hellue wrote:Bio u Lisabonu, navijao za Atletiko i uzivao kao nikada
Jesu li bile na trgu one cige sto sviraju Halida na harmonici?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
hellue wrote:Bio u Lisabonu, navijao za Atletiko i uzivao kao nikada
sta je smijesno?todd_smith wrote:limeni wrote:tim sezone 2013/2014
courtois, lahm, godin, ramos, david luiz, gabi, di maria, reus, ronaldo, ibrahimovic, diego costa.![]()
Bas sam to mislio napisatMadrid wrote:Mozda je u odbrani bila i najzesca konkurencija, ali prema ostalim igracima Luiz bi igrao na lijevom beku gdje i nije bila konkurencija kao na poziciji cb
I taj sastav ne bi fukcionisao, sredine nema...
Fan zona ili na stadionu ?hellue wrote:Bio u Lisabonu, navijao za Atletiko i uzivao kao nikada
Je'l to po ljepoti ili ?limeni wrote:tim sezone 2013/2014
courtois, lahm, godin, ramos, david luiz, gabi, di maria, reus, ronaldo, ibrahimovic, diego costa.
Ne znam na kojem trgu, mi smo se skupljali na San Sebastianu pa smo odatle isli na tekmu, nevjerovatna je guzva bila obzirom da je Madrid par sati udaljen od Lisabona pa je doslo hiljade ljudi bez karte.Edin H. wrote:hellue wrote:Bio u Lisabonu, navijao za Atletiko i uzivao kao nikada
Bio na Stadionu..soe4 wrote:Fan zona ili na stadionu ?hellue wrote:Bio u Lisabonu, navijao za Atletiko i uzivao kao nikada![]()
Daj kakvu fotku iz prve ruke

Ja sam veliki navijac Barcelone i nekako je logicno da cu navijati za Atletikosoe4 wrote:@hellue E da znas da ti zavidim, al na jedan lijep nacin svakako. Odabrao si jako losu ekipu da je podrzavas, al to ne mogu da zamjerimOdlicne slike, ne sumnjam da je bilo predobro.
Koja patnja za tebe, jedan vikend si njihov veliki protivnik, a vec naredni vikend njihov vatreni navijachellue wrote:Ja sam veliki navijac Barcelone i nekako je logicno da cu navijati za Atletikosoe4 wrote:@hellue E da znas da ti zavidim, al na jedan lijep nacin svakako. Odabrao si jako losu ekipu da je podrzavas, al to ne mogu da zamjerimOdlicne slike, ne sumnjam da je bilo predobro.
![]()
![]()
Bio sam cak neko vrijeme ispred hotela gdje su bili smjesteni igraci Reala jer se nalazio blizu mog hotela, ljudi su penju na drvece da ih vise a kad ovi izadju na balkon nastane ludilo![]()
![]()
Uglavnom navijanje i ponasanje je za nas nezamislivo, ljudi se medjusobno zezaju (navijaci Reala i Atletika) nema nasilja ni psovke..
Mrznja prema Realu je veca od svegasoe4 wrote:Koja patnja za tebe, jedan vikend si njihov veliki protivnik, a vec naredni vikend njihov vatreni navijachellue wrote:Ja sam veliki navijac Barcelone i nekako je logicno da cu navijati za Atletikosoe4 wrote:@hellue E da znas da ti zavidim, al na jedan lijep nacin svakako. Odabrao si jako losu ekipu da je podrzavas, al to ne mogu da zamjerimOdlicne slike, ne sumnjam da je bilo predobro.
![]()
![]()
Bio sam cak neko vrijeme ispred hotela gdje su bili smjesteni igraci Reala jer se nalazio blizu mog hotela, ljudi su penju na drvece da ih vise a kad ovi izadju na balkon nastane ludilo![]()
![]()
Uglavnom navijanje i ponasanje je za nas nezamislivo, ljudi se medjusobno zezaju (navijaci Reala i Atletika) nema nasilja ni psovke..
Vjerujem ti, znaju se ljudi ponasat nema govora, kulturno to sve bude, opet su to sugradjani, a na stadionu se onda vristi i navija. Sigurno ekstra iskustvo.
Pa to je taj, ja mislim, gdje nas (navijace BiH) znaju svi konobarihellue wrote:Ne znam na kojem trgu, mi smo se skupljali na San Sebastianu pa smo odatle isli na tekmu, nevjerovatna je guzva bila obzirom da je Madrid par sati udaljen od Lisabona pa je doslo hiljade ljudi bez karte.Edin H. wrote:hellue wrote:Bio u Lisabonu, navijao za Atletiko i uzivao kao nikada
Posteno. Slicni smo, trebalo bi izmislit mjernu jedinicu novu za taj vid sportskihellue wrote: Mrznja prema Realu je veca od svega![]()
....Neponovljivo iskustvo, to je stvarno praznik fudbala i cijeli grad je podredjen tome, od aerodroma do stadiona imas oznake, upute i mjesta oznacena za skupljanje navijaca.
KroosPartijaner wrote:Taj whoscored treba zakonom zabraniti.
glavni baja u bayernusimonese wrote:KroosPartijaner wrote:Taj whoscored treba zakonom zabraniti.
Ja sam naucio par pjesama kako bi se uklopio medju navijacesoe4 wrote:Posteno. Slicni smo, trebalo bi izmislit mjernu jedinicu novu za taj vid sportskihellue wrote: Mrznja prema Realu je veca od svega![]()
....Neponovljivo iskustvo, to je stvarno praznik fudbala i cijeli grad je podredjen tome, od aerodroma do stadiona imas oznake, upute i mjesta oznacena za skupljanje navijaca.
Ja imam brata mladjeg, pa smo u tom rivalitetu Real Madrid - Barcelona
Al bitna je zdrava zajebancija.
@Partijaner Slazem se. Nisam vidio ocajnije postave u zivotu. Nijedan iz Atletica ( finalist ) samo jedan iz Reala...
Vazda su znali budalestinu smislit