Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavo-bijeli wrote: ↑13/08/2024 18:05
Koji sladoled u kutiji koristitie i ako ste ih vise probali koji vam je najbolji?
Meni u zadnje vrijeme godi domaci magic ice fruit, u kartonskoj kutiji, na fazon nekadasnjeg ledo strauss kapri. Takodjer sumsko voce algida, ali samo kad je na akciji.
Siviero Maria sladoledi...crema di firenza, Pistacia, Caramela...ne zna se sta je bolje..
Frikom/ledo colori...
mc-twin wrote: ↑14/08/2024 22:40
Kod tebe znaci ful gotiva...
haha ma palacinke su standardne jednom sedmicno navečer za večeru, a s obzirom da ne brinem o kilama i ne smeta mi cak i malo vise kalorija i da dobijem par kilograma...sto da ne
canvra888 wrote: ↑06/09/2024 16:02
Asli je većina probala, ali eto da pohvalim i ovdje - krempita od Slatko i Slano odlična, sve pohvale 6,90 KM, 500g.
Kakve su ostale ova i može proći ali realno ovo nije krempita, krema od vanilije i to je to....ista ponuda i po slastičarnama...nema one prave krempie niti prave Havane, bar okusa kakvog se ja sjećam.
canvra888 wrote: ↑08/09/2024 00:08
E ako vam je Powernut, Choco Lips i Biscolata proizvodi samo u rangu jestivog, ne znam onda
Sve nabrojano je za svoju cijenu vise nego korektno,..i pocesto to kupim, ali imaju i slatkisa koji su fakat dno..
Ma većina onih noname čokoladica i posebno pralina su im katastrofa... Sve na isti fazon, znaš za svaku da je isti okus istopljenog šećera sa kilom margarina.
Ali zato Eti, Saray, Solen i Ulker prave odlične proizvode
canvra888 wrote: ↑06/09/2024 16:02
Asli je većina probala, ali eto da pohvalim i ovdje - krempita od Slatko i Slano odlična, sve pohvale 6,90 KM, 500g.
Kakve su ostale ova i može proći ali realno ovo nije krempita, krema od vanilije i to je to....ista ponuda i po slastičarnama...nema one prave krempie niti prave Havane, bar okusa kakvog se ja sjećam.
Pošteno... mada sam ja navikao na ovakve krempite pa ih odmah i asociram sa ovakvim