Club Boemi

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zzzzz wrote:
PITARKA_SA wrote:
Neelix wrote:nemoj tako pitarka, i ti si nekad bila dijete :D

al znam o cemu govoris, ni ja ne idem po takvim mjestima vise, iz istog razloga :roll:
vrijeme nas je pregazilo,moj ti eh :roll: :D
Nazalost to je velika mana Sarajeva, cim preguras 25 osudjen si na Bazene ili slicna mjesta ukoliko zelis izlazak do zore.

Volim mjesta kakvi su "Boemi", "The Club", ne volim da sjedim za jednim stolom, pijem i ne micem se, da ne govorim o muzici koja se pusta na mjestima "namjenjenim" mojoj generaciji (dok sam bio mladji lakse sam prihvatao narodnjake, sad ne ide nikako). Na zalost, na tim mjestima koje volim, osjecam se kao krme u Teheranu. Prizeljkujem klub u Sarajevu koji ce imati neku starosnu granicu (donju :D ), u kojem ce se pustati glasna, dobra muzika i koji ce raditi do zore...da mogu i ja s merakom da se napijem

:( :x
ima sa klub,doduse ne svako vece ali OK,sloga je sada vratila "stari sjaj", :D korner nije los..ali sve je to tanko
treba neku peticiju napravit :D
a starosna granica,pa nista bez licne ,necemo sada biti fasisti,toliki :D
Neelix

Post by Neelix »

sta znaci "sloga je vratila stari sjaj" :?

Nema vise Hanke, Shupaca, i narkomanske "kucha muzike" :? :-D
manijak1

Post by manijak1 »

Đe ima treba? :D :D
zena21

Post by zena21 »

:oops: Svudje :oops: :D
caki-cakica

Post by caki-cakica »

sofist wrote:
shin wrote:
caki-cakica wrote:AKQUI?? :lol: :lol:

Image
Ili u prevodu AKKUUI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: ...........hahaha :lol: pa svi znaju nasta sam mislila.... :-) dobro je kad tebe ima da me ispravljas... :zzzz:
Adko

Post by Adko »

Petak vece nezapamcen dogadjaj; strasna diskoteka ,nevidjeni dernek, do sada najludji diskac na balkanu koliko sam ja obisao, mjesto dogadjaja vojvodina,tacnije u blizini granice sa hungary, predlazem ovako nesto, u recenziji cluba stoji:
SEE IT HEAR IT FEEL IT!!!
Tacnije: Smile))

2 x fane monitor (dj-box, stage)
8 x rcf middle and high speaker box
6 x rcf sub-, bass speaker box
1 x siva ppa 1200 amplifier
4 x siva ppa 1600 amplifier
3 x siva ppa 2400 amplifier
2 x technics 1210 mkII turntable
2 x ortofon dj Pro pickup
2 x pioneer cdj-100 cd player
1 x pioneer djm-600 mixer
1 x akg wireless microfon
1 x shure microfon
1 x alesis equalizer (2x32 channel)
1 x behringer limiter
+ 1500 vinyl Ploča u klubskom kollekciju
+ više nego 2 kilometra kabla

x futurelight mh-860 moving head
4 x sgm victory II scanner
1 x sgm dmx controller 2000
2 x strobo (1500 w)
1 x strobo controller
3 x smokemashine + control
1 x central light+ control
1 x sgm mirage
2 x quad
2 x shark
2 x aligator
8 x par 64 + control

+ uv lamps, spots

+Professionalna klimatizacija

+3 šank sa odgovarajucem opremo

Ko se razumije znace o kakvoj se zvijeri radi:)))

Toplo preporucujem ko ide u tom pravcu

Jos je site uradjen evropski

http://www.bali.co.yu
Adko

Post by Adko »

A vlasnik boema vojo kojo kako vec se ispred ulaza ponasa kao da je vlasnik nekog cluba :)) + kada udjes razmahnete onaj propeler pored ulaza a na nekim cijevima se stvorio kondenz tako da kapa po raji, ozvucenje lose, "DJ" je kritican tj nije dj nego osoba zaduzena za pustanje muzike iz DJ boxa, neke resetke, ma treba ovom gradu neki posten club
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Adko wrote:A vlasnik boema vojo kojo kako vec se ispred ulaza ponasa kao da je vlasnik nekog cluba :)) + kada udjes razmahnete onaj propeler pored ulaza a na nekim cijevima se stvorio kondenz tako da kapa po raji, ozvucenje lose, "DJ" je kritican tj nije dj nego osoba zaduzena za pustanje muzike iz DJ boxa, neke resetke, ma treba ovom gradu neki posten club

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eh,ebem mu ljeljak,oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
lejlica

Post by lejlica »

meni dusha gledati ove slike... :D :D imal jos kakav fotoalbumcic?
Ali_G

Post by Ali_G »

Mora da ti vojvoda nije dao unutra :lol: :lol: :lol: sve neke primjedbe imas, a izgleda visis dole, pa si upucen sta i kako.
JD

Post by JD »

nikad mi nece bit jasni ljudi koji se toliko nerviraju i opterecuju oko stvari kao sto je neki kafic ili klub sto im se nervira. danima pametuju o tome kako ne valja kako su tamo djeca kako ovo kako ono, pa brate niko te ne tjera da ides u boeme ili negdje drugdje, idi gdje ti je ceif i zdravo
JD

Post by JD »

e vala mjesto gdje ces izlaziti je individualni problem. ne mozes ljudima nikad ugoditi, da se ne znam sta napravi naci ce se neko isfrustriran kome se nece svidjeti pa ce poceti pametovanje.

problem je u tome sto raja malo previse ocekuje od kafica i klubova, trebaju svi dubiti na glavi kad ti udjes u kafic da ti se svidi inace ne valja nista :D
Adko

Post by Adko »

[quote="JD"]e vala mjesto gdje ces izlaziti je individualni problem. ne mozes ljudima nikad ugoditi, da se ne znam sta napravi naci ce se neko isfrustriran kome se nece svidjeti pa ce poceti pametovanje.

Pa nebi se svako zalio da nije problem, ima ljudi koji dodju sa strane i kazu da je nocni zivot beze i nema se gdje. Mislim problem je u ovom gradu do adekvatnog prostora za club i ljude koji bi ga uradili, da to bude stvarno nesto... i niko nebi ni zucnuo vjeruj mi
simon13

Post by simon13 »

JD wrote:problem je u tome sto raja malo previse ocekuje od kafica i klubova, trebaju svi dubiti na glavi kad ti udjes u kafic da ti se svidi inace ne valja nista :D
:thumbup: 100% se slazem sa gore navedenim....
JD

Post by JD »

Adko wrote: Pa nebi se svako zalio da nije problem, ima ljudi koji dodju sa strane i kazu da je nocni zivot beze i nema se gdje.
ima ljudi.

ima i ljudi koji kad dodju ovdje odu vise nego odusevljeni, bude im najbolje u zivotu. normalno da nama nista ne valja kad zivimo tu, sve ti dosadi nakon nekog vremena. otidji u zagreb bice ti ludilo, a njima je to vec sve isfuralo pa kad oni dodju ovdje bude im najbolji provod ikad...
Doermapshlem40

Post by Doermapshlem40 »

Post Reply