CIPS prijava

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
The Nightwatchman

#1 CIPS prijava

Post by The Nightwatchman »

ljudi, znate li da li moram u CIPSU u svojoj općini vaditi cips prijavu ili mogu bilo gdje? ako je moguce bilo gdje, mozete li mi reci gdje su CIPS šalteri u novom gradu (sarajevo)?
malosutra81

#2 Re: CIPS prijava

Post by malosutra81 »

moras u svojoj opcini koliko ja znam, a cini mi se da je bio salter u nekoj posti u A fazi...bilo je to prije 2 godine kad sam bila prijavljena u n.gradu
wewa

#3 Re: CIPS prijava

Post by wewa »

salter je na trgu zavnobiha, b-faza, a moras u svoju opcinu. bujrum na kafu usput :D
malosutra81

#4 Re: CIPS prijava

Post by malosutra81 »

wewa wrote:salter je na trgu zavnobiha, b-faza, a moras u svoju opcinu. bujrum na kafu usput :D
mene malo prenijelo :D znam da sam se pentrala uz one stepenice preko puta RTV doma, al ocito sam izubila osjecaj u kojoj sam fazi kad sam isplivala gore negdje :D
wewa

#5 Re: CIPS prijava

Post by wewa »

malosutra81 wrote:
wewa wrote:salter je na trgu zavnobiha, b-faza, a moras u svoju opcinu. bujrum na kafu usput :D
mene malo prenijelo :D znam da sam se pentrala uz one stepenice preko puta RTV doma, al ocito sam izubila osjecaj u kojoj sam fazi kad sam isplivala gore negdje :D
hoce to na a-polju i inace :lol:
Gray

#6 Re: CIPS prijava

Post by Gray »

Cips prijavnice vadiš u pošti u svojoj opštini, tamo gdje si i išao da predaš zahtjev i da se sličaš za cips ličnu kartu.
Post Reply