to ti je ono kad trazis plaze odvojene od svijeta, kako si i napisao u svom prethodnom postu na ovoj temi.semmy wrote:samovati...Neelix wrote:e pa vidis, ocito idemo na more iz drugacijih pobudasamo ti penzionisi i samuj, odvajaj se od svijeta
a ja se odo gurat sa zenama na prepunim plazama u makarskoj
pa bile to sarajke ili zenicanke ili zagrepcanke ili cehinje - big deal, sve dok imaju sisu i guzove...
![]()
![]()
..sta ti to znaci???? stvarno mi je nepoznato...
a sa svijetom radim cijelu godinu, tako da mi je je porodicni mir na moru puno drazi..
Cijene na Jadranu?????
Moderator: anex
- Neelix
- semmy
trpanj, zadar, vis ti odvojen od svijeta...Neelix wrote:to ti je ono kad trazis plaze odvojene od svijeta, kako si i napisao u svom prethodnom postu na ovoj temi.semmy wrote:samovati...Neelix wrote:e pa vidis, ocito idemo na more iz drugacijih pobudasamo ti penzionisi i samuj, odvajaj se od svijeta
a ja se odo gurat sa zenama na prepunim plazama u makarskoj
pa bile to sarajke ili zenicanke ili zagrepcanke ili cehinje - big deal, sve dok imaju sisu i guzove...
![]()
![]()
..sta ti to znaci???? stvarno mi je nepoznato...
a sa svijetom radim cijelu godinu, tako da mi je je porodicni mir na moru puno drazi..
procitaj malo bolje sta sam pisala....spomenula orebic koji ima vise plaza osim te 2-je plaze ( koje ti spominjes ) koje su odvojene od svijeta ( mislim na trajektnu luku, ili pak njenu blizinu )
-
Nancy Drew
- DaysleepeR
Nancy Drew wrote:DaysleepeR wrote:kad smo kod Makarske rivijere ko zna naci ce plazu na kojoj nema ni govana, ni kafana, ni guzve, ni gastarbajtera, nema balkana uopste, nikad nema vise od 20 ljudi, voda kristalno cista, itd.
evo slike, ko zna gdje je neka cuva lokaciju za sebe
![]()
kad smo bili mali ovo je bila 'najlon - plaža'![]()
![]()
![]()
ako nisam nešto pobrkala opet
nisam, nisam![]()
Nisi nisi to je to