Pa nije to upste prica bila, gubis se. Na tvoju tvrdnju da hidroksiklorokin ne fercera pitao sam jel' iko probao hidroksiklorokin/ivermetkin + cink + d3 + c + doksiciklin/sumamed, jer to su preporucivali doktori koji su lijecili ljude pa odjednom ispadose budale i ravnozemljasi. Ili su lijekovi jednostavno prejeftinidaddy-kool wrote: ↑27/08/2021 12:51Drugar moj, google scholar i opleti.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑27/08/2021 11:40
I dalje nisi postavio istrazivanje onoga sto navedoh
Postavis vise linkova, ali ne ono sto pitaoal su zato vakcine najefikasnije
![]()
Cirkus...
Znaci, daj mi istrazivanje za mix ivermetkin/hidroksiklorokin + cink + D3 + C + antibiotik ( sumamed ili doksiciklin ), potpisano imenom i prezimenom, sa dozama i ta prica. Ne trazim puno, zar ne ?
Hajde, zaradi platu i budi koristan barem jednom![]()
Ako nađeš peer review studiju koja kaže da je hlorokin u bilo kojoj kombinaciji učinkovit za liječenje covid19 postavi, jer ja sam nalazio samo suprotne tvrdnje.
Na sve to ti si mo odgovorio sa 4 - 5 linkova koji veze s vezom nemaju. To je mogy radila, pitas jedno, dobijes nesto deseto. Dobro, ona jadna nije ni znala engleski pa je donekle razumijem, ko ce se peglati sa Google translateom. Ti me pak cudis....