Champions league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AhmetShabo

#5951 Re: Champions league 2013/14

Post by AhmetShabo »

meni je nesto glupo zvati ekipu koja osvoji LP prvakom evrope.. Evo primjer je Real koji je zavrsio treci u Spaniji, dakle nisu ni prvaci SPanije a da budu prvaci Evrope, zatim prije 2 godine Chelsea,nedavno i Liverpool.. . Ne zelim da umanjim osvojenu titulu Realu, ali to za mene nije prvak evrope nego prvak takmicenja zvanog liga sampiona..
Logovan

#5952 Re: Champions league 2013/14

Post by Logovan »

faketowsky wrote:meni je nesto glupo zvati ekipu koja osvoji LP prvakom evrope.. Evo primjer je Real koji je zavrsio treci u Spaniji, dakle nisu ni prvaci SPanije a da budu prvaci Evrope, zatim prije 2 godine Chelsea,nedavno i Liverpool.. . Ne zelim da umanjim osvojenu titulu Realu, ali to za mene nije prvak evrope nego prvak takmicenja zvanog liga sampiona..
:lol: :lol: :lol: Šta reći na ovo...
PriNc_ba

#5953 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

logika ti je super :D

to isto kao da kazes prvak svijeta nije prvak svijeta jer nije ni prvak juzne amerike ili evrope ili nedo Bog nekog drugog kontinenta :lol:
madFlava

#5954 Re: Champions league 2013/14

Post by madFlava »

faketowsky wrote:meni je nesto glupo zvati ekipu koja osvoji LP prvakom evrope.. Evo primjer je Real koji je zavrsio treci u Spaniji, dakle nisu ni prvaci SPanije a da budu prvaci Evrope, zatim prije 2 godine Chelsea,nedavno i Liverpool.. . Ne zelim da umanjim osvojenu titulu Realu, ali to za mene nije prvak evrope nego prvak takmicenja zvanog liga sampiona..
:lol: :lol: :lol:
kory_galaktikos

#5955 Re: Champions league 2013/14

Post by kory_galaktikos »

e ja logike...ma sto nema nigdje ima na ovom balkanu,kakve teorije ne mozes vjerovat :-) :izet:
tagomago

#5956 Re: Champions league 2013/14

Post by tagomago »

pu šugavi real
AhmetShabo

#5957 Re: Champions league 2013/14

Post by AhmetShabo »

PriNc_ba wrote:logika ti je super :D

to isto kao da kazes prvak svijeta nije prvak svijeta jer nije ni prvak juzne amerike ili evrope ili nedo Bog nekog drugog kontinenta :lol:
Svjetsko prvenstvo je nesto skroz drugo, igra se svake 4 godine.I ne mozes to porediti sa ovim.
Kako mozes biti prvak evrope , a nisi ni prvak svoje drzave? Ja samo kazem ne treba pobjednika Lige sampiona zvati prvakom Evrope.
Dr. Kuca

#5958 Re: Champions league 2013/14

Post by Dr. Kuca »

Mozda je puno 5 minuta bilo, def nije toliko opstrukcije bilo, al eto to je fudbal. Real svjeziji u nastavku, atletiko pocrko, lavovski su borili, al niko ne moze trcati pogibeljno 200 minuta. Atletiko bio bolji u prvom real u nastavku. Cestitke na decimi :thumbup:
madFlava

#5959 Re: Champions league 2013/14

Post by madFlava »

faketowsky wrote:
PriNc_ba wrote:logika ti je super :D

Svjetsko prvenstvo je nesto skroz drugo, igra se svake 4 godine.I ne mozes to porediti sa ovim.
Kako mozes biti prvak evrope , a nisi ni prvak svoje drzave? Ja samo kazem ne treba pobjednika Lige sampiona zvati prvakom Evrope.
Sinoc je prvak Spanije dobio po labrnji. Govori li ti to sta ? :D
PriNc_ba

#5960 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

to mu govori da atletiko nikako ne moze biti prvak spanije kad nije mogao da pobjedi treceplasiranu ekipu spanije i prvaka takmicenja zvanog liga prvaka :lol:
AhmetShabo

#5961 Re: Champions league 2013/14

Post by AhmetShabo »

PriNc_ba wrote:to mu govori da atletiko nikako ne moze biti prvak spanije kad nije mogao da pobjedi treceplasiranu ekipu spanije i prvaka takmicenja zvanog liga prvaka :lol:
a kako nije mogao da ih pobijedi, kad ih je na Bernabeu dobio, a kod kuce remiziro? Real nije pobijedio ni atletica i barcu ni sevillu.
Ovo je drugo takmicenje, i u finalu moze pobijediti bilo ko. Samo pobjednika ovog takmicenja je glupo zvati prvakom Evrope.
PriNc_ba

