To je moje mišljenje o Coli iz limenke, Coli iz staklenke i Coli iz plastične flaše.Matijevic_Vlado wrote: ↑25/01/2020 01:17 E sto ovi pametni moraju usrati svaku temu. Koga boli k sto ti mislis da je to otrov?
Štos nervozan
Moderator: anex
To je moje mišljenje o Coli iz limenke, Coli iz staklenke i Coli iz plastične flaše.Matijevic_Vlado wrote: ↑25/01/2020 01:17 E sto ovi pametni moraju usrati svaku temu. Koga boli k sto ti mislis da je to otrov?
Sjebo se ukus sto jest jest ima vise od godine...high_volume wrote: ↑25/01/2020 09:07U zadnje vrijeme nije dobra nijedna, s umanjenom dozom sode postala je šećerna voda
Isto ko iskoristen kurtonrijads wrote: ↑25/01/2020 09:57 https://www.youtube.com/watch?v=uQHFQoFoxvQ
Jel jos uvijek ti bolja iz limenke nego plasticne flase XD
To nije kolakaranana wrote: ↑24/01/2020 23:23kad tvoju zemljakinju hvale kako je fina i drzi do sebe, nekako mi grehota da je prljam._BataZiv_0809 wrote: ↑24/01/2020 17:37 Limenka karanana jer svjetlost ubija coca colu. Mada ja preferiram piti iz štikli, pa čekam tvoju priču 18+
a kakva vam je kola sa fontane u restoranima brze hrane?
Sva gazirana pića nisu istog ukusa ko prije 20 i više godina. Valjda su po evropskim direktivama smanjili količinu šećera, što je uticalo na njihov ukus. A pošto danas jako rijetko pijem gazirana pića,pogotovo coca colu, za promjene u zadnjih godinu ne mogu tvrditi._BataZiv_0809 wrote: ↑25/01/2020 09:52Sjebo se ukus sto jest jest ima vise od godine...high_volume wrote: ↑25/01/2020 09:07U zadnje vrijeme nije dobra nijedna, s umanjenom dozom sode postala je šećerna voda
Koliko ja znam, kod nas samo Sprite ima smanjen udio šećer, i to već duže vrijeme.tovarish wrote: ↑02/02/2020 09:38Sva gazirana pića nisu istog ukusa ko prije 20 i više godina. Valjda su po evropskim direktivama smanjili količinu šećera, što je uticalo na njihov ukus. A pošto danas jako rijetko pijem gazirana pića,pogotovo coca colu, za promjene u zadnjih godinu ne mogu tvrditi._BataZiv_0809 wrote: ↑25/01/2020 09:52Sjebo se ukus sto jest jest ima vise od godine...high_volume wrote: ↑25/01/2020 09:07
U zadnje vrijeme nije dobra nijedna, s umanjenom dozom sode postala je šećerna voda
Ovo prvo koliko popiješ me zaista ne interesuje, ali zbog čega ne želiš da nam otkriješ idealnu temperaturu kokakole?!mali Ninja wrote: ↑04/02/2020 19:48 Coca cola zadnju godinu dana nijedna nije ista, kupite paket bilo kojeg pakovanja, sve su razlicite, pogotovo ove u dvolitarskim flasama.
Na coca coli je jako bitan datum proizvodnje, transport i skladistenje, najmanje traume prezivljavaju u staklenoj boci i samim tim su najbolje, najvise ispastaju plasticne boce...
Limenke su jos pogodne radi ovih sto nemaju mjere, pa popijes dozu i zaustavis se.
Sprite je kaka odavno, radije uzmem 7up...
Kokta nikad nece biti original prijeratna, mogu oni pisati po flasama sta hoce, onaj ukus nisu potrefili...
Veliki sam fan cocacole, gaziranih pica i sokova opcenito, ne bih zelio otkrivati koliko dnevno pijem takvih tekucina, ali mislim da mogu ovdje iznijeti svoje opservacije.
Po meni jedna od najvaznijih stvari za coca colu je temperatura na kojoj se posluzuje.
Vanjska temperatura moze da bude +30 - -15, ali cola bi trebala da bude uvijek na istoj temp, koju vam takodje necu otkriti.
Kao i sve, cola ima svoje dobre i lose strane..