Ćirilica najsavršenije pismo na svijetu-a nema je u Sarajevu
-
Sarajevska Princeza
CIRILICA = fujjjjjjjjjj (asocijaca na cetnizam i srpsku iskompleksiranost) 
latinica - ljepota.... bez kompleksa (pa vidi slova samo)
Inace cirilicu ne koristim od 92.
latinica - ljepota.... bez kompleksa (pa vidi slova samo)
Inace cirilicu ne koristim od 92.
-
Sarajevska Princeza
jes vala ubi se od kompleksa ta cirilica - mentalno poremecena, zaostala.... (vidi slova) 
latinica - Miss Svjetske Komunikacije, ljepota
latinica - Miss Svjetske Komunikacije, ljepota
-
JBL
vjerovatno si opazio da postoji nesto malo literature iz izvan exYU? pa internet... pa svasta nesto josJasho wrote:Čirilica je jedno normalno pismo kao i latinica! Lično smatram da svako onaj ko ne zna čirilicu je nepismena osoba! Dolazimo sa prostora gdje su ta dva pisma uvijek bila ravnopravno zastupljena. Zamislite nekog ko nezna čirilicu i recimo da je student i treba neku stručnu literaturu da obradi a ona napisana čirilicom. Dakle da zaključim da sve one koji dolaze sa prostora ex Yu, a neznaju čirilicu treba smatrati nepismenim osobama ili polupismenim!
i sasvim moguce je diplomirati bez cirilice
-
Sarajevska Princeza
Morti = Kinez 
-
V
Ma jock, samo mi "malo" cudno da se tako tolerisu parole na sarajewskom forumu, imajuci na umu da su se pod tim parolama ubijali ljudi u istimenom gradu. Cudno ti sto pitam?JBL wrote:zasto? mozda nesto izmislio? slagao?V wrote:smatram krajnje neukusnim prilog od osobe sa nickom Pravda+neki broj
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Oko kakvih se mi stvari prepiremo, zasluzili smo klinasto pismo...

-
priopicenik
Klinkasto je pravohorns&drums wrote:Oko kakvih se mi stvari prepiremo, zasluzili smo klinasto pismo...
-
JBL
Mislim da nisi shvatila zasto je stavio tu sliku (link)V wrote:Ma jock, samo mi "malo" cudno da se tako tolerisu parole na sarajewskom forumu, imajuci na umu da su se pod tim parolama ubijali ljudi u istimenom gradu. Cudno ti sto pitam?JBL wrote:zasto? mozda nesto izmislio? slagao?V wrote:smatram krajnje neukusnim prilog od osobe sa nickom Pravda+neki broj
-
airwing
Ma ko je ubijan?V wrote:Ma jock, samo mi "malo" cudno da se tako tolerisu parole na sarajewskom forumu, imajuci na umu da su se pod tim parolama ubijali ljudi u istimenom gradu. Cudno ti sto pitam?JBL wrote:zasto? mozda nesto izmislio? slagao?V wrote:smatram krajnje neukusnim prilog od osobe sa nickom Pravda+neki broj
"Autor iz Srbije..."Jasho wrote:JBL sve to stoji, ali ako ti isključivo treba autor iz Srbije, i uz to je na čirilici, onda ti ne može pomoći internet i sl.
Povlacim se iz diskusije sa tobom
- Ergot
Sine, ka¾e se æirilica a ne èirilica. Uzmi bukvar pa pogledaj ako mi ne vjeruje¹.Jasho wrote:Ergote svakako ko ne zna razliku izmeðu æ i è je nepismen, ali kako ja u postu nisam napravio ni jednu gre¹ku izmeðu æ i è oèito je da si ti nepismen!
- wels
mehkano (ć)irilica je ispravno.Ergot wrote:Sine, kaže se ćirilica a ne čirilica. Uzmi bukvar pa pogledaj ako mi ne vjeruješ.Jasho wrote:Ergote svakako ko ne zna razliku između ć i č je nepismen, ali kako ja u postu nisam napravio ni jednu grešku između ć i č očito je da si ti nepismen!
- Fair Life
Bolje 'meHko'. Od tvrdog se dobije rak.wels wrote:mehkano (ć)irilica je ispravno.Ergot wrote:Sine, kaže se ćirilica a ne čirilica. Uzmi bukvar pa pogledaj ako mi ne vjeruješ.Jasho wrote:Ergote svakako ko ne zna razliku između ć i č je nepismen, ali kako ja u postu nisam napravio ni jednu grešku između ć i č očito je da si ti nepismen!
-
airwing
Ovo bi trebala da bude šala ili šta? Ismijavanje Bosanskog jezika i Bošnjaka.Fair Life wrote:Bolje 'meHko'. Od tvrdog se dobije rak.wels wrote:mehkano (ć)irilica je ispravno.Ergot wrote:Sine, kaže se ćirilica a ne čirilica. Uzmi bukvar pa pogledaj ako mi ne vjeruješ.
A ta leksika je i leksika slovenskih jezika pa tako lakho nalazimo lahko u Slovenackom, Českom ili Ruskom.
Uči-educiraj se.