Vjerujemtreger wrote:ja znam ko je otkupio licencu i ko želi otvoriti cnn i ko već godinu dana ide
u atlantu haman svaki mjesec, al zaista ne bi smjela reći..još ne
al je 100% istina..sad hoće li uspjeti...vidjećemo...
CNN Adria u Sarajevu????
Moderator: anex
-
sarajevsko_pivo
#76 Re: CNN Adria u Sarajevu????
-
treger
#77 Re: CNN Adria u Sarajevu????
e baš sam sretna zbog tebesarajevsko_pivo wrote:Vjerujemtreger wrote:ja znam ko je otkupio licencu i ko želi otvoriti cnn i ko već godinu dana ide
al je 100% istina..sad hoće li uspjeti...vidjećemo...![]()
-
treger
#78 Re: CNN Adria u Sarajevu????
2 godine prije tebe sam se registrovala...a imaš 1000 i nešto posts više od mene
helouuuu, get a life
čudo kako sve ne znaš

helouuuu, get a life
čudo kako sve ne znaš
-
mahalik
#79 Re: CNN Adria u Sarajevu????
kako mislis licencu?treger wrote:ja znam ko je otkupio licencu i ko želi otvoriti cnn i ko već godinu dana ide
ne bi cnn otvorio nego neko nas
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#80 Re: CNN Adria u Sarajevu????
ma jamahalik wrote:kako mislis licencu?treger wrote:ja znam ko je otkupio licencu i ko želi otvoriti cnn i ko već godinu dana ide
ne bi cnn otvorio nego neko nas
kupis licencu i onda bi dolazile vijesti iz Atlante u sa
kao sto ce hamburgeri za McD u sarajevu dolazit iz Hamburga
-
cancel
#81 Re: CNN Adria u Sarajevu????
kakva sad "licenca"... pa kao što reče čovjek prije mene nisu to hamurgeri da se dijele "licence"..
osobito ovako velike tv kuće da daju nekome bezveznjaku da im blati ime, jao što još neću pročitati

osobito ovako velike tv kuće da daju nekome bezveznjaku da im blati ime, jao što još neću pročitati
-
ProBank
#82 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Ne postoji franchising u CNNu. Oni ako ulazili ili ce ispocetka i uci u kablove, sami, ili ce
kupiti postojecu TV stanicu kao ALJ, ili ce povjerenje dati vec postojecoj medijskog grupaciji i
sa njima ici 50-50, kao u Turskoj npr. A ja mislim licno da ce biti treca varijanta, zato vjerujem
u ovu pricu sa TV1, jer na taj nacin bi im bio najbrzi ulazak da se tuku sa ALJ.
kupiti postojecu TV stanicu kao ALJ, ili ce povjerenje dati vec postojecoj medijskog grupaciji i
sa njima ici 50-50, kao u Turskoj npr. A ja mislim licno da ce biti treca varijanta, zato vjerujem
u ovu pricu sa TV1, jer na taj nacin bi im bio najbrzi ulazak da se tuku sa ALJ.
-
koBRE dabre
#83 Re: CNN Adria u Sarajevu????
ja znam ko je otkupio licencu od NASA-e 
-
ProBank
#84 Re: CNN Adria u Sarajevu????
koBRE dabre wrote:ja znam ko je otkupio licencu od NASA-e
-
leo karan
#85 Re: CNN Adria u Sarajevu????
ima,Država wrote:Ja prosto ne razumijem kako postoji neko kome nije drago zbog investicija u BiH. Pa mi živimo u vremenu kad se vodi velika borba za svako radno mjesto, a eto ima ljudi kojima investicije ne odgovaraju.
nece se oni preko nasih ledja bogatit
komme mi da se prilagodjavamo
-
sarajevsko_pivo
#86 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Ko su oni?leo karan wrote:ima,Država wrote:Ja prosto ne razumijem kako postoji neko kome nije drago zbog investicija u BiH. Pa mi živimo u vremenu kad se vodi velika borba za svako radno mjesto, a eto ima ljudi kojima investicije ne odgovaraju.
nece se oni preko nasih ledja bogatit
komme mi da se prilagodjavamo
- Erzsebet
#87 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Hoće li i njih Emina Delić odbiti?CNN Adria u Sarajevu
-
zaluzinna
#88 Re: CNN Adria u Sarajevu????
na kraju ce se ispostaviti da je Emina bila u pravo sto nije presla na Al Jazeeru.
sve to izgleda kilavo i meni barem, ni blizu najavljivanog i ocekivanog.
ostaje da vidimo...
ostaje da vidimo...
-
sarajevsko_pivo
- Erzsebet
#91 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Da, TV1 je baš prosperitetna sredinazaluzinna wrote:na kraju ce se ispostaviti da je Emina bila u pravo sto nije presla na Al Jazeeru.
ostaje da vidimo...
-
zaluzinna
#92 Re: CNN Adria u Sarajevu????
to ti ne bi znala reci, ali ocito da joj je prosperitetnija, nego na Al Jazeeri...
- Erzsebet
#93 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Kako da ne... A ti joj vjeruješ da je istina što je ono smeće od njihovog portala objavilo?zaluzinna wrote:to ti ne bi znala reci, ali ocito da joj je prosperitetnija, nego na Al Jazeeri...
- Mjesanac
#94 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Zakljucili nalogodavci vijesti na CNN da mi nismo glupi ko zapadnjaci da nam tako lako ispiru mozak, tako da su odlucili da dodju u Sarajevu s jedinim ciljem da i nama isperu mozak pa da i mi povjerujemo u miroljubive poteze isto tako miroljubivih svjetskih sila. Svaka vijest ce nam biti najavljenja od strane voditelja/ce koja ce svojim izrazom lica i tonom iskreno izrazavati zabrinutost za sve gradjane Iraka, Libije i slicnih zemalja

