jeste da...Better Man wrote:U prizemlju pored pokretnih stepenica.Michun wrote:Gdje je UN u BBI...sada ima i ovaj brand.
http://www.esskashoes.com/
Kupila sam jedne ravne sandale, mekane, divne.
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Michun
#4451 Re: Cipelice, cipelice..
- kakav nered
#4452 Re: Cipelice, cipelice..
žene pomagajte
imam svadbu za dva tjedna, kupila sam haljinu i sad moram kupiti štikle...jučer bila u Alti i SCC-u i ništa nema...na druga mjesta nisam išla, nisam neki ljubitelj shoppinga, mada ću morati, ali prvo da vidim imate li vi kakav prijedlog
pošto nikad ne nosim štikle treba mi nešto jednostavno, klasično, ne nešto što se nosi jednu sezonu jer ja to stvarno ne nosim osim u svatovima...posudila bih najradije al nemam od koga
Ja bih najradije nešto ovako samo crno pa ako netko zna ima li ih igdje bila bih zahvalna

Haljina je ova:

Ako imate neki prijedlog pliz mi pošaljite...
Edit: našla sam haljinu koju sam kupila pa sam zamijenila sliku
pošto nikad ne nosim štikle treba mi nešto jednostavno, klasično, ne nešto što se nosi jednu sezonu jer ja to stvarno ne nosim osim u svatovima...posudila bih najradije al nemam od koga
Ja bih najradije nešto ovako samo crno pa ako netko zna ima li ih igdje bila bih zahvalna

Haljina je ova:

