Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hafis wrote:
Pa dobro, par navedenih likova otprilike znam, i ne gajim baš prevelike simpatije. Ali nije mi jasno stvarno kakve to veze ima s onim prosvjedom?
Ljudi su izašli na prosvjed, i palili do mile volje...mislim, golemo je 6 zgrada zapaliti u par sati. I sad stvarno ne razumijem što je poenta tvog pisanja? Što je trebalo dalje raditi...je li trebalo zapaliti još koju zgradu?...pa i tom Čoviću kuće u Barama...Mepas...Kosaču...stvarno ne razumijem na što aludiraš, pogotovo s onim: ''što se trebalo desiti''
Kontam ja tebe Hafize moj, znam da si razocaran kada uspredis koliko su Hrvati po Mostaru zapalili i srusili ovo sto se desilo taj dan je nishta. Ali sta ces...
Sve će to Hrvati ponovo napraviti (osim zgrade SDA)...ta jel' stolni grad ili nije
Eno se HDZ već renovirao, a i zgrada vlade samo što nije. Ako hoćeš pošaljem ti slike sutra, pa lijepo uokviri i stavi na duvar za uspomenu.