pa glasajte i dalje za one koji ih smatraju neizbjeznim partnerima u vlasti, jer zaboga, narod je tako htio.Panasonic wrote:Ovo je stvarno smijesno (ustvari... zalosno) da PREDSJEDNIK DRZAVE NE VOLI SVOJU DRZAVU !
Ali dobro, sta drugo ocekivati od bolesnog nepismenog Paravca... Idemo dalje,
kako to da tAj Paravac SMIJE OTVORENO pricati kako su cetnici bili dobri ljudi, hvaliti se javno sto mu je otac bio cetnik i sto je KLAO LJUDE (jeste, havli se sto mu je babura klao ljude, a mozda je i Paravac jer je i on cetnik. I onda mi postavimo njega za predsjednika... BOLESNU OSOBU)
A ono sto je najgore je sto mi samo tako predjemo preko toga! Sta bi bilo da Tihic kaze: "Dobar dan narode. Eto, meni je drago sto mi je otac bio tako dobar i sto je klao Srbe. Hocu da kazem, ja se bas ponosim time..."
Mislim da bi ga kroz prozor nogom u guscu sutnuli do Zenice.
Komentari...
narod je htio i NSDAP pa ste vidjeli sta je bilo
fasiste treba ignorirat i borit se protiv njih svim mogucim sredstvima, s njima se ne mogu praviti politicke koalicije peruci se cinjenicom, da su oni legalni (ali ne i legitimni!) predstavnici naroda
znaci, moras biti tog kova, da bi mogao fasiste bez pretjeranih moralnih skrupula prihvatiti za politicke partnere. Ako na ovu tezu nakalemimo narodnu: s kim si takav si