#5962 Re: Champions league 2013/14

Post by PriNc_ba »

levante za prvaka spanije ! ! ! dole tiranija ! dole nepravda ! dole lazni prvak spanije atletiko ! :D
TheHound

#5963 Champions league 2013/14

Post by TheHound »

faketowsky wrote:
PriNc_ba wrote:to mu govori da atletiko nikako ne moze biti prvak spanije kad nije mogao da pobjedi treceplasiranu ekipu spanije i prvaka takmicenja zvanog liga prvaka :lol:
a kako nije mogao da ih pobijedi, kad ih je na Bernabeu dobio, a kod kuce remiziro? Real nije pobijedio ni atletica i barcu ni sevillu.
Ovo je drugo takmicenje, i u finalu moze pobijediti bilo ko. Samo pobjednika ovog takmicenja je glupo zvati prvakom Evrope.
Prvaka Europe je glupo nazvati prvakom Europe? Aha ok.
Onda je i prvaka Spanije glupo nazvati prvakom Spanije :) a evo i zasto:
Ligu Prvaka igraju najbolje ekipe iz svih najjacih europskih liga. Ako budes prvi, ispred najjacih ekipa iz najjacih liga iz Europe znaci da si prvak Europe. Logika da ne moze biti logicnija :)
dječak sa šibicama

#5964 Re: Champions league 2013/14

Post by dječak sa šibicama »

Muhamed Đakmić wrote:
Madrid wrote:Kako rece komentator na areni, CR7 je uz nekog lika jedini igrac koji je dao gol u 2 razlicita finala, valjda je i zato slavio kao da je odlucujuci :-D
Ko je taj lik ne znam, cini mi se da je rekao da je igrao za Partizan :?
Pa dao je Messi Unitedu u oba finala.
Misli se na "dao je golove u finalu za dva razlicita kluba".

Velibor Vasovic (Partizan `66, Ajax `69)

Ronaldo je drugi kojem je to uspjelo.
Mračajski proto

#5965 Re: Champions league 2013/14

Post by Mračajski proto »

Ronaldo je heroj, a ne zločinac!
samog_sira

#5966 Re: Champions league 2013/14

Post by samog_sira »

bordo gandalf wrote:Real posteno uzeo LP i prica se svede na to kako je Ronaldo slavio gol, sreca pa nije bilo ni jedne mrlje u suđenju inace bi server pao od ovih hejtera

btw mozda je lik ovo slavio
Naime, najbolji fudbaler svijeta za prošlu godinu postigao je sinoć ukupno 68. gol u Ligi prvaka u 107 mečeva. Tako je iza sebe ostavio sjajnog Argentinca, koji je do sada dao 67 golova
Al bas, Real potpuno zasluzeno osvojio, Atletico dao gol iz nicega nakon katastrofalne greske golmana, Real bio najbolji tim citave godine u lp i onda se ufate slavlja gola. Problem s onim slavljem moze imati samo neko ko je bas napacen, ja da zabijem gol u finalu lp prvaka taman da je za 10-0 skino bi se go i kitom bi udarao navijace po celu...
burek_in_space

#5967 Re: Champions league 2013/14

Post by burek_in_space »

Chestitke navijachima/simpatizerima, kako god hocete...

Real zasluzheno, mada su moje simpatije bile na strani Atletica.

Carlo Veliki! :thumbup:
Mustang1

#5968 Re: Champions league 2013/14

Post by Mustang1 »

Joj na sta ce Modric liciti ako ga zbriju skroz :D
internazionale

#5969 Re: Champions league 2013/14

Post by internazionale »

samog_sira wrote:
bordo gandalf wrote:Real posteno uzeo LP i prica se svede na to kako je Ronaldo slavio gol, sreca pa nije bilo ni jedne mrlje u suđenju inace bi server pao od ovih hejtera

btw mozda je lik ovo slavio
Naime, najbolji fudbaler svijeta za prošlu godinu postigao je sinoć ukupno 68. gol u Ligi prvaka u 107 mečeva. Tako je iza sebe ostavio sjajnog Argentinca, koji je do sada dao 67 golova
Al bas, Real potpuno zasluzeno osvojio, Atletico dao gol iz nicega nakon katastrofalne greske golmana, Real bio najbolji tim citave godine u lp i onda se ufate slavlja gola. Problem s onim slavljem moze imati samo neko ko je bas napacen, ja da zabijem gol u finalu lp prvaka taman da je za 10-0 skino bi se go i kitom bi udarao navijace po celu...
:lol:
pa Dortmund im je u uzvratu treb'o 5-6 komada zabiti uz jos toliko promasenih sansi
Point.

