Čović na proslavi-DAN RS

megaman4

#51 Re: Čović na proslavi-DAN RS

Post by megaman4 »

heckler wrote:E sto ste prodavili muda za bubrege prodali ste. Dosao kraj ;)

Jedina konstanta Srpsko-Hrvatskih odnosa kroz historiju je bratski rad na istrebljenju Bosnjaka.

1) Cvetkovic - Macek
2) Tudjman - Milosevic
3) Boban - Karadzic
4) Covic - Dodik

Koliko god se krvili jedni protiv drugih nikad nije bilo dovoljno krvi medju vama da se ne mozete dogovoriti oko unistenja Bosnjaka i Bosne.

Ali eto, malo vam je bilo 100 godina zatiranja, sam pao sam se udario.

Sad kmeci o ljudskim pravima i UN poveljama dok se topite pred ocima :bih:
da budemo načisto nemam ništa protiv hrvata i srba.....

ali ovo boldirano me uistinu zabrinjava, jer nas podsjeća kada bi god sjeli kvazi predstavnici ova dva naroda, Bošnjaci bi uglavnom "teško nastradali", ali mi nikako da se opametimo... :x

@shahab

100% si upravu, Čović je plaćenik i mrzilac ove države u kojoj je rođen, ali i Bošnjaka, i to svakim danom dokazuje, ali neće ni od dugo...BIH će biti ali njega i Dode neće, RS je pred slomom....... :thumbup:
Hodidid

#52 Re: Čović na proslavi-DAN RS

Post by Hodidid »

Challenger__ wrote:Kekleru... :-D Fale ti neki drugi, vrlo simpatični savezi. Radi potpunije slike prošlosti. Ali, ne bih da te pomjeram iz samozadovoljstva.
U pravu si zaboravio je sporazum Stojadinovic-Pavelic u Buenos Airesu 1955 godine kao i Mihajlovicev poziv Pavelicu na zajednicku borbu protiv komunista u aprilu 1945 godine.

Doduse Radicevi cetnici su uvelike vec suradjivali sa ustasama na podrucju Krajine.Primjer Kozara juni 1942.
hecimnadri

#53 Re: Čović na proslavi-DAN RS

Post by hecimnadri »

Nisam primjetio dali su bili još koji članovi partnerskih stranaka iz federacije.
Post Reply