Cirkus iz Amerike

Post Reply
KAMI666

Post by KAMI666 »

Najgore mi je kada neko tamo sere i prosipa se da zna kakvo je stanje u Bosni i Hercegovini, a nije na licu mjesta niti mu je dostupna konkretna dokumentacija da pravi analize od nje.
Ovo su neki hushkaci naroda i pitaj Boga za koga oni rade.
senada

Post by senada »

KAMI666 wrote:Najgore mi je kada neko tamo sere i prosipa se da zna kakvo je stanje u Bosni i Hercegovini, a nije na licu mjesta niti mu je dostupna konkretna dokumentacija da pravi analize od nje.
Ovo su neki hushkaci naroda i pitaj Boga za koga oni rade.
Bas cudno :roll:! ispostavlja se da se ovdje svi ubise od rada za "nekoga" :roll: a niko za sebe :-?
clan2

Post by clan2 »

dje si ba' senadice :-) :-) :-) :-) :-)
clan2

Post by clan2 »

senadice, jes'to ljuta???? :? :? :? :?
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Image

Kada sam vidio ovu sliku i naslov nisam mogao da vjerujem - "na braniku domovine" & Mirko Blagojevic, samozvani cetnicki vojvoda u Bijeljini! Pa taj bi covjek prije trebao da zavrsi u Sudu BiH, na odjelu za ratne zlocine i da mu se podobro ispita njegovo ratno ucesce u etnickom ciscenju Bijeljine!
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

clan2 (citat):

8. EKONOMSKO KRILO NACIONALNOG KONGRESA REPUBLIKE BiH

RE: STOTINE HILJADA AMBASADORA BiH U SVIJETU
NI GORIH NI LOSIJIH OD ZVANICNIH.
U svim zemljama svijeta je svaki gradjanin ambasador svoje zemlje.

Ako su oni izletili iz stvarnosti a moze biti i da jesu - pokazuje samo da ni dijaspora nije mnogo drugacija.

Stvarno mi je smijesno da neko ko je prije 32 godine otisao iz BiH analizira, kritikuje i objasnjava trenutnu ekonomsku i socijalnu situaciju u BiH. U BiH ima dovoljno pametnih ljudi kojima na zalost nije dozvoljeno da se cuju (i to je zapravo stvarni problem), i ne moze me niko ubijediti da se neki M. Borogovac ili V. Senidjarevic vise razumiju u finansijsku politiku od recimo Prof. Dtragoljuba Stojanova.
Naravno neko 'ko je proveo 32 godine u "najzaostalijoj" finacijskoj i ekonomskoj zemlji svijeta ne moze da se usporedi sa cuvenim svjetskim strucnjakom Prof. Dtragoljuba Stojanova.
Post Reply