sam taj osjecaj,
mogu samo ogorcen biti na pocinjenu glupost, na drzavu koja se usavrsila u stvaranju socijalnih slucajeva i sto je to jedino sto joj ide.

a zaljenje ? nidje veze, reda radi kao eto nesto mi ga bas zao.

pozdrav
karanana

Post by karanana »

Ne mogu vjerovat da se ovo desilo a da niko nema nikakvih informacija.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

triton wrote:
Svemirski_Jebach wrote:ispricavam se moderatoru i svima.

imam problem sa ovim uzasavanjem po forumu nad vijesti koju ce vec koliko sutra svi zaboraviti a njega (samoubicu) ko da bog nije ni dao.
takodje,
ne kontam sto, al nije mi zao, hebiga, zali mrtve zali zive zali sebe zali druge ma ne zalim nikog, izgubio sam taj osjecaj,
mogu samo ogorcen biti na pocinjenu glupost, na drzavu koja se usavrsila u stvaranju socijalnih slucajeva i sto je to jedino sto joj ide.

a zaljenje ? nidje veze, reda radi kao eto nesto mi ga bas zao.

pozdrav
tu se slazem s tobom..malo smo previse licemjerni..
kao sad svi placemo za likom, ai ne znamo ga...
Ono radi cega sam ja tuzna je cinjenica, sto je neko vec napisao, da se niko ne trudi da guzicom makne, da se ljudima obezbijedi bolji zivot gdje ce ljudi "ginuti" od rada, a ne od samospaljivanja..
debela

Post by debela »

ima clanak u oslobodjenju jutrosnjem. covjeku zaista jesu 32 godine, radnik je duhanprometa, a navodno se zapalio jer su mu dali drugo radno mjesto sa skracenim radnim vremenom.
zena21

Post by zena21 »

Pise i da je dusevni bolesnik.
Vingo

Post by Vingo »

Ziv je. Sa teskim povredama. Kazu bio je psihicki bolestan.... :( :( Zapalio se ispred firme u kojoj je radio. Ne nadje se niko da ga sprijeci??!!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Ziv je. Sa teskim povredama. Kazu bio je psihicki bolestan.... :( :( Zapalio se ispred firme u kojoj je radio. Ne nadje se niko da ga sprijeci??!!
evo cackam youtube da vidim da li se nasao neko ko je to snimio mobitelom, jer mi je to vjerovatnije od pruzanja pomoci... :(
ernest

Post by ernest »

evo i ja sam sad vidio u novinama. crnjak pravi.
niko da se zapita kako, sto i zbog cega. najlakse je covjeka proglasiti ludim, a niko se ne pita sto je poludio. jer da nisu krivi u firmi sigurno bi se kuci svojoj zapalio. uzas
ernest

Post by ernest »

i kakav crni teletekst. pa oni nogometne rezultate objavljuju s barem danom zakasnjenja, o dnevnicima da ne pricam. da, tacno je, i u usori se cojek spalio benzinom, razlika je jedino sto je on umro.
van Basten

Post by van Basten »

svašta se ovdje dalo pročitati a najviše poluinformacija... helem, tačna informacija jeste da su mu 32 godine , da se zapalio benzinom i da je preživio. Sve ostalo možete brisati...
Momak jeste duševni bolesnik, SCH dijagnosticirana odavno, imao napad lucidnosti (Izazvan problemima na poslu, tačno) i zapalio se... kad ga je krenulo boliti, došao je sebi i sam se počeo gasiti... opekotine su većinom I (najlakšeg) stepena i, bez obzira što je oko 50% tijela zahvaćeno, van životne je opasnosti... to su grube činjenice
sofist

Post by sofist »

van Basten wrote:svašta se ovdje dalo pročitati a najviše poluinformacija... helem, tačna informacija jeste da su mu 32 godine , da se zapalio benzinom i da je preživio. Sve ostalo možete brisati...
Momak jeste duševni bolesnik, SCH dijagnosticirana odavno, imao napad lucidnosti (Izazvan problemima na poslu, tačno) i zapalio se... kad ga je krenulo boliti, došao je sebi i sam se počeo gasiti... opekotine su većinom I (najlakšeg) stepena i, bez obzira što je oko 50% tijela zahvaćeno, van životne je opasnosti... to su grube činjenice
Svega u Bozijoj basti. :-?
Lace

Post by Lace »

sofist wrote:
van Basten wrote:svašta se ovdje dalo pročitati a najviše poluinformacija... helem, tačna informacija jeste da su mu 32 godine , da se zapalio benzinom i da je preživio. Sve ostalo možete brisati...
Svega u Bozijoj basti. :-?
sta se ibretis...pa omaklo se covjeku :-?
caki-cakica

Post by caki-cakica »

mIRCerka wrote:Jel Kinez? Jel Sandzaklija?

JESTE LI VI NORMALNI?!?!?!?!

:( :( :( :( :( :( :( :(
:( uh jezik pregrizla...niko ne spominje sandzaklije. :shock:
Post Reply