Najgore mi je kada neko tamo sere i prosipa se da zna kakvo je stanje u Bosni i Hercegovini, a nije na licu mjesta niti mu je dostupna konkretna dokumentacija da pravi analize od nje.
Ovo su neki hushkaci naroda i pitaj Boga za koga oni rade.
Cirkus iz Amerike
-
senada
Bas cudnoKAMI666 wrote:Najgore mi je kada neko tamo sere i prosipa se da zna kakvo je stanje u Bosni i Hercegovini, a nije na licu mjesta niti mu je dostupna konkretna dokumentacija da pravi analize od nje.
Ovo su neki hushkaci naroda i pitaj Boga za koga oni rade.
-
JahijaJilic
NI GORIH NI LOSIJIH OD ZVANICNIH.clan2 (citat):
8. EKONOMSKO KRILO NACIONALNOG KONGRESA REPUBLIKE BiH
RE: STOTINE HILJADA AMBASADORA BiH U SVIJETU
U svim zemljama svijeta je svaki gradjanin ambasador svoje zemlje.
Ako su oni izletili iz stvarnosti a moze biti i da jesu - pokazuje samo da ni dijaspora nije mnogo drugacija.
Naravno neko 'ko je proveo 32 godine u "najzaostalijoj" finacijskoj i ekonomskoj zemlji svijeta ne moze da se usporedi sa cuvenim svjetskim strucnjakom Prof. Dtragoljuba Stojanova.
Stvarno mi je smijesno da neko ko je prije 32 godine otisao iz BiH analizira, kritikuje i objasnjava trenutnu ekonomsku i socijalnu situaciju u BiH. U BiH ima dovoljno pametnih ljudi kojima na zalost nije dozvoljeno da se cuju (i to je zapravo stvarni problem), i ne moze me niko ubijediti da se neki M. Borogovac ili V. Senidjarevic vise razumiju u finansijsku politiku od recimo Prof. Dtragoljuba Stojanova.