Nije mi palo na pamet, ne zato sto Zlatka smatram pametnim i sposobnim (NAPROTIV), nego zato sto mi se cini da lik nikad nece otici sa cela partije...kad nije otisao nakon katastrofalnih izbornih rezultata, nece ni nakon ovih poprilicno dobrih.
Opet, iskreno se nadam da sam u krivu. Zeljku sve najbolje.
CIK: Silajdžić, Jović i Radmanović za sada glavni kandidati
-
Teufik iz Los Angelesa
radmanovic - naravno da je isto. ne znam ko je halilovic sad u ovoj prici? haris je sam svoj gazda. (GADI MI SE HARE, da ne pomislis sta suprotnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Mislis da je kod ostalih bolja situacija i da se Halilovic ne savjetuje sa Harisom ili Radmanovic sa Dodikom...Teufik iz Los Angelesa wrote:ne bi, slazem se.kobe_sa wrote: lagumdjija ne bi imao ovoliko glasova kao zeljko garantujem
volio bih da se varam, al mislim da Zeljko nece biti nista vise nego Lagumdzijin piun, da nece donositi nikakve odluke prije konsultacija sa glavnim.
- kobe_sa
pa onda ce se sam zajebat pa nece bit toliko popularan , pa ce mu bit politicka karijera ogranicena kao Beslagicu , Tokicu , ... znaci imat ce neke glasove ali ogranicene , a narod ce znati prepoznat jel narcis se previse mjesa ili ne , mada je on jos uvjek glavni pa logicno je predsjenik , ali samim ovim rezultatom je zeljko dokazao da je ako nista br.2 u sdp-u i da mu se zlatko nece bas tako lako smjet suprostavljatTeufik iz Los Angelesa wrote:ne bi, slazem se.kobe_sa wrote:lagumdjija ne bi imao ovoliko glasova kao zeljko garantujemTeufik iz Los Angelesa wrote:zapravo je izbore dobio lagumdzija a ne ZhKko je gledao sinocnju konf. iz shtaba sdp-a znace sta govorim...
volio bih da se varam, al mislim da Zeljko nece biti nista vise nego Lagumdzijin piun, da nece donositi nikakve odluke prije konsultacija sa glavnim.
-
PITARKA_SA
Jedina prava,gradjanaska i urbana opcija je ipak uspjela izboriti svoje mjesto pod nebom,to me tjesi jer sad sam sigurna da nas primitivizam i nacionalizam ne moze do kraja unistiti.
Svaka cast ,Komsicu i SDP-u

Svaka cast ,Komsicu i SDP-u