Pa molim dame da ovdje prijave svaki zanimljiv primjerak sa lokacijom i icjenom

Moderator: anex
Gospoda Ministarka wrote:... i ima li ista o cemu mozemo pricat bez prestanka i sa toliko entuzijazma i inspiracije![]()
![]()
Oooo svoj na svome, kao sto se kaze![]()
Da pocnem:
Ove si planiram kupiti cim prije (citaj cim nadem smedu torbu koja me odusevi), a slicne su mi nestale ispred nosa u Mangu:
A ja uvijek moram da imam cipelice i torbicu u istoj boji, oboje mi je strast.Nadinka wrote:a sto se tice toga da cekas torbu da nadjes, ja sam to davno prestala kombinovatija imam torbu u nekoj neutralnoj ko prljavo rozoj nijansi, jednu smedju i jednu isto neutralno ne znam jel sivkasta ili bezkasta, i one sve idu uz svu obucu
![]()
btw gdje si nasla ove cipele??
Ja sam iste haman ko ove al jesenju kolekciju nasla u retru u robotu. Nikad nisam bolje cipele imala, lagane, mekane, nece propustit nema sanse, suknja, hlace, farmerke...Nadinka wrote:Sad sam u ovoj radnji vidjela odbre oxfordice, imaju boja secerno bijela i svijetlo smedja, a sivkaste su bile usper u bati nekad, ali one mekane one su bas za ljeto
meni zene trebaju cipele za kisu i ovaj pocetak proljeca, kod mene sve ili su balteanke ili su od gamoša neke stiklice, bas mi trebaju neke prave cipele
Michun wrote:Da, imam pitanje za sve.
Jel se vama zao rastaviti od cipela![]()
Ja ko da su mi rod rodjeni.
Sad recimo imam 5 pari tena. Tene nosim haman pa nikad. Imam jedne koje skripe jer oni cepovi na djonu imaju lufta pa skripe. Ne bi ih bacilaaa. Samo ih mogu u bucnoj okolini nositi
1. Imam tri para ljubicastih i neki dan u Borovu vidjeh jos jedne, ali rekoh idemo malo raznolikosti.vesna555 wrote:Aaaa, ja odem u granap i do pekare po kruh, a vratim se s novim cipelama. Ako mi stvarno nesto treba, tipa tašna ili farmerke, onda vodim drugaricu ili mamu da me spriječe da kupim cipele i da me natjeraju da kupim ono što mi fakat treba.
Imam ih svakavih, od stikli od 12 centimetara, do onih visokih 3-4 centimetra, marte, starke, baletanke, sandale, mokasinke. Mislim da nema boje koju nemam u svojoj kolekciji, doduse, 1.fale mi ljubičaste još. 2.Nosim broj 35 i najskuplje stikle koje kupim nisu povis 100 KM jer su mali brojevi uvijek sniženi. Ja sebi znam kožne čizme kupiti za 30 KM, a 38 broj istih takvih bude po 180 KM! Sve svoje cipele volim i sve ih nosim, nije mi se jos dogodilo da sam kupila cipele, a da ih nisam obula. Nikad ih ne kombiniram s torbom i nemam puno torbica, dvije za izlazak i dvije za dan i sve su crne i smeđe. Mrzim tasne kupovati, pa ih najčešće dobivam od porodice i prijatelja za poklon nekom prigodom.
Ali zato cipele... A jojTu mi nema nažalost granice!
Imaju i sad! Po mizernoj cijeni, mislim da nisu ni 20 KM. Zatvaraju radnju, ja upala odmah treci dan od pocetka rasprodaje i obukla se za 30 KM od glave do petealemaa wrote:Kupila ove prosle godine u Urban-u u BBI-uvdivna wrote:Ja bih ovakve..boja koze, ne puno kajsica. Ako neko vidi nek javi.
Cipelama sam se opremila, u Retru na snizenju dvoje uzela.![]()