Chat Sa-x i zloupotreba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Trebaju li nam zloupotrebe administratorskih sifri, i da li tek tako treba da se dijele po ko zna kojem kriteriju??

DA
1
33%
NE
2
67%

Total votes: 3

progDVB

Post by progDVB »

NeKi_LiK wrote:Ne poznajem ni tebe, ni Bobija niti idem na chat, ali optužio si ga da ti čita pvt bez ikakvog valjanog dokaza. Zbog čega misliš da bi ti neko trebao povjerovati ?
Zato sto sam bio sa Niuki na chatu...ista stvar se desila i njoj, i ona je prva primjetila da nam je Bobi upao na chat.
Bobi smatra da mu je opravdanje za to sto je uradio meni (a vjerovatno radi i drugima) to sto mi je jednom pomogao oko linkova za C++. Nikada nisma bio lazov, i istina je da mi je pomogao oko toga, ali to mu ne daje za pravo da cita moj prvt chat. Da je i on mene nesto slicno zamolio, pomogao bih i ja njemu...ali ono sto je uradio, nije imao porava da radi!!
kame

Post by kame »

Neki Lik, ne stajem na stranu ni jednog ni drugog. Ali moram priznati da log koji je postirao Bobi takodjer ne dokazuje nista. I to se moze osporiti.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Bez dokaza da vam je upao na pvt, ovo izgleda samo kao besmislena šuplja priča...
hey

Post by hey »

imal neko da studira pravo/ p[a da razresimo ovu dilemu
ja ne znam sto se tangirate, ma boli te sta cita il ne cita il sta vec, to je njihov moral
bobi ovo se ne odnosi na tebe jer ne kontam kako si "upao" u taj chat at all
progDVB

Post by progDVB »

Bobi wrote:Evo...masovna zavjera forumas,svi zele da se lazno predstavljaju porgdbv,veze s vezom..u svakom nicku vidi potencijalnog lazova i prevaranta

Session Start: Sun May 30 20:12:39 2004
Session Ident: progDVB ([email protected])
<progDVB> Bobi...m,eni je rekla da je iz CEske...jel' folirala?
<Bobi> je iz ceske je
<progDVB> ima samo 15 godina
<progDVB> tako mi je rekla
<Bobi> eh to ne znam
<Bobi> :D
<progDVB> tako mi je rekla.,....mislio sma da je neko od forumasa ko se zajebava,. ali eto ti kazes da je stvarno iz Ceske
<Bobi> nije, iz ceske je
<progDVB> kaze neki drug iz CRO joj dao link za chat....uci jezik kaze :-? [cijuciju]
<Bobi> pa super
<progDVB> da...a nema ni sestru :D
<progDVB> Bobi...jel' i ova ladyRi stvarno iz CRO....ja sve kontam da se neko zajebava i krije iza nickova
<Bobi> je
<Bobi> iz cro je
Session Close: Sun May 30 22:31:55 2004
Bobi...znas sta je sofizam??
Objavljuj cijele log fajlove, da bi ljudi stekli precizniju sliku o onome o cemu objavljujes.
Ovo se desilo jednom na chatu kada je upana neka cura koja je lose pricala bosanski, ali je veoma cesto pravilno govorila neke rijeci koje je zaista nevjerovatno da ih neko ko lose govori bosanski, uopste poznaje. Zato sam tebe pitao da li je zaista iz Ceske kako kaze.
Slobodno objavljuj cijele lof fajlove. Ja nemam cega da se stidim, jer znam da sma cist, za razliku od tebe. Neka te forumasi sto bolje upoznaju.
progDVB

Post by progDVB »

NeKi_LiK wrote:Bez dokaza da vam je upao na pvt, ovo izgleda samo kao besmislena šuplja priča...
Svjedok je Niki!
progDVB

Post by progDVB »

hey wrote:imal neko da studira pravo/ p[a da razresimo ovu dilemu
ja ne znam sto se tangirate, ma boli te sta cita il ne cita il sta vec, to je njihov moral
bobi ovo se ne odnosi na tebe jer ne kontam kako si "upao" u taj chat at all
Pa kad objavi cijeli prvi razgovor koji je ovdje postirao, shvatit' ces. Tip objavljujuci samo dijelove razgovora, "frizira" njihov sadrzaj.
Mene boli dupe sto je citao, ja nemam sta da krijem, ali barem neka znaju ostali forumasi sta moze da im se desi, a sada neka znaju i KO JE BOBI.
progDVB

Post by progDVB »

U cemu je svrha private na chatu?? U tome da samo "odrdjeni" mogu citati chat??
Smijesno!!
nikita

Post by nikita »

Samo da kazem da ja nisam ta Niki* .... e sad odo nastaviti da citam rasprafu .... :D
progDVB

Post by progDVB »

nikita wrote:Samo da kazem da ja nisam ta Niki* .... e sad odo nastaviti da citam rasprafu .... :D
Nisi ti.
Ovo je Niki ili Bina!
manijak1

Post by manijak1 »

:D Samo da kažem da sam na chatu Burek ili Burek202 :D
Sve koke mogu da čitaju sve što napišem u neznanju :D
progDVB

Post by progDVB »

Uostalom, zasto je Bobi svoj chat sa mnom objavio samo od pola??
nikita

Post by nikita »

Dopustite da ja razrijesim dilemu :D iako me nije bilo tad.

Prog beze napadas BObija zasto ? Zato sto ti je Bobi jednostavno poslao notice* koju vidis bilo gdje da si, bilo na pvt ili na javi, i ti imas utisak da ti je upao na pvt, isto je i uradio doticnom/oj Niki pa ste stekli takav utisak.

Probaj sam da posaljes bilo kome notice* pa ces vidjeti....tresle se gore rodio se mis :D
progDVB

Post by progDVB »

nikita wrote:Dopustite da ja razrijesim dilemu :D iako me nije bilo tad.

Prog beze napadas BObija zasto ? Zato sto ti je Bobi jednostavno poslao notice* koju vidis bilo gdje da si, bilo na pvt ili na javi, i ti imas utisak da ti je upao na pvt, isto je i uradio doticnom/oj Niki pa ste stekli takav utisak.

Probaj sam da posaljes bilo kome notice* pa ces vidjeti....tresle se gore rodio se mis :D
Priznao mi je da mi je "upao" na prvt!
zato i trazim da objavi cijeli nas chat, ali ne od pola, samo me sada strah da ga ne "prepravi" jer mi je ovim chatovima koje je objavio pokazao da jhe sklon falsificiranju.
manijak1

Post by manijak1 »

Predlažem da se javi neko od upravljača foruma i razriješi sve dileme.
I da zatvori nakon pojašnjenja - jednostavno temu.
Nema potrebe da se ovako javno optužujete a pri tom ne vidim nijednog argumenta .
Hvala.
hananah

Post by hananah »

progi, de zvrcni me malo poslije, vidim nema te na chatu pa ti ovdje ostavljam poruku, pusa :)
nikita

Post by nikita »

Salio se Prog vjerujem, upravo da bi se ti mozda malo zabavio oko toga :D ono u fazonu kako neko moze da cita MOj pvt...notice je bio u pitanju sigurno :wink: na isti fazon smo se hiljadu puta zezali na catu, nekom novom posaljes to pa se ovaj zada u razmisljanje....
admin-x
Forum administrator

Post by admin-x »

nikita vam je fino odgovorila, a ovaj gospodin sto je otvorio temu se samo provalio.

nema nacina da vam neko cita private chat, niti postoje neke administratorske sifre koje to omogucavaju, niti se to bilo gdje logira.

kraj diskusije.
Locked