Pobjeda je pobjeda. Bravo naši
Island pravo osvjezenje ovog EP. Zalaganje na nivou ali dalje nisu mogli.
Nazdravicu u to ime

S moje sokoćalo
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sigurno je mnogo veca, ali nije igrao zbog para. Jednostavno sta druga djeca oko njega furaju to ce i on. Mene je vise cudilo da se moja generacija palila gledajuci ili igrajuci te sportove.groove wrote:ali kakva je zarada u baseballu a kakva u fudbalu, pametno dijete sto se odlucilo za ovo prvo. negdje sam davno citao prosjek godisnje plate skoro 3 miliona dolara.Jack Be Nimble wrote:
Moj rodjak pizdio sto sina nije mogao natjerati da igra fudbala nego je htjeo bejzbol, a cerka mu igrala fudbal![]()
Moderator.TAFKAP wrote:ko će da otvori temu za polufinale?
Ovog malog ćete vi moliti da se vrati nakon što ne osvojite ovoinsomnia78 wrote:Sta nije. Doduse SDA M92 muslimanima nije nista
S moje sokoćalo
ima i od takvih gorih - npr pokondirene baliješine koji se stide svoje vjere i koji umišljaju da su francuzi porijeklom iz tarcina, mrkovica, moscanice, od tuzle, nizsarajva itd itd.....insomnia78 wrote:Sta nije. Doduse SDA M92 muslimanima nije nista
S moje sokoćalo
'ajde?commendatore wrote:od takvih su gore pokondirene baliješine koji se stide svoje vjere i koji umišljaju da su francuzi porijeklom iz tarcina, mrkovica, moscanice itd itd.....insomnia78 wrote:Sta nije. Doduse SDA M92 muslimanima nije nista
S moje sokoćalo
DD za ovo ima punu podrsku saveza. Benzema i ostali su odstranjeni iz reprezentacije i ta cijena (neosvajanje) je vec ukalkulisana.Dr Baltazar wrote:Ovog malog ćete vi moliti da se vrati nakon što ne osvojite ovoinsomnia78 wrote:Sta nije. Doduse SDA M92 muslimanima nije nista
S moje sokoćalo
Giroud i Gignac zamjene
moralna gromada koja je ozenjena i ima djece a svako malo se upucava curkama po forumu ne bi trebala ikom ikakve moralne pridike da drzi....insomnia78 wrote: Trebam se ponositi likom koji guzi maloljetne kurave, likom koji ucjenjuje covjeka sa kojim je, bukvalno odrastao?
Na koji dio, tacno bih treb'o biti ponosan? Na to sto je otis'o obaviti hadz il sta vec?
S moje sokoćalo
Ja sam vjerovao da ce Njemacka proci dok nije postalo zvanicno za Khediru i Gomeza + Hummels.BHF_Manijak wrote:Ne svidja mi se ova atmosfera na forumu, gdje svi vjeruju u pobjedu Njemacke, neki cak i ubjedljivo da ce Pijetlove nagrditi.![]()
Po cemu? Hummels i Gomez su skoro nenadoknadivi gubici. Vidjeli smo kako to izgleda s "laznom devetkom" i kako je kad igraju pozadi Mustafi ili Hoewedes.
Velik gubitak je neigranje Gomeza, bas velik.
To da osvajanje EP nije cilj je pripremljena izvlakuša kad izgubeinsomnia78 wrote:DD za ovo ima punu podrsku saveza. Benzema i ostali su odstranjeni iz reprezentacije i ta cijena (neosvajanje) je vec ukalkulisana.Dr Baltazar wrote:Ovog malog ćete vi moliti da se vrati nakon što ne osvojite ovoinsomnia78 wrote:Sta nije. Doduse SDA M92 muslimanima nije nista
S moje sokoćalo
Giroud i Gignac zamjene
Didier je rekao, a ovi se slozili, da se ide na pravljenje nove ekipe i osvajanje EP uopste ni nije cilj.
S moje sokoćalo