Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarah24 wrote:Da li se neko sjeća ovih čokolada?? Meni često naumpadne ova smeđa, od kafe mislim da je bila... I one su koštale 1KM=100gr.
Ne mogu da vjerujem da sam potpuno zaboravila da su ove Europa cokolade ikada postojale...mislim...nikada mi ne bi pale na pamet a sad kad vidim slike, mogu skoro osjetiti okus ove zelene dok se topi u ustima i one komadice zdrobljenih ljesnjaka koji ostaju iza...ovo je nesto bilo kod nas tek poslije rata?
Mislim da jesu, nekako odmah posle rata su došle, možda je to i jedan od razloga zašto su nam u tako lijepom sjećanju..
danas kupim ovu cokoladu samo sto je bila mlijecna i od mente (sliku nisam nasao ali je ova marka) cokolada vrh,moze se kupiti na pola puta izmedju carsija-katedrala gdje ide tramvaj,otvorena radnja samo cokalade i keksovi
ova mi je fenomenalna al' nigdje ne mogu da je nađem, bila je u Tempu jedno vrijeme ali nema je više
jedna od najukusnijih čokolada koje sam probala, davno sam je jela i sjećam se da je bila fenomenalna ali ne pamtim kad sam je zadnji put vidjela negdje
rinna0304 wrote:ova milka od lubenice se ne proizvodi vise Limitirana kolekcija prije 3-4 godine i od tad je nigdje nema ubjedljivo najbolja milkina cokolada ikad