Edit: našla sam haljinu koju sam kupila pa sam zamijenila sliku
Last edited by kakav nered on 06/08/2015 12:56, edited 1 time in total.
- azurna_obala
#4453 Re: Cipelice, cipelice..
ovakve crne sandale su bile u office shoes-u...na rasprodaji.kakav nered wrote:žene pomagajteimam svadbu za dva tjedna, kupila sam haljinu i sad moram kupiti štikle...jučer bila u Alti i SCC-u i ništa nema...na druga mjesta nisam išla, nisam neki ljubitelj shoppinga, mada ću morati, ali prvo da vidim imate li vi kakav prijedlog
![]()
pošto nikad ne nosim štikle treba mi nešto jednostavno, klasično, ne nešto što se nosi jednu sezonu jer ja to stvarno ne nosim osim u svatovima...posudila bih najradije al nemam od koga![]()
Haljina je nešto kao ova, samo crna i bez kaiša:
a možeš i neke svjetlije, samo iskombinuj sa nakitom i torbicom u istoj boji
- kakav nered
#4454 Re: Cipelice, cipelice..
azurna_obala wrote:
ovakve crne sandale su bile u office shoes-u...na rasprodaji.
gledala sam u Office shoes u Alti, ali nije bilo...pogledam i na drugim mjestima, hvala
mogu i svjetlije, samo da su tako nekako jednostavne
- azurna_obala
#4455 Re: Cipelice, cipelice..
ima office shoes u BBI, u Ferhadiji, na Ilidži...kakav nered wrote:azurna_obala wrote:
gledala sam u Office shoes u Alti, ali nije bilo...pogledam i na drugim mjestima, hvala![]()
nema na čemu, sretno!
- Michun
#4456 Re: Cipelice, cipelice..
Pogledaj i Nine West...imaju dobrih modelakakav nered wrote:azurna_obala wrote:
gledala sam u Office shoes u Alti, ali nije bilo...pogledam i na drugim mjestima, hvala![]()
- kakav nered
#4457 Re: Cipelice, cipelice..
Michun wrote:Pogledaj i Nine West...imaju dobrih modelakakav nered wrote:azurna_obala wrote:
gdje to dođe u gradu??
- Banksy
#4458 Re: Cipelice, cipelice..
Čuj halidovke, niđe veze ...MedenoSrce wrote:
ja kupila ove i sve je bilo ok dok mi sestra nije rekla da su halidovke
sad ih gledam i mislim se da li pape ili ne, iako mi se i dalje dopadaju.
a nosi li iko one flatforms?
cipele su super, klasika, kad je dobra koža onda su i dobro skupe http://www.chicshoechic.com/2014/10/tod ... y-loafers/ cijeli život od 18. g. uvijek imam jedne crne i jedne kesten u garderobi, nosi ih na farmerke i na deblje jesenje suknje, šta zna sestra ...
Inače, Sarajevo je uvijek bilo jako slabo s izborom cipela...
- CherryLips
#4459 Re: Cipelice, cipelice..
[quote="kakav nered
a možeš i neke svjetlije, samo iskombinuj sa nakitom i torbicom u istoj boji[/quote]
gledala sam u Office shoes u Alti, ali nije bilo...pogledam i na drugim mjestima, hvala
[/quote]
Pogledaj i Nine West...imaju dobrih modela[/quote]
gdje to dođe u gradu??
[/quote]
U Alti
a možeš i neke svjetlije, samo iskombinuj sa nakitom i torbicom u istoj boji[/quote]
gdje to dođe u gradu??
U Alti
- kakav nered
#4460 Re: Cipelice, cipelice..
CherryLips wrote:[quote="kakav nered
gdje to dođe u gradu??
U Alti[/quote]
Ako je u Alti onda sam bila i bile su mi jedne OK ali mi je trebao manji broj i nije bilo
hvala svakako
- Cherry-Cherry
#4461 Re: Cipelice, cipelice..
Meni su taman za tete od + 45 godinaBanksy wrote:Čuj halidovke, niđe veze ...MedenoSrce wrote:
ja kupila ove i sve je bilo ok dok mi sestra nije rekla da su halidovke
sad ih gledam i mislim se da li pape ili ne, iako mi se i dalje dopadaju.
a nosi li iko one flatforms?
cipele su super, klasika, kad je dobra koža onda su i dobro skupe http://www.chicshoechic.com/2014/10/tod ... y-loafers/ cijeli život od 18. g. uvijek imam jedne crne i jedne kesten u garderobi, nosi ih na farmerke i na deblje jesenje suknje, šta zna sestra ...![]()
Inače, Sarajevo je uvijek bilo jako slabo s izborom cipela...
- Banksy
#4463 Re: Cipelice, cipelice..
Bogami, tete na šalteru ne nose Todsice ...Cherry-Cherry wrote:Meni su taman za tete od + 45 godinaBanksy wrote:
Čuj halidovke, niđe veze ...
cipele su super, klasika, kad je dobra koža onda su i dobro skupe http://www.chicshoechic.com/2014/10/tod ... y-loafers/ cijeli život od 18. g. uvijek imam jedne crne i jedne kesten u garderobi, nosi ih na farmerke i na deblje jesenje suknje, šta zna sestra ...![]()
Inače, Sarajevo je uvijek bilo jako slabo s izborom cipela.... Štofana suknja A kroja dužine do pola lista, crne grilonke, minival i šalter nekadašnjeg Zavoda društvenog knjigovodstva...
Kakve se tebi sviđaju?
- Cherry-Cherry
#4464 Re: Cipelice, cipelice..
Nose sličan model, to je taj stilBanksy wrote:Bogami, tete na šalteru ne nose Todsice ...Cherry-Cherry wrote:Meni su taman za tete od + 45 godinaBanksy wrote:
Čuj halidovke, niđe veze ...
Inače, Sarajevo je uvijek bilo jako slabo s izborom cipela.... Štofana suknja A kroja dužine do pola lista, crne grilonke, minival i šalter nekadašnjeg Zavoda društvenog knjigovodstva...
Kakve se tebi sviđaju?
Evo, ovo volim:

