Cirkus dana!
- Tesssa
a nisi se ti registrovao pod drugim nickom, pa branio ovaj svoj nick po forumu, pa me onda molio da brisem postove gdje sam to spomenula?bosmen wrote:Ako aludiras na mene molim te odmah Adminu i nek mi banuje oba nickadinchy84 wrote:Na stranu sadrzaj, al svakoj pismenoj osobi ce za oko zapasti pravopis iz prethodnih postova...a ni optuzbe da da su "nebosnjaci" (ma sta to bilo) protiv Dine Merlina nisu daleko...
A znas sta je moja definicija cirkusa? registrovati se pod drugim nickom, pa sam sebe braniti po temama...
Ne sluzim se ja tim stvarima expertice
Nemam potrebe
Mislim da si upravo i napisala post gdje treba,na cirkusu![]()
![]()
Ne mora se kopirati ovamo![]()
Ubuduce kad ne znas sta ces nemoj ni gluposti pisat molim te
Bolje nekad i progutat
izvini, onda, molim te
pitt, ne za*ebavaj
- Tesssa
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... t=#1357214
a onda ovo dobijem kao odgovor na pitanje da li se iza ova dva nicka kriju iste osobe:
a onda ovo dobijem kao odgovor na pitanje da li se iza ova dva nicka kriju iste osobe:
Od: Bosanac30
Upisano: 15/07/2007 18:16
Naslov teme: A sto to hehehe? Citiraj poruku
Ne ofiraj me mame ti.Sto te zanima?
- van Basten
Chicha Chvorak wrote:A ima toga ko u prici.
Samo je pitanje sta je potpisano,odnosno s dozvolom koristeno,a sta nije.
Bitanga i princeza od Bregovica je zapravo pjesma TV Screen od Iggi Popa,a ako poslusate tu pjesmu vrlo lako cete prepoznati temu koju je Bregovic iskoristio u "Pitaju me za tebe".Covjek carobnjak.Od jedne pravi dvije.
najjači post godine, a kamoli dana
- zena21
bosmen wrote:Daj ba jebise i ti vise sta se tu pravis, proso sam cetiri zemalja za 8 godina i ti si mene sada poso jebat ovdambijelo_dugme wrote:razbijač_magle wrote: Izvini pogresijo sam![]()
bijelo dugme: samo ti tjeraj svoje, nek dušmani pocrkaju (od muke kad ne mere drukčije)
vjeruj mi da je od tvog "leksičkog izražaja" a bogami i pravopisa daleko smješniji kvaziintelektualizam provokatora i način na koji se zachatavanjem obrušavaju na tvoje iskreno mišljenje/osjećanja.
ijaaaoooooo... pa kud ovo propuscah da iscitam...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
van Basten wrote:Chicha Chvorak wrote:A ima toga ko u prici.
Bitanga i princeza od Bregovica je zapravo pjesma TV Screen od Iggi Popa,a ako poslusate tu pjesmu vrlo lako cete prepoznati temu koju je Bregovic iskoristio u "Pitaju me za tebe".Covjek carobnjak.Od jedne pravi dvije.![]()
![]()
![]()
najjači post godine, a kamoli dana
- van Basten
jah...pape wrote:van Basten wrote:Chicha Chvorak wrote:A ima toga ko u prici.
Bitanga i princeza od Bregovica je zapravo pjesma TV Screen od Iggi Popa,a ako poslusate tu pjesmu vrlo lako cete prepoznati temu koju je Bregovic iskoristio u "Pitaju me za tebe".Covjek carobnjak.Od jedne pravi dvije.![]()
![]()
![]()
najjači post godine, a kamoli dana![]()
![]()
Pa dobro, ... nije Chicha skonto, ...
- zena21
bosmen wrote:Vec znas da nemam nista protiv toga.Čak štaviše, veoma mi je drago zbog toga ako je to zaista takozena21 wrote:pocinjem pomno pratiti tvoju karijerubosmen wrote:Vidi se da ne pratis razvoj moje karijere preko tudjih ledja![]()
![]()
![]()
Trebas mi malp vise paznje posvetitija uvjek iskopam nesto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- van Basten
Eshek wrote:Ne mogu odoliti, moradoh ovo staviti na ovu temuEshek wrote:Sa 13 sam podučio kćerku katoličkog sveštenika cijelu El-Fatihu napamet, i jedva se izvukoh iz belaja koji je nastao poslije toga.![]()
- Amazonka27
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
and ta daaatest01 wrote:e ovako Lucy,da ti ja to objasnim.nemogu nadugo i nasiroko jer nisam bas vjest na tastaturi.
nisu zene krive za pad morala i humanosti u svijetu vec nehumani kapitalizam i globalizacija koji od radnika prave mrava i crnca.vec mi to u Bosni osjecamo.zene samo to slijede kao imuskarci.
