Na kojoj ste tribini bili? pretpostavljam Zapad? Ja sam bio na istoku i stvarno sam se nagledao i naslušao raznih primitivaca nažalost.udrch wrote: Protiv Portugala sam bio u društvu dvojice Torcidaša koji su došli na utakmicu zbog dobre atmosfere na stadionu i igrača koji se nisu digli u nebesa..ovo su njihove riječi na kafi poslije utakmice..
Pogotovo su ostali zabezeknuti jednostavnošću naših igrača..
cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#26 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
preskupo
ajd da je utakmica ko pobijedi ide na prvenstvo
a vako... odron
ajd da je utakmica ko pobijedi ide na prvenstvo
a vako... odron
- limeni
#28 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
neka si ti sad mangup..leo karan wrote:mislim da su cijene prihvatljive za budale.
ja ne bih otisao i da je 10 KM
sve kao nema se,ovo ono a jedno 600-700 kladionica u kantonu,zivi se sasvim solidno..
jebiga i jeste privilegija gledati dzeku i jarane protiv francuske,
prosjecni amerikanac nema takodjer za kartu u finalu nba-lige pa se niko ne zali.
cijene su prihvatljive kada vidis ko igra protiv koga.
- Obuca9
#29 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
udrch wrote:Protiv Portugala sam bio u društvu dvojice Torcidaša koji su došli na utakmicu zbog dobre atmosfere na stadionu i igrača koji se nisu digli u nebesa..ovo su njihove riječi na kafi poslije utakmice..
Pogotovo su ostali zabezeknuti jednostavnošću naših igrača..
Mora da su i ovdje bili pa vidjeli kako su naši igrači jednostavni, kako nisu zvijezde, nego da između jednog našeg igrača i nekog klošara sa ulice, zaista nema puno razlike, obojica su jednostavni ili matematički rečeno prosti.
- dzenan_tr
#30 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Ovi stručnjaci što pišu da ne bi dali ni 5-10 maraka za ulaznicu utakmica Reprezentacije Bosne i Hercegovine, u suštini dobro znaju da igrače poput reprezentativaca Španije, Portugala, Francuske mogu gledati samo na TVu i to obično u utakmicama Lige prvaka i njihovih domaćih prvenstava, pa kad te planetarne zvijezde dođu na 5-10 minuta od kuće, saznanje da su notorni kokozu u duši na njih djeluje razarajuće.
- burek_in_space
#31 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Dovoljno tema postoji da bi se sav bijes usmjeren protiv funkcionera N/FS BiH pokazao, mada ni to nisu prava mjesta, nego stadioni shirom BiH.
Tema pod katanac.
Tema pod katanac.