Coca-Cola se puni u Hadzicima a Zeljo u Bugarskoj

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

violentjack

Post by violentjack »

Smogovci-Opancari 2''1

Jedini go za opancare je dao Emir Obu-ci me

Nije imao para pa je nosio sorc..tj dimije

Ah da buduci da je kriza u FK papanluk Kosova cova je imao samo jednu kopacku na terenu

:lol:
manijak1

Post by manijak1 »

manijak1 na kojim si ti drogama sviju ti. poceo si ko srbi da velicas teske poraze. al nista se ti ne sekiraj, imace te vi jos prilika, a do tad nam nabrajaj kako ste nas pobjedjivali, kako ste igrali polufinale UEFA, kako nas je celik pobjedio, kako ce te nas razbiti na kosevu, ovo, ono. Imas dosta materijala
E pa stvarno :D razmisli li ti o ovome što si nanizao :D ?
ja nisam :D ali mi se sigurno predstavlja da kao što se veličaju porazi tako se i bez trunke razmišljanja prisvajaju tuđe pobjede - svojstveno vječitim snovima da se bude kalif umjesto Želje :D :D
Prince

Post by Prince »

Ali_G, mislim da se nema šta razgovarati. Sarajevo nije pobijedilo Želju 4 godine, jel to dovoljno da svima začepimo usta? 8-)
shaba

Post by shaba »

E raja, ovo 7 : 0 stvarno ne mogu nikako da zaboravim. Eto, nisam navijac ni Sarajeva, ni Zelje, ali sam rodjeni sarajlija i stvarno mi nije jasno kako su moji zemljaci, igraci drzavnog prvaka i sampiona dozvolili da ih neko nabije sa 7 golova razlke, i to u jednoj utakmici !!!

Pa evo siguran sam kad bih ja iskupio par svojih drugara, pa i pokojeg komsiju i mozda poneku curu - vjerujem da bi izgubili protiv Litexa mozda i 8 : 0, ali zar nije apsolutno NEDOPUSTIVO da istrenirani profesionalci dozvole slican rezultat. Pa to je tema koja nebi smjela biti tek tako oprostena i zaboravljena.

Ovako nesto nisu zasluzili ponajprije njihovi vjerni Manijaci, a ni mi gradjani Sarajeva, pa cak ni svi mi gradjani ove drzave.

Ni u kom slucaju ne bi smjeli izaci na sljedecu utakmicu, ako imaju i trun ljudskosti u sebi
.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
violentjack

Post by violentjack »

:( Sramota poraz ko poraz i nije katastrofa

Ali manekeni su se osramotili porazom od 7''0

:( :( :(
manijak1

Post by manijak1 »

Željo je drugi a FCS :( :( :( :( šesnaesto što u prijevodu znači zadnje :D
elviss83

Post by elviss83 »

hahahh dje ce on iskopat ovu temu
manijak mi smo prvi ba jes da je sa zada al prvi smo :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Ma ovo treba biti primjer da se tuđoj nevolji ne valja naslađivati.
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Poslije velike porcije travncikog sira.....
Image
Spremni ste za cijelih 90-min. prepomjestiti sa jedne strane na drugu cak 3 tone Banovickog uglja....
Image
manijak1

Post by manijak1 »

Helem :D vrlo dobar spoj mljekarstva i rudarstva.
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Jebe te jedino što ima 7 komada sira!!! :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D :D :D :D :D :D
Ipak ima i ona :D Šta bi dao da si na drugom mjestu :D a ne na šesnaestom.
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Nisam ja navijač Sarajeva, čak u BiH više najviše volim Želju, ali mi zapade za oči broj sireva!!!
manijak1

Post by manijak1 »

Pa travnički je nije bugarski :D
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Šta, sad će i Travnik morati da 7-icu smjesti Želji!!! :D
Još ću naslutiti, pa sam gotov :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ma nisi :D Travnik počeo sa 4 :D pa spao na jedan , znači kad mi budemo na ispitu 0 nama njima šta Plišek :D pokloni.
Post Reply