CIK: Silajdžić, Jović i Radmanović za sada glavni kandidati

Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

Nije mi palo na pamet, ne zato sto Zlatka smatram pametnim i sposobnim (NAPROTIV), nego zato sto mi se cini da lik nikad nece otici sa cela partije...kad nije otisao nakon katastrofalnih izbornih rezultata, nece ni nakon ovih poprilicno dobrih.

Opet, iskreno se nadam da sam u krivu. Zeljku sve najbolje.
Vingo

Post by Vingo »

Opet po nama Srbima..... 8-)
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:
kobe_sa wrote: lagumdjija ne bi imao ovoliko glasova kao zeljko garantujem :roll:
ne bi, slazem se.

volio bih da se varam, al mislim da Zeljko nece biti nista vise nego Lagumdzijin piun, da nece donositi nikakve odluke prije konsultacija sa glavnim. :sad:
Mislis da je kod ostalih bolja situacija i da se Halilovic ne savjetuje sa Harisom ili Radmanovic sa Dodikom... :zzzz:
radmanovic - naravno da je isto. ne znam ko je halilovic sad u ovoj prici? haris je sam svoj gazda. (GADI MI SE HARE, da ne pomislis sta suprotno :D )
Vingo

Post by Vingo »

Haris je 100% svoj. :D
kobe_sa

Post by kobe_sa »

Teufik iz Los Angelesa wrote:
kobe_sa wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:zapravo je izbore dobio lagumdzija a ne ZhK :roll: ko je gledao sinocnju konf. iz shtaba sdp-a znace sta govorim... :roll:
lagumdjija ne bi imao ovoliko glasova kao zeljko garantujem :roll:
ne bi, slazem se.

volio bih da se varam, al mislim da Zeljko nece biti nista vise nego Lagumdzijin piun, da nece donositi nikakve odluke prije konsultacija sa glavnim. :sad:
pa onda ce se sam zajebat pa nece bit toliko popularan , pa ce mu bit politicka karijera ogranicena kao Beslagicu , Tokicu , ... znaci imat ce neke glasove ali ogranicene , a narod ce znati prepoznat jel narcis se previse mjesa ili ne , mada je on jos uvjek glavni pa logicno je predsjenik , ali samim ovim rezultatom je zeljko dokazao da je ako nista br.2 u sdp-u i da mu se zlatko nece bas tako lako smjet suprostavljat
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Jedina prava,gradjanaska i urbana opcija je ipak uspjela izboriti svoje mjesto pod nebom,to me tjesi jer sad sam sigurna da nas primitivizam i nacionalizam ne moze do kraja unistiti.
Svaka cast ,Komsicu i SDP-u :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply