Zbog cega prijavljen? Ja sam samo opisao kako bih se ja osjecao na tvom mjestu. Tako bi se osjecao i da sam na mjestu potomka nekog naciste iz treceg rajha. Ustvari, tako se i osjeca vecina nijemaca, samo oni ne razvodnjavaju pricu nego je se stide i redovno napominju da do toga nikad vise ne smije doci... dok ti branis praljka i furas pricu kako je UZP kofol vremenski bio ogranicen, i da nije toliko strasno itd itd.Humljanin wrote:512MB wrote:Eno sad i Mladic u rangu Delica![]()
Jebeno je biti pripadnik jedne etnicke skupine koja je pred svijetom pravosnazno osudjrna za UZP i Genocid. Psihicki je to vrlo tesko podnijeti, kad znas da ce i tvoje novorodjeno dijete, i njegova djeca nositi to breme citav zivot na plecima. Svaki dan, kad se probudis, setas po gradu, sjedis na poslu, odes mozda rodbini u irsku, svugdje se zna da si bii dio Udruzenog Zlocinackog Podhvata. Svugdje. Znas i osjecas da te se tvoja hriscanska braca sirom svijeta stide i sa prezirom gledaju na tebe, cak te se i papa stidi. Pa jarane i nepopijo praljkovacu... ja ih sve razumijem.
Post ti je prijavljen.
Samo da te naučim nečemu. Za ove gadosti što si napisao na ovom forumu , da si ih napisao na Njemačkom forumu ili da ih javno kažeš u Njemačkoj sigurno bi dobio zatvor.
Ali ti dobro znaš da takvu mržnju i fašizam ne smiješ prosipati po Njemačkoj pa svoje frustracije istresaš tamo gdje znaš da nećeš biti sankcionisan.
Možeš ti iz selendre al nemože selendra iz tebe.
Aferim
Ja bih se stidio kad bih branio i osporavao gnusan zlocin protiv civilnog stanovnistva kojeg je civilizovan svijet okaraktizirao kao Udruzeni Zlocinacki Podhvat. Ko se toga ne stidi, njegov problem.