#5970 Re: Champions league 2013/14

Post by Point. »

Koja je ovaj Ronaldo seljacina u pm. Dzaba mu i ona ruska nevsta, auta, misici, golovi kad je u dusi razmazena seljacina na kvadrat. Ja mogu misliti scenario: Dosla ti citava famalija u Lissabon, prijatelji vaki naki a ti odigras ko qurac citavu tekmu i ibretis sudiju da svira penal da se pokazes. Naravno, sudija svira, seljacina ga zabije i onda slavi koda je zabio za 1-0 u 96-oj minuti, ko vidjaj mene jebo te dan. To ti je taj kompleks da mi je biti najbolji, najjaci, najljepsi i da me svi vole, al dzaba jarane dok je Messija zivog gledaces mu u ledja u svakom pogledu. Nesto ne gotivim ni tog midjeta u zadnje vrijeme, al barem se ne blamira ovako ofirno.

I onda se placipicka pita, sto ga raja manje gotivi od gaucosa, sto ga u Fifi nevole. Pa pogledaj svoje ponasanje, sunce ti przeno, kalajisano.
medjutim

#5971 Re: Champions league 2013/14

Post by medjutim »

Kedira, Kasiljas, katastrofalno sinoc. Kod gola Atletika, Kedira nije skocio, a Kasiljas totalno lose krenuo na loptu, pa zastao. Jos jedan kiks isti je napravio, cini mi se u produzetku. Di Marija, opasan igrac, nadam se da protiv nas se nece naigrati, ali klasa je definitivno. Bejl... Fakat ne znam sta reci za tog lika, nekad me odusevi svojim potezima i trkom (nekad imam utisak da je zesca prevara od igraca), ali sinoc je samo tako mogao zahebati finale, da je zabio ono u prvom ,mislim da bi Real davno zavrsio posao. Kod Atletika po mom ukusu je odigrao Adrijan. Gabi isto jako dobar, Modricu nije dao da dise do ulaska Iska. Sve u svemu, Real po mom misljenju zasluzeno, igraci Atletika u zadnjih 20 minuta utakmice, nisu mogli presjeci pas Reala na 20 metara od gola, niti su pokusavali, branili se iz 16 i tacno sam znao da ce primiti gol. Samo sam kontao da ce ga primiti kao u kupu protiv Reala, neka odbica mrtva i da ce neko naletit i zakucat je, al eto, Ramos je nabode glavom majstorski.
ultima_palabra

#5972 Re: Champions league 2013/14

Post by ultima_palabra »

Point. wrote:To ti je taj kompleks da mi je biti najbolji, najjaci, najljepsi i da me svi vole, al dzaba jarane dok je Messija zivog gledaces mu u ledja u svakom pogledu.
Misliš? Meni Messi djeluje kao završena priča, ali živi bili pa vidjeli. Proslava kao proslava... Ronaldo ima veliki ego, ali dok god igra tako dobro i profesionalno za tim, ljudi prelaze preko toga.

Svi gotive Carla (čak i culesi), koji je odradio veliki posao... ali kipar i tu mora biti izuzetak :D Da ih nisu počele kositi povrede u maju, mogli su uzeti i prvenstvo... mada je sad to irelevantno.
fatality

#5973 Re: Champions league 2013/14

Post by fatality »

u ovoj sezoni lige prvaka ih je jedino dortmund u dortmundu rastavio na proste faktore. U ostalim tekama su u sustini bili bolji, i sve u svemu zasluzeno digli pehar, nema se tu sta puno razglabat.

Al ronaldo, nemam rijeci, koji papak moras bit da se onako ponasas. Ne znam kako sam sebi nije ofiran, al haj svi imamo drugaciji prag tolerancije :D
Logovan

#5974 Re: Champions league 2013/14

Post by Logovan »

Image
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5975 Re: Champions league 2013/14

Post by bordo gandalf »

internazionale wrote:
samog_sira wrote: Al bas, Real potpuno zasluzeno osvojio, Atletico dao gol iz nicega nakon katastrofalne greske golmana, Real bio najbolji tim citave godine u lp i onda se ufate slavlja gola. Problem s onim slavljem moze imati samo neko ko je bas napacen, ja da zabijem gol u finalu lp prvaka taman da je za 10-0 skino bi se go i kitom bi udarao navijace po celu...
:lol:
pa Dortmund im je u uzvratu treb'o 5-6 komada zabiti uz jos toliko promasenih sansi
Pa sto nije zabio???
Locked