čopor pasa u Vilsonovom
-
downtoearth
#1 čopor pasa u Vilsonovom
Upozorenje posebno za vlasnike pasa ali i ostale: Jutros sam vidio čopor od 7-8 pasa lutalica. Kod mosta kod Bristola su sišli u Miljacku da se napiju vode. Imaju 2-3 vođe i ne izgledaju nimalo miroljubivo. Ne znam koga treba obavijestiti. Oni su vjerovatno smješteni u napuštenom obdaništu kod škole (tamo ima uvijek lutalica)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: čopor pasa u Vilsonovom
downtoearth wrote:Upozorenje posebno za vlasnike pasa ali i ostale: Jutros sam vidio čopor od 7-8 pasa lutalica. Kod mosta kod Bristola su sišli u Miljacku da se napiju vode. Imaju 2-3 vođe i ne izgledaju nimalo miroljubivo. Ne znam koga treba obavijestiti. Oni su vjerovatno smješteni u napuštenom obdaništu kod škole (tamo ima uvijek lutalica)
a hajd stisni srce i javi sintorima, ja sebi ne bi mogla oprostiti da ih svih 8 udave onim zicama
btw, jutros su 2 bila s druge strane mosta u zbunju, neko im dao kosti nekakve glodju...
A ako zovnes sitnore, odvesce i Curu, a to je miljenica Grbavice, ukljucujuci i folk zvijezdu Semsu Suljakovic...
Ovo je slucaj za Cika Velju majke mi...
-
downtoearth
a ko je Cura, ko Šemsa (da ih mogu prepoznati kad sretnem).
-
mIRCerka
cura je ona avlijanerka sto spava ispod cvjecare kod Soping nebodera.downtoearth wrote:a ko je Cura, ko Šemsa (da ih mogu prepoznati kad sretnem).
Redovno sjedi u Filmu.
Semsa Suljakovic je Semsa Suljakovic.
Folk zvijezda..zivi na grbavici i redovno Curu hrani...
-
mIRCerka
downtoearth wrote:ok, obje zvuče bezopasno
davno bjese moja jutarnja kafa u Filmu...
7 45 ujutro...cura u basti lezi, Semsa isla u kupovinu i ja je uslikam kako hrani Curu...
tako me odusevila tim gestom da ti ne mogu opisati...
i sad se vratila iz Austraije, nakon srcanog udara, i prvo pa trazi Curu da je pomazi i da joj da jede..