- Nisrin
#4465 Re: Cipelice, cipelice..
O ukusima se NE RASPRAVLJA, ali su i po mom mislnenju todsice za mnogoooo starije zene...bas kao i birkinstockice! 
- Banksy
#4467 Re: Cipelice, cipelice..
Ne zna ni Seka šta valja ...
http://d e p o.ba/clanak/134899/oni-koji-sanjaju-referendume-i-podjele-neka-nastave-da-sanjaju-ali-neka-ne-pokusavaju-napraviti-javu-jer
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... Diana.html
edit: te troje iznad, što ih je @CC postavila, su mi grozne, bolje da ih ne smještam u kontekst ...
http://d e p o.ba/clanak/134899/oni-koji-sanjaju-referendume-i-podjele-neka-nastave-da-sanjaju-ali-neka-ne-pokusavaju-napraviti-javu-jer
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... Diana.html
edit: te troje iznad, što ih je @CC postavila, su mi grozne, bolje da ih ne smještam u kontekst ...
- m@gm@
#4468 Re: Cipelice, cipelice..
Nisrin wrote:O ukusima se NE RASPRAVLJA, ali su i po mom mislnenju todsice za mnogoooo starije zene...bas kao i birkinstockice!
a za kog su platforme?
- Nisrin
#4469 Re: Cipelice, cipelice..
m@gm@ wrote:Nisrin wrote:O ukusima se NE RASPRAVLJA, ali su i po mom mislnenju todsice za mnogoooo starije zene...bas kao i birkinstockice!
a za kog su platforme?
Ma zavisi na koje mislis...ima ih za stiptizete, za mladje djevojke i za zene, zavisi od modela...a ove cipele -todsice vidjeh jucer u tifafanyu u Importanne centru, cini mi se...
- Better Man
#4470 Re: Cipelice, cipelice..
Tods bilo muške, bilo ženske su preskupe. Muške brodarice koje se rade za vožnju auta koštaju 700 funti.Nisrin wrote:m@gm@ wrote:Nisrin wrote:O ukusima se NE RASPRAVLJA, ali su i po mom mislnenju todsice za mnogoooo starije zene...bas kao i birkinstockice!
a za kog su platforme?
Ma zavisi na koje mislis...ima ih za stiptizete, za mladje djevojke i za zene, zavisi od modela...a ove cipele -todsice vidjeh jucer u tifafanyu u Importanne centru, cini mi se...
-
zijancer
#4471 Re: Cipelice, cipelice..
patikice i haljinice

- Michun
#4472 Re: Cipelice, cipelice..
Odleti do Targe...pogledaj ih prvo na fb, dosli su novi modeli. Ja sam pikirala troje, aaaaaa!sherbett wrote:Cek, sta fali Birckenstocku? Odlicna anatomska natikaca! Savrsena za ljeto![]()
Nego, ja sam u potrazi za nekima za svaki dan, al na petu..nemam ideje..da ih nosim na posao da izgledaju i da su udobne za hodanje. Moze i puna peta...
- Michun
#4473 Re: Cipelice, cipelice..
O skuzi...nije brand. Prodavnica u Sa.sherbett wrote:Ama nisam iz Sa...a koje su? Jel neke ovako il brand?Michun wrote:Odleti do Targe...pogledaj ih prvo na fb, dosli su novi modeli. Ja sam pikirala troje, aaaaaa!sherbett wrote:Cek, sta fali Birckenstocku? Odlicna anatomska natikaca! Savrsena za ljeto![]()
Nego, ja sam u potrazi za nekima za svaki dan, al na petu..nemam ideje..da ih nosim na posao da izgledaju i da su udobne za hodanje. Moze i puna peta...
- Michun
#4474 Re: Cipelice, cipelice..
Hogl...skuplja malo ali dobra.sherbett wrote:Neka preporuka mi treba...po iskustvu...tamariss il nesto..da je fakat dobra obuca i da izgleda
Gabor, dobra. Modeli malo tetasti ali se moze naci.
Cafe Noir, moderne i ok cijene.
http://www.cafenoir.it/fall-winter-2015 ... shoes.html
Ne znam gdje zivis jbga
- Nisrin
#4475 Re: Cipelice, cipelice..
Meni je Tamaris kvalitetan, kao i Geox...Kdo Geox su problem modeli, ali bude nekad i lijepih, elegantnih, modernih, a ne one bapske koje vidjamo najcesce...Gabor je takodjer kvalitetan, kao i Mjus...
Pogledajte novu kolekciju u Methaphysika radnji na FBu...ko moze dati za cizme 400-500 i 700KM ima odlicnih novih modela, kvalitet zagarantovan...
Pogledajte novu kolekciju u Methaphysika radnji na FBu...ko moze dati za cizme 400-500 i 700KM ima odlicnih novih modela, kvalitet zagarantovan...