Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
#4526 Re: Cipelice, cipelice..
Ovo kao da sam ja pisala obucem stikle,udjem negdje ,veca od 80 posto muskaraca.Kad sam bila mladja to me znalo nervirati,danas me ne nervira i bas mi je super sto sam visoka.Sto se tice hodanja to ti je samo praksa,vjezbaj prvo na manjim ili uzmi onu kockastu petu to je stabilno.

- Cherry-Cherry
#4527 Re: Cipelice, cipelice..
Bolje biti visok nego nizak. Ja sam 172 cm i žao mi je što nisam još narasla
, jer u zadnje vrijeme ne nosim štikle, bole me noge kad sam dugo u štiklama. 

#4528 Re: Cipelice, cipelice..
Užasnoesmasaric wrote:Djevojke, kako vama izgleda kada visoka djevojka (moa!) hoda u štiklama sa petom.
Ja imam osjećaj kao da sam žirafa, problem je što je izbor cipela sa malim petama stvarno očajan, tu i tamo iščeprkam koji komad i kupim, ali večinom oksfordice, patike. Jer kad obučem visoku štiklu, tačno me strah da ću uganuti zglob ili polomit se, još uvijek nisam naučila samouvjereno hodati. A i ne znam estetski kako to izgleda za oko, na petama sam pa skoro 1.90

Ovo ja od muke

Briga te šta drugi misle dokle god sebi izgledaš ekstra. Imam kolegicu na poslu, visoka 1.79 i stalno je u štiklama. Mislim, ko vila

- esmasaric
#4529 Re: Cipelice, cipelice..
Hvala vam žene.
Uvijek sam imala osjećaj kad sam 2-3 puta godišnje obukla štikle da to baš izgleda kao da sam bandera.
Vježbat ću kući hodanje.

Uvijek sam imala osjećaj kad sam 2-3 puta godišnje obukla štikle da to baš izgleda kao da sam bandera.
Vježbat ću kući hodanje.

- esmasaric
#4530 Re: Cipelice, cipelice..
Pa visoka si kao 70% muškaraca. No sikiriki.Cherry-Cherry wrote:Bolje biti visok nego nizak. Ja sam 172 cm i žao mi je što nisam još narasla, jer u zadnje vrijeme ne nosim štikle, bole me noge kad sam dugo u štiklama.
Ja sam 182. I kad obučem petu nekako sam ispravljenija. Onako kao da mi je gornji dio više ispravljen i stabilniji. Dok kad hodam u tenama nekako opustim ramena.
#4531 Re: Cipelice, cipelice..
Cure, imam Geox cipele na prodaju. Broj 39, obukla jednom. Operisana noga pa ne odgovaraju. Pp ako zelite.
- CherryLips
#4532 Re: Cipelice, cipelice..
Mislim da je mama nekad prije u Winku kupila njihove papuce. Ne znam da li ih jos prodajuDjewojka wrote:Da li neko na gdje u Sarajevu ima veći izbor Leon papuča i sandala? Novi modeli su im preslatki. Razumjet će oni sa širom nogom i čukljevima. Ima u Fisu u Vitezu, probala i preudobne su ali ostali samo mali brojevi.
#4533 Re: Cipelice, cipelice..
evo i slika...Michun wrote:Cure, imam Geox cipele na prodaju. Broj 39, obukla jednom. Operisana noga pa ne odgovaraju. Pp ako zelite.

- zigubigule
#4534 Re: Cipelice, cipelice..
jel zna neko ko prodaje clarks obucu? klasicni desert chukka/boot model mi treba.