-
zaluzinna
#95 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Erzsebet,
djevojku ne poznajem, ali mi je prijateljica, koja je primljena na Al Jazeeru, rekla da su je zvali i da im se zahvalila. a, oni ostali paf, jer nisu ocekivali odbijenicu. o kojem portalu govoris?
djevojku ne poznajem, ali mi je prijateljica, koja je primljena na Al Jazeeru, rekla da su je zvali i da im se zahvalila. a, oni ostali paf, jer nisu ocekivali odbijenicu. o kojem portalu govoris?
- Erzsebet
#96 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Baš ti vjerujem...zaluzinna wrote:Erzsebet,
-
zaluzinna
#97 Re: CNN Adria u Sarajevu????
necu te niti uvjeravati, a ni ubjedivati.
kazem sto znam. sto kazu, meni ni iz dzepa, ni u dzep...
-
manki
#98 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Moja žaluzino, tako je i meni bilo kad sam rekao da sam vidio "Nedima" na usavršavanju u Beogradu u McDonaldsu u aprilu, pa me svi napraviše ludim, a pogledaj danas, svi se poklopili.zaluzinna wrote:necu te niti uvjeravati, a ni ubjedivati.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#99 Re: CNN Adria u Sarajevu????
Tako ti i treba!manki wrote:Moja žaluzino, tako je i meni bilo kad sam rekao da sam vidio "Nedima" na usavršavanju u Beogradu u McDonaldsu u aprilu, pa me svi napraviše ludim, a pogledaj danas, svi se poklopili.zaluzinna wrote:necu te niti uvjeravati, a ni ubjedivati.
Ovo dvoje vec zovu Nedim i Nedima.

-
ProBank
#100 Re: CNN Adria u Sarajevu????
zaluzinna wrote:Erzsebet,
Danas u Slobodnoj citam, da od 10 ljudi koje su pozvali, preslo ih 5 , uklucujuci 1 realizatora, a 5 ih je odbilo,
i da je Hrga odgovorna za prelazak tih ljudi,jer je radila za TV1 par mjeseci pod ugovorom o djelu, divno joj djelo, kradja hahahaa