Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Michun wrote:Ovakve samo crne kozne sam kupila na carsiji u Prote Bakovica ulici.
Bile na snizenju 50%, od prosle godine ostale.
Predobre su! U kojoj si ih trgovini kupila i koliko su? Znaš li ima li ih još, odnosno ima li brojeva?
Radnja u Prote Bakovica na carsiji. Designer House.
Bilo je jos par komada manjih brojeva...285KM, MK je u pitanju. Bile 600.
Ja sam imala srece 39 nosim a ove su 39.5, tamam za zime i malo debljih carapa.
KRIVIČNI ZAKON FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE
Član 370.
Samovlašće
(1) Ko upotrebom sile ili ozbiljnom prijetnjom pribavlja neko svoje pravo ili pravo za koje smatra da mu pripada,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do šest mjeseci.
Michun wrote:Ovakve samo crne kozne sam kupila na carsiji u Prote Bakovica ulici.
Bile na snizenju 50%, od prosle godine ostale.
Predobre su! U kojoj si ih trgovini kupila i koliko su? Znaš li ima li ih još, odnosno ima li brojeva?
Radnja u Prote Bakovica na carsiji. Designer House.
Bilo je jos par komada manjih brojeva...285KM, MK je u pitanju. Bile 600.
Ja sam imala srece 39 nosim a ove su 39.5, tamam za zime i malo debljih carapa.
I ja nosim taj broj, znači ništa za mene..a svakako su mi i preeskupe! Uživaj u njima!
Da li neko na gdje u Sarajevu ima veći izbor Leon papuča i sandala? Novi modeli su im preslatki. Razumjet će oni sa širom nogom i čukljevima. Ima u Fisu u Vitezu, probala i preudobne su ali ostali samo mali brojevi.
Djevojke, kako vama izgleda kada visoka djevojka (moa!) hoda u štiklama sa petom.
Ja imam osjećaj kao da sam žirafa, problem je što je izbor cipela sa malim petama stvarno očajan, tu i tamo iščeprkam koji komad i kupim, ali večinom oksfordice, patike. Jer kad obučem visoku štiklu, tačno me strah da ću uganuti zglob ili polomit se, još uvijek nisam naučila samouvjereno hodati. A i ne znam estetski kako to izgleda za oko, na petama sam pa skoro 1.90
Ovo kao da sam ja pisala obucem stikle,udjem negdje ,veca od 80 posto muskaraca.Kad sam bila mladja to me znalo nervirati,danas me ne nervira i bas mi je super sto sam visoka.Sto se tice hodanja to ti je samo praksa,vjezbaj prvo na manjim ili uzmi onu kockastu petu to je stabilno.
Bolje biti visok nego nizak. Ja sam 172 cm i žao mi je što nisam još narasla , jer u zadnje vrijeme ne nosim štikle, bole me noge kad sam dugo u štiklama.
esmasaric wrote:Djevojke, kako vama izgleda kada visoka djevojka (moa!) hoda u štiklama sa petom.
Ja imam osjećaj kao da sam žirafa, problem je što je izbor cipela sa malim petama stvarno očajan, tu i tamo iščeprkam koji komad i kupim, ali večinom oksfordice, patike. Jer kad obučem visoku štiklu, tačno me strah da ću uganuti zglob ili polomit se, još uvijek nisam naučila samouvjereno hodati. A i ne znam estetski kako to izgleda za oko, na petama sam pa skoro 1.90
Užasno
Ovo ja od muke
Briga te šta drugi misle dokle god sebi izgledaš ekstra. Imam kolegicu na poslu, visoka 1.79 i stalno je u štiklama. Mislim, ko vila
Cherry-Cherry wrote:Bolje biti visok nego nizak. Ja sam 172 cm i žao mi je što nisam još narasla , jer u zadnje vrijeme ne nosim štikle, bole me noge kad sam dugo u štiklama.
Pa visoka si kao 70% muškaraca. No sikiriki.
Ja sam 182. I kad obučem petu nekako sam ispravljenija. Onako kao da mi je gornji dio više ispravljen i stabilniji. Dok kad hodam u tenama nekako opustim ramena.
Djewojka wrote:Da li neko na gdje u Sarajevu ima veći izbor Leon papuča i sandala? Novi modeli su im preslatki. Razumjet će oni sa širom nogom i čukljevima. Ima u Fisu u Vitezu, probala i preudobne su ali ostali samo mali brojevi.
Mislim da je mama nekad prije u Winku kupila njihove papuce. Ne znam da li ih jos prodaju