ti se furas na zene na zapadu.zene na zapadu su vecinom nezadovoljne i nesretne,a imaju vise prava nego muskarci.imitiraju muskarce=sve su manje zenstvene,njezne i pristupacne,nekomunikativne.osim toga i nervozne i agresivne.zele karijeru i novac,a ne djecu.zato zapadna kultura i civilizacija propada i uskoro ce propast.samo nemoj da izvuces zakljucak da bi zena trebala samo da radja!ne radi se o tome vec o tome da zbog slobode i emancipacije i ritma zivota i obaveza nema vremena za to.zena na zapadu kao i zapadna kultura nemaju nikakvih moralnih vrijednosti vec samo materijalni.
a zar prirodno majcino nije bolje i zdravije od flasiranog mlijeka.pa ne moze nista zamjeniti prirodno ,bona.
test01 wrote:sta znaci emancipacija zene?ako pod tim podrazumjevamo zenu na zapadu,onda treba da prihvatimo da se svaki drugi brak raspada,sve je vise samaca sa djecom ili bez,djete uvijek pripadne zeni ,zene imitiraju muskarce,varaju muzeve.u skandinaviji je otislo dotle da zena vara muza i to muz zna,pa ne dolazi u to vrijeme doma.drugim rijecima,nema nikakvih moralnih vrijednosti.posljedica toga je i feminizam,cije clanice su ruzne,muskobanjaste, sexualno isfrustirane zene i lezbejke.ako nije tako,zna li iko mladu i zgodnu zenu u klubu feministkinja?feministkinje to nadoknadjuju slusajuci price istucenih zena da bi kao cilj imale lizanje i sisanje istih kako bi se sexualno zadovoljile.po meni treba sljediti prirodu jer priroda je istina.
-
Nancy Drew
-
Leonid Breznjev
mogao si da racunas na to!cyprus wrote:Pa, što me bolan u cirkus baci?![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
da nije zalosno bilo bi smijesno, jos nije trollschnjufko wrote:Evo _Bosanac odgovoricu ti ja na to
Jest svako dijete odgojeno u svojoj vjeri na svojoj zemlji ti je etnicki cisto i vjerski cisto. Kao takvo cisto dijete ako je bogu cisto onda mora bit i nama. Samo se zaboravlja da je ono od cega se Bog sastoji odnosno atomi boga jesu ljubav a ona nikad nije cista i ona se desi sasvim slucajno izmedju sargarepe i kupusa izmedju Srbina i Muslimanke onda nastaju keleraba i necista djeca koja nisu draga bogu a ako nesto bogu nije drago nesmje bit ni ljudima.
Ja mislim da je ona jedna ploca sto je ispala Mojsiju sa zapovjedima sadrzavala slijedece pravilo.
Nerazmisljaj umjesto boga glava ti je premala.
Hvala Bogu pa nisam tako necisto dijete tesko bi bio nosit se sa mrznjom ovh sto ne procitase zadnju plocu.
- cyprus
Ja mislim da ste vi šnjufka pogrešno razumili, ali moguće da griješim.dawn_upon_dawn wrote:da nije zalosno bilo bi smijesno, jos nije trollschnjufko wrote:Evo _Bosanac odgovoricu ti ja na to
Jest svako dijete odgojeno u svojoj vjeri na svojoj zemlji ti je etnicki cisto i vjerski cisto. Kao takvo cisto dijete ako je bogu cisto onda mora bit i nama. Samo se zaboravlja da je ono od cega se Bog sastoji odnosno atomi boga jesu ljubav a ona nikad nije cista i ona se desi sasvim slucajno izmedju sargarepe i kupusa izmedju Srbina i Muslimanke onda nastaju keleraba i necista djeca koja nisu draga bogu a ako nesto bogu nije drago nesmje bit ni ljudima.
Ja mislim da je ona jedna ploca sto je ispala Mojsiju sa zapovjedima sadrzavala slijedece pravilo.
Hvala Bogu pa nisam tako necisto dijete tesko bi bio nosit se sa mrznjom ovh sto ne procitase zadnju plocu.
- Bea_Trix
cyprus wrote:dawn_upon_dawn wrote:da nije zalosno bilo bi smijesno, jos nije trollschnjufko wrote:Evo _Bosanac odgovoricu ti ja na to
Ja mislim da ste vi šnjufka pogrešno razumili, ali moguće da griješim.
pa sto nije demantovao ?
- Bea_Trix
test01 wrote:kako vama svima nije jasno da zena nema muske sposobnosti.zena ne moze biti Mocart.To je majka priroda tako odredila,a na nama je da to postujemo ili ne.Ako to ne postujemo onda imamo situaciju kao u vec spomenutoj Skandinaviji gdje ne postoje nikakve moralne norme u zajednici muskarca i zena.svaki drugi brak se raspada.samaca je sve vise.zene imitiraju muskarce,spavaju okolo i ne znaju sta hoce.u takvoj zajednici svi su nezadovoljni.svoju djecu kad odrastu tretiraju kao strance.npr.naplacuju im stanarinu kao nekom nepoznatom.to je sve odvratno.zato zapad demografski propada.
kad bosanci budu svako sebi placali kafu,vise nece biti bosanci.
i na kraju,feministice su sexualno frustirane zene,